Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 2., hétfő 11:47

Keddet mondtak nekem az urak :)

De ma is jöhet, nekem mindegy.
"And my heart will leave you never."

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 2., hétfő 11:44

Nem ma kellene hoznod az ajánlásodat? vagy most hogy van keddre raktuk átt? neeemértem :D

addig kis reklám egy kis felvidéki csapatról :D https://www.youtube.com/watch?v=ApkLI_equCg

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 2., hétfő 11:32

Rizzle Kicks - Stereo typical

Jó volt. Meglepő módon.
Nem ismertem az együttes, bár a trumpet-számuk ismerősen csengett.
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

6.5/10

Holnap apokalipszis B-) :coffee:

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2015. február 1., vasárnap 19:17

Rizzle Kicks - Stereo Typical
Először erről írnék, mert jobban tetszett. Tényleg jó ajánlás volt még ha maga a lemez nem is nyert meg annyira engem sem, de laza feelgood rap, kevés reggaevel keverve, jó alapokkal. Üde színfolt lesz az ajánlások között mindenképpen.
Magukban a számokban sok átütő erő nincs ettől függetlenül, kiemelni igazán nem is tudnék én sem, egy kis pörgés hiányzott nekem igazán belőle, akár szövegileg, előadásban. 6/10 :)

Deep Purple in Rock
Ez viszont sajnos most nem jött be és kivételesen a rap jött ki jobban a kis párharcból. Túl régre visszanyulni nem szeretek zeneileg. Már vhogy nem az én stílusom ez a kor. Túl nyers és az ének sem jött be. Untam az igazán hosszú számokat, pedig imádom a hosszú gitárszólókat is alap esetben, de az ő hangzásviláguk nem kompatibilis velem. Így nem is huznám tovább. 5/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 1., vasárnap 17:58

Még sose halottam róluk, jó ajánlás. A zenéről viszont nem mondhatom el ugyanezt :D Nem nagyon fogott meg, 1-2 részt leszámítva, de elég egysíkú volt az album szerintem. 5/10, fejben már a Slipknot koncerten vagyok :D
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 1., vasárnap 14:04

én holnap hozom, remélem belefér a határidőbe
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 1., vasárnap 11:36

Hát amenniyre féltem tole , annyira meglepett. Nem az a tipikus rap, amikor egy tokos gyerek próbál minél tobb vulgáris szoveget beletomorítteni egy számba, viszont itt tobb stílus is keveredik, rap, hip hop , és nálam pár számnál reggae fílingem is volt.
Maga az album hullámzó volt, néha nagyon jó kis zene , viszont pár szám nagyon lapos, unalmas ,vontatott volt. Ami számomra a best volt egyértelmuen a Miss Cigarette , másik ami még nagyon bejott az a When I Was A Youngster.

Osszegezve az ajánlás ismét zseniális volt, maga a fiúk teljes mértékben egyedi stílust képviselnek. Zenéjuk élvezetes, szórakoztató leszámítva pár laposs számot, de ez belefér :) bármennyire is nem az én világom , mindenképp megérdemelnek egy : 10/6,5

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 31., szombat 16:40

Végre nem kamugengszter rap! :mrgreen:
Tetszik amikor egy rap számban ének is van és ezt keverik, gyorsan meg is jegyezném az alapok szinte mindenhol nagyon ott voltak 1-2 kivételtől eltekintve(pl Demolition Man)!Az album egész hangulata, laza könnyed,szórakoztató nem akar több lenni mint ami, a szöveg semmi extra nem volt túl sok mögöttes tartalom vagy komolyabb téma, de ez várható volt az első pár szám után!
Az első 3 szám nagyon tetszett, aztán egy kicsit leült a dolog, de még így is jó volt!Viszont így kb a 10. szám után valahogy már nem jött át annyira a dolog, ott kicsit gyengébb lett szerintem!Egy kicsit egyhangú lett az egész, valahogy elvesztette az érdeklődésemet(nem érdekelt :mrgreen: ) a végén azért a Perfect Day megint jó volt!Nem volt egy rossz album, egy pár szám kifejezetten élvezhető volt és klasszisokkal jobb mint az eddigi rap albumok zöme, de nálam ez nem több mint egy egyszer hallgatós,könnyed kis album! 6,5

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 31., szombat 14:52

Az utóbbi néhány hónapban eléggé megszerettem a hiphopot, szívesen hallgatok kicsit sötétebb hangulatú, mélyebb vagy szomorúbb témákról szóló rapet, de az olyan típusú albumokat sem vetem meg, mint amilyen ez is. Könnyed, lágy, dallamos alapok, laza rap... Az egész lemeznek valahogy van egy nagyon pozitív kisugárzása, felvidítja, megnyugtatja az embert. Tényleg fantasztikus. Volt néhány ismerős szám (leginkább a When I Was A Youngster, ezt egy időben elég gyakran játszotta a Petőfi, ha jól emlékszem), és az esetek többségében azok is tetszettek, amelyeket most hallottam először. Egy dalt sem tudok igazából kiemelni, de ez jelen esetben dicséretnek számít, mert az egész korong magas színvonalat képvisel.

Spotify-on gyorsan elmentettem az albumot, biztosan meg fogom még hallgatni máskor is. Nagyszerű ajánlás, köszönet érte! :salute:

8,5/10

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 31., szombat 12:29

Jövök én is az értékeléssel.
Ismertem a srácokat már korábban is, de csak pár szám erejéig, jó volt egy teljes albumot hallani tőlük.
Nagyon kedvelem a dallamos alapú hiphop zenét, ehhez nem kell depressziós 'szarminden' hangulat, bármikor szívesen beteszi az ember, az én rap korszakom abszolút ebbe az irányba mozdult el az évek során, úgyhogy az ízlésemnek maximálisan megfelel az ajánlás. :)
Az album hoz egy konstans jó színvonalat, egyszer sem kellett tekernem, vagy léptetnem, sőt több számot elmentettem az utazós trekklistámba. Nem is ragoznám, nagyon bejött, amikor beléptem a klubba, pontosan ilyen ajánlásokat vártam, nálam eddig ez az etalon. 10/9
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 29., csütörtök 17:21

messideco írta:Úgy néz ki, hogy megtaláltam, hogy mit ajánlok :coffee:
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
Én ajánlanék neked egy jobb avát :mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 29., csütörtök 15:55

Úgy néz ki, hogy megtaláltam, hogy mit ajánlok :coffee:
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. január 28., szerda 21:00

RIZZLE KICKS - STEREO TYPICAL

Mint ajánlás nagyon jó volt.Zeneileg pedig hát annyira nem fogott meg.A magyaroknál sokkal jobb volt.Pörgős,ritmusos volt bár néhol úgy éreztem mintha 10. perce menne egy szám annyira egybefolyt. Nem találtam 1 kiemelkedő számot se nem is fogom újrázni az albumot.Egyszer hallgatható délutáni zenének nekem tökéletesen megfelelt. 6 pont.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 28., szerda 17:45

2. Szivesen,de a puszit meghagyom a baratnodnek,nehogy megkeressen.. :mrgreen: :(
csak képletesen persze, a puszik csak az övéi :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 28., szerda 17:36

Victor írta:Nem bántásból, de ha szívnék, tuti hallgatnám ezt is állandóan :mrgreen:

ajánlásnak is b.zi jó volt, és magában a zeneklubban is üde színfolt. köszipuszi :sziv:
1.Engem ilyennel nem bantasz meg,nem baj az :D ;)
2. Szivesen,de a puszit meghagyom a baratnodnek,nehogy megkeressen.. :mrgreen: :(

Eddig orulok az ertekeleseknek :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 28., szerda 17:00

RIZZLE KICKS - STEREO TYPICAL

Hát ez jó volt :mrgreen: teljesen más, mint általában az itt megjelenő rapek. Ez valahogy olyan laza, pörgős, jókedvű volt. A klipek is olyan kis vidámak, sallagmentes hülyülések voltak, komolyan jól szórakoztam, kifejezetten jól esett, köszi :) A rap albumoknál azt szoktam meg, hogy viszonylag egy kaptafa az alapjuk, viszont ennél nem éreztem így. Esküszöm, élveztem ezt a bő félórát, amit ez a korong nyújtott. Gyakorlatilag az összes szám tetszett, bár a Demolition Man és a Miss Cigarette nálam nem lett nyerő. Elég populáris egy rap album, ha lehet ezt mondani, szerintem nagyon jó kis lötyögős dalok (jó értelemben) ezek. Nem bántásból, de ha szívnék, tuti hallgatnám ezt is állandóan :mrgreen:
Deep Purple hat és felet kapott, ez megér nálam legalább egy:
7,5/10
Túlságosan lágy alapok, sok az éneklősebb rap benne. Vártam egy-két keményebb számot, aminek nem ilyen vidám az alapja és kicsit keményebb a rap is benne amitől színesebb lett volna az album.
látszik, hogy te rap szerető vagy, én "kívülállóként" pont ezt szerettem benne. nem vagyok oda a stílusért, de ezt elismertem :)

ajánlásnak is b.zi jó volt, és magában a zeneklubban is üde színfolt. köszipuszi :sziv:

(stereo typical --> ákos: sztereó tipikus :mrgreen: )

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 28., szerda 13:26

Szerintem ez az első rap ajánlás, amit nem ismertem :D Nekem kicsit erőtlen az egész. Túlságosan lágy alapok, sok az éneklősebb rap benne. Vártam egy-két keményebb számot, aminek nem ilyen vidám az alapja és kicsit keményebb a rap is benne amitől színesebb lett volna az album. Talán a Home town jött be a legjobban, ismerős valahonnan egyébként, ahogy a Traveller's Chant című szám is. Köszi az ajánlást, rapben kevesen tudnak újat mutatni :mrgreen:

7,5/10

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 28., szerda 11:20

Na akkor nyitom a kritikák sorát. Meghallgattam így frissen, poszt-vizsgaidőszakosan, lehet, hogy a legjobbkor, hiszen nagyon megfogott. A nevük egyáltalán nem volt ismerős -ami nem meglepő, mivel nem igazán vagyok jártas a műfajban-, viszont a Down with the Trumpets számuk hallgatása közben elkapott egy nagyon masszív déjà vu, rájöttem, hogy ezt már hallottam párszor korábban. Az albumot szerintem jól jellemzi az említett szám, ami nálam egyébként toronymagasan a csúcspont volt, azaz energikus, laza, kötetlen és lendületes.

A trombitáson kívül a Dreamers, Stop with the Chatter, Learn my lessons és a Mama Do the Hump tetszett a legjobban. Utóbbi esetében, ha nincs odaírva a Rizzle Kicks, tuti, hogy Fat Boy Slim-re tippeltem volna, mint előadó. Ez persze nem von le semmit az élvezeti faktorból, ami talán a Miss Cigarette-nél tört meg nálam és a Deluxe Edition 3 száma sem igazán jött be. Összegezve remek ajánlás volt, pontszámban: 8.5/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 27., kedd 22:28

messideco írta:A következő ajánlás mikor kell érkezzen? Kb. 15 lemez vár addig rám, és jó lenne tudni, hogyan gazdálkodjak az időmmel :mrgreen:
Szerintem maradjon a szokott egy hetes határidő, tehát úgy készülj, hogy jövő kedden dobhatod majd be a közösbe a választott lemezt. :)

A Rizzle Kicksről már hallottam egyébként, egy-két számuk rémlik (leginkább a Call It What You Want feldolgozása), remélem, az album is jó lesz.

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 27., kedd 22:17

A következő ajánlás mikor kell érkezzen? Kb. 15 lemez vár addig rám, és jó lenne tudni, hogyan gazdálkodjak az időmmel :mrgreen:

Vissza: