Miért is? Azért mert külföldi csapatnak szurkolunk? Ja végül is ugyan az a kettő, igazad vanBabinho írta:Tényleg egy magyarországi real madrid fórumon kell erről értetlenkedni?

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 10:32
Miért is? Azért mert külföldi csapatnak szurkolunk? Ja végül is ugyan az a kettő, igazad vanBabinho írta:Tényleg egy magyarországi real madrid fórumon kell erről értetlenkedni?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. február 2., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 1., vasárnap 22:35
2014 nyarán lejárt volna a szerződése, ha nem hosszabbít akkor már 2014 telén tárgyalhattak volna vele klubok(tárgyaltak volna is) és konkrétan semmit sem kaptunk volna!Semmivel sem lett neki jobb, hogy hosszabbított!Ezt nem értem önmagában miért érdem, nem veszít vele semmit, inkább csak nyer.
Az, hogy a sportoldalak miért cikkeznek róla, az nyilvánvaló!Itthon a Fradinak van a legnagyobb szurkolói bázisa, ezért persze, hogy kihasználják Besic helyzetét, rengetegen olvassák a Besices híreket=minél több Besic cikk annál nagyobb olvasottság!Az lenne a fura ha nem írnának róla főleg, hogy van mit!Netes fórumokon(Fradista oldalakat nem számítva) nem nagyon olvastam, hogy olyan gyakran téma lenne, de ha igen annak azért meg van az oka!Több magyar sportoldal is hozta most, hogy Besic az Everton edzője szerint milyen fontos, előtte azt is amikor Balet "zsebre rakta", és nagyjából minden Evertonról szóló cikkben felmerül a neve.
A netes közösségi oldalakon (fórumok, fb főleg) szintén felhozzák egy-két Everton meccs kapcsán, pedig bár hasznos játékos, messze nem ilyen szinten.
Szerintem ez túlzás és igen, zavar.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 22:21
Ezt nem értem önmagában miért érdem, nem veszít vele semmit, inkább csak nyer.BBarni írta:Írtam ilyet?Azért hosszabbított, hogy nekünk több pénz jusson, ezt mindenki megcsinálná?
Több magyar sportoldal is hozta most, hogy Besic az Everton edzője szerint milyen fontos, előtte azt is amikor Balet "zsebre rakta", és nagyjából minden Evertonról szóló cikkben felmerül a neve.BBarni írta:Nem tudom itt kikre gondolsz én nem vettem ezt észre!(mert gondolom nem a Fradi szurkolókra gondolsz)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 1., vasárnap 22:09
Írtam ilyet?Azért hosszabbított, hogy nekünk több pénz jusson, ezt mindenki megcsinálná?Igen, valószínű azért hosszabbított, mert a hűségét akarta kifejezniVéletlen sem azért, hogy több pénzért tudja a Fradi eladni.
Nem tudom itt kikre gondolsz én nem vettem ezt észre!(mert gondolom nem a Fradi szurkolókra gondolsz)De hogy miért szopják a faszát még mindig, amikor csak azért járt erre, mert ez a bajnokság jó ugródeszka volt neki, ezt nem értem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 22:00
Igen, valószínű azért hosszabbított, mert a hűségét akarta kifejezniBBarni írta: pályán kívül is példamutató(szerződést hosszabbított amikor már vitték volna külföldre),
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 1., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 1., vasárnap 19:05
Csak azért mert játszott egy kicsit a Fradiban, és minden második fradista hegyezi errenmate írta:Erre a Besicre még mindig nagyon hegyezik itt M.o-nMintha magyar lenne.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 1., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 1., vasárnap 16:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 1., vasárnap 16:00
még csak 72 perc ment elR.M.C.F írta:Szép a passz,de a többi 89.45 percben látta valaki hogy ott volt-e?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 1., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 1., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 1., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 1., vasárnap 15:52
Na meg micsoda ellenfél ellen...Banán írta:jó ég h vezette azt a labdát, mint egy NHL meccsen amikor rávezetik a kapura, kár, hogy az más sportBBarni írta:Özil
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 1., vasárnap 15:29
jó ég h vezette azt a labdát, mint egy NHL meccsen amikor rávezetik a kapura, kár, hogy az más sportBBarni írta:Özil
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 1., vasárnap 15:13
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem