1. Nem néztem.danianevem írta:Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
2. A harmadik rész után nem csodálkoznék rajta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:26
1. Nem néztem.danianevem írta:Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 1., vasárnap 23:25
Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 23:23
Szerintem az egesz plakat ps. Must be! Ha ez komoly akkor bajok vannak.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 1., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 23:11
Lehet rövidebbnmate írta:Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
Ilyen szempontból az enyémet is. Én azt vártam,Amugy a varakozasaimat viszont felulmultak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 23:08
Nagyon eredeti.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkitsonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?illetve a végén úgy hat percre a lányát.
Ha tényleg nem érdekel akkor az a story, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a feleségét kinyírják, és ráterelik a gyanút. Ő persze meglóg a zsaruk elől és nyomozni kezd.
a vége pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiderül, hogy a felesége új faszija megölette az oroszokkal, hogy felvegye a 12 millás életbiztosítást, az oroszokat meg ki akarta nyíratni Mr.Takennel. aztán a végén győz a jó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 22:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkitsonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 1., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 1., vasárnap 0:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 31., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. január 31., szombat 19:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 30., péntek 16:47
soadroli írta:Dom Hemingway talán.
Egyiket sem láttam, szóval jók lesznek. Köszi.Luigi-K1 írta:A Kiképzés(Denzel Washington) és a Shaft megvolt???
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. január 30., péntek 16:35
A Kiképzés(Denzel Washington) és a Shaft megvolt???Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 30., péntek 15:32
Én úgy fogalmaznék, hogy a kelleténél talán picit többet szerepelt (pont annyival, mint amennyi játékidőt kapott), és nem bocsátom meg. Nem bírom azt a csajt és a félelmetes száját. Plusz rövid hajjal borzalmas.GT37 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 30., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 30., péntek 15:12
Lucy. Beteg film, humorosnak akkor mondanám, ha tudsz röhögni egy ekkora baromságonMocsok(Filth)
Pár napja néztem meg és nagyon bejött. Kellően beteg és humoros film. Egyre jobban csípem McAvoyt. Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 30., péntek 13:42
Dom Hemingway talán.pheco írta:Mocsok(Filth)
Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?

Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem