Kroos pozicioja nem kivan gyors cseleket, annyi elemet mint egy tamadoe.sonic írta: Nem biztos. Kroos is abbol a kulturabol jott, es nem nagyon vannak problemai, vagy legalabbis nem ugy tunik. Viszont Reus nem "nagy nev", sem arkategoriaban, sem reklamertekben, sem hype-ban.
A masik a nyomas, Reusnak tul kell teljesitenie Balet(mar ha megtortennek ezek a transzferek), na nem jatekban hanem golokban(fontos golokban)... ezt biztos az orra ala dorgolne a media. Abban biztos vagyok, h nem lenne neki konnyu az elvarasok miatt.
Szerintem meg a francia es a holland(ha csak europat nezzuk) azok az orszagok, ahol inkabb lehet csiszolatlan gyemantokat talalni.... ahol a jatek inkabb az egyeni villanasokra epul, sem mint a csapat munkara. ez a 2 olyan orszag ami otvozi a latinos es az erofutball stilosokat. Szerintem ezekbol az orszagokbol olcsobban lehet venni jatekosokat mint nemetbol.sonic írta:
Vicces amugy, de a nagy bajnoksagok kozul jelenleg a nemet a legkompatibilisebb a spanyollal transfer szempontjabol. Ertem ezt ugy hogy onnan a legkissebb riziko talan hozni nativ, illetve ott szocializalodo/edzodo jatekost. Valoszinuleg azert mert sokkal jobb a technikai felkeszites mint olaszban vagy angliaban, es kozelebb van a spanyolhoz. Ez tukrozodik a ket valogatott jatekan is szerintem.
De vissza Iscora, ki lehet az jatekos aki miatt izgulhatna....nem tudom Perez kiben gondolkodhat a jovot illetoen, de a valasztek nagyon siralmas.