Épp ez az, hogy nincs bajom azzal, hogy 10/10 valakinek egy dolog. Éppen ti nem tudtátok elfogadni, hogy neki más a kedvence. De azért nem csak B-kategóriás dolgokat írt azért. Leírta, hogy tudja, hogy nem tökéletesek, de neki akkor azok voltak. Szerinted se tökéletes a SoA, de mivel az (egyik) kedvenced, ezért 10/10. És ez is a normális. Mondom ezt úgy, hogy néztem egyet azért azon listán én is, de nem lehet kijelenteni egy szubjektív értékelésről, hogy az hülyeség, mert te máshogy gondolod. Szerintem nem vagy egyáltalán hülye azért, mert 10/10 a SoA, mikor nekem valahol 7 körül van, objektíven meg talán 8.5 körül. Vagy kitudja.
Btw 2.5 évad azért elég kell legyen arra, hogy meg tudjak ítélni valamit. Talán volt már róla szó itt és szerintem is így van, hogy csak azért, mert valakik szerint adott sorozat 30 rész múlva "beindul", de most még nem elég jó, inkább nézek olyat ami jobban tetszik/tetszhet.Van évenként vagy 50 új sorozat.
Mert az összkép a legfontosabb, és összességében csúcskategóriás alkotásról beszélünk. 1-2 hiba mindig benne van, pláne 7-8 évados sorozatoknál. Eleve meg hibátlan alkotás nincs is, még a legjobb filmekben is lehet találni 1-2 hibát, de attól még a legjobbak közé tartozik.
Bocs ha belekotyogtam, de én ezt így gondolom.
A csúcskategória pár hibával reálisan nézve 8-9/10. De sokaknak érzelmi alapon 10/10 és ez teljesen oké szerintem.