HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 1., vasárnap 10:59
Nem vagyok meglepődve azon, hogy CR még nem épült fel a sérüléséből. Nagyon furcsa volt az, hogy fél évig nyög egy sérülést, majd hirtelen kihagy 2 meccset és minden rendben van... Ez így nagyon nem normális, de gondolom a műtét azt jelentené neki, amit anno Kakának is jelentett, hogy visszaesik a teljesítménye. Nem tudom meddig képes/akarja húzni ezt a dolgot, de ez így nem állapot. Én vagyok a legszkeptikusabb azokkal a véleményekkel szemben, hogy CR még 38 éves koráig ezen a szinten lesz, ez a sérülés sem azok mellett az érvek mellett szól.
Amit hehe is írt, hogy 17 éves kora óta szerda-szombat ritmusban tolja, az edző le sem meri cserélni, mert már megy a durca... Ezek megbosszulják magukat. Akármennyire is odafigyel, egészségtudatos az a terhelés, amit az élsport jelent, megviseli a szervezetet, és nem lehet ezt a végletekig bírni. Ha ezt a sérülést nem sikerül műtét nélkül rendbe hozni (már pedig ha eddig nem sikerült, ezután sem fog sikerülni), akkor könnyen lehet, hogy nincs sok hátra CR-nek az ilyen magas szintű teljesítményekből. Nagyon valószínű, hogy a műtét után, fél-1 év kihagyás után nem fog tudni visszatérni erre a magas szintre, akkor pedig el kell adni. Kérdés, hogy vállal még egy szezont beinjekciózva, vagy csak nyárig húzza így?