2013 nyarán már német,spanyol elsőosztályú csapatok vitték volna!Persze nem "Everton szintűek"!Egyébként a szerződéshosszabbítása után nem sokkal kapott jobb fizetést!Arra meg, hogy "úgyis kivisznek a VB-re és majd felfigyelnek rám" nem nagyon tudott alapozni, mert még az U21-es bosnyák válogatottba sem hívták be, nem, hogy a felnőttbe!(arról meg nem is álmodozhatott kb, hogy kezdő lesz majd)Én azért valamennyire ismertem Momót nagyon megszerette itt a dolgokat, a focihoz hozzáállása is teljesen megváltozott, valamennyit fejlődött is nálunk, én tartom, hogy azt az új szerződést nem (de akkor legyen: csak) maga miatt írta alá!Szerintem a VB szereplésig azt sem tudták külföldön, hogy létezik Besic, szóval a hosszabbításkor még nem számíthatott rá, hogy el fogja bárki vinni. Pláne az Everton...
Persze nincs jó formában az Everton sem, de azért nem hiszem, hogy mondjuk egy Milan vagy egy Dortmund a jelen pillanatban olyan hatalmas előrelépés lenne!Szerintem jelen helyzetben nincs sok különbség egy Everton és egy Milan között pl!A Juve azért más persze, de szerintem Momonak van esélye eljutni akár oda is!(nem úgy mint Dzsudzsáknak)Mondjuk a everton ezektől a kluboktól elég messzi van,még egy milantól is...pláne most.És ebből a csapatból nem nehéz kilógni felfele.pláne hogy ennyi sérült van most.
Ott ahol egy Mirallas a kreativitás csúcsa...vagy egy Mc Geady...
Mondjuk így az egészet nem értem, mert az gondolom természetes, hogy a Fradi szurkolók miért szeretik és miért büszkék rá valamilyen szinten(az meg, hogy "de külföldi" nem indok főleg nem egy külföldi csapat szurkolói oldalán szerintem), az meg hogy a magyar média cikkez róla szintén természetes mivel nagy látogatottságot generál nekik!Persze ezen lehet idegeskedni csak szerintem nem érdemes!