Nem egy olcsó mulatságmessideco írta:Eddig kb. 20 ezer forintomba került átszámítva

HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 2., hétfő 11:46
Nem egy olcsó mulatságmessideco írta:Eddig kb. 20 ezer forintomba került átszámítva
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 2., hétfő 11:41
volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
Tehát ha megvenném, akkor kapnék pántokat és az egész műanyag keretet? (első és hátsó műanyag keret vagy mi a fos az)
Remélem érthető, de nem tudom jobban leírni.
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. február 2., hétfő 11:36
mindenképp. illetve ő is megérhet egy próbát, mennyiért vállalja: hardveraprovolt írta:Nem ASUS szerviz volt, mondjuk itt a közelben nincs is. Érdemes volna oda vinnem?tucsoki írta:ASUS szerviz volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 2., hétfő 11:33
Nem ASUS szerviz volt, mondjuk itt a közelben nincs is. Érdemes volna oda vinnem?tucsoki írta:ASUS szerviz volt?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. február 2., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 2., hétfő 11:30
Már elvittem szervizben, ott nem tudtak segíteni, de ajánlottak egy magánembert aki meg tudná csinálni. Elvittem oda is, azt mondta okosabb döntés volna újat venni mert nagyon drága a javítás.tucsoki írta:Röviden-tömören: fordulj vele szakemberhez (szerviz elvállalja, magánember nem biztos) mert több kárt csinálhatsz mint hasznot. Bár mint látod az árakat, nem is igazán éri meg. Egy kijelző+burkolat/fedlap stb. csere nem olyan egyszerű normális gépeknél se.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 2., hétfő 11:20
Röviden-tömören: fordulj vele szakemberhez (szerviz elvállalja, magánember nem biztos) mert több kárt csinálhatsz mint hasznot. Bár mint látod az árakat, nem is igazán éri meg. Egy kijelző+burkolat/fedlap stb. csere nem olyan egyszerű normális gépeknél se.volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
Tehát ha megvenném, akkor kapnék pántokat és az egész műanyag keretet? (első és hátsó műanyag keret vagy mi a fos az)
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 2., hétfő 11:16
Találtam azt is külön, +40 euródodi írta: most látom, h a keret is repedt. szerintem itt azt nem kapsz.
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. február 2., hétfő 10:43
Ez csak az LCD háta, bár gondolom csak az repedt meg a zsanéroknál, azért az LCD-t meg az elülső műanyagot szépen ráragasztani... hát hajrá.volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
HozzászólásSzerző: volt » 2015. február 1., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 31., szombat 18:50
Szerintem is megér annyit. Én majdnem egy évig nyúztam az S3-at, nagyon sokáig tökéletesen el voltam vele, aztán a vége felé már akadtak gondok vele. Aztán szépen ráuntam, meg az androidra is, és váltottam iOS-re.lordgabi írta:Elnézést a harmadikért, 33000-35000 forint körül ajánlott helyette szilikon tokkal eredeti Samsung Galaxy S3-at, szerintem főnyeremény.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 31., szombat 18:02
Virus és malware írtás elsőnek, aztán kiderül___Samy___ írta:Adodott egy olyan problema egy asztali gepnel, hogy az osszes dokumentum meg jpeg fajl atallitodott vbwxtjh fajlformatumra. Soha nem talakoztam meg ilyennel, gondolom vmi virus okozhatta. Ezt mar csak egy ujratelepitessel tudom orvosolni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 31., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 8:47
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 8:33
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 31., szombat 2:57
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem