morata, nacho meg carvajal már dumálja a fiú fejét, hogy hová igazoljon.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 15., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 15., szombat 23:17
Ez jó voltR.M.C.F írta:Ez egyértelmű.....mivel nem hozza vissza....ő nem neymar,aki ha fingik egyet akkor 3 ember utal neki 300 dollárt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 23:14
Ez egyértelmű.....mivel nem hozza vissza....ő nem neymar,aki ha fingik egyet akkor 3 ember utal neki 300 dollárt.szóval nálam az ok amiért nem hoznám az az ára
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 15., szombat 23:05
maximálisan adom. két dolgot kivéve: nem vagyok benne biztos hogy bale és cr kioltanák egymást mert bale szerintem minden meccs előtt bekötné cr cipőjét és visszajönne az a gólöröm mikor az egyik takarítja a gólszerző csukáját. akkora cr fan és követő hogy hihetetlen.szóval nálam az ok amiért nem hoznám az az ára. a másik amivel nem teljesen értek egyet hogy silvára én nem a "nem rossz" jelzőt használnám, hanem mostmár a jót, régebben a szenzációst. én imádtam a játékát mostanában nincs jó formában.Anthony írta:Első körben leszögezném (hogy ne legyen félreértés) Bale jó játékos, nagyon jó.
De az én Real Madridomba nem kellene Bale. Ott van CR, egész biztosan ki fogják oltani egymást. Másik ok: az ára.
Harmadik ok: én egy latinosan focizó Real Madridot akarok látni. Bale walesi, és nem fog latinosan focizni soha. Most egy új projektet indítunk ugyebár, új edző, játékosok, stb. Tiszta véletlenül itt van a szemünk előtt a következő nagy spanyol generáció: Thiago, Isco, Morata, Jesé, stb. Szerintem jobbak lesznek, mint a nem rossz Fabregas, Mata, Silva trió. Szóval itt vannak ezek a játékosok, mindegyik elérhető, csak a kezünket kell kinyújtani értük. Lehet kell várni még 1-2 évet mire kiteljesednek, na és akkor mi van? De ha idehozzuk Balet, akkor ezt a vonalat megint szájbarugtuk...
A Bale-re fordítandó összegből meg kell venni a 2 legjobb belső kp-st akit csak lehet. Ha nem Vidal-Gündogan, akkor találja meg Zidane meg Ancelotti a következő 2 legjobbat. Kell venni egy atom csatárt, azt hello, felvásárolni a fentebb említett fiatalokat. Ez az én véleményem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 22:37
2 év alatt aranylabdát kapna ott....annyival több a többinél.akkor a legmegfelelőbb számára egy MU
Az attól függ melyikethátha visszahozzák a régi spanyol stílust
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 15., szombat 22:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 15., szombat 22:09
Nem minősítés volt,por favor....csak megjegyeztem hogy végre egy ember akinek van stílusa,aki nem birkamódra bégeti a többség véleményét úgy,hogy halvány lila gőze sincs erről az egész cirkuszról...Az én stílusom meg főleg azért "olyan" mert ez egy kép azoknak akik talicskával tolják be a baromságot,és eszükbe sem jutna tanulni másoktól,vagy figyelni,mert sok jó dolog is zajlik itt. Nekik szánom.....
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 15., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 15., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 15., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 21:36
nmate írta:Technikailag lehet nagyon képzett, de nekem nem elég látványosNekem dribli kell, bicikli, esernyő, kötény, elastico... szép sorban jöhet, ahhoz meg nem elég jó a faszi. Oké, idejön, eredményes lesz, de bennem ott lesz a hiányérzet. Neymar tudta volna ezt nyújtani, meg talán Isco, de utóbbinak nem lenne meg a helye a csapatban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 15., szombat 21:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 15., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 21:29
amitől szereti az ember a spanyol, vagy úgy amúgy a latinos focit.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 15., szombat 21:26
sztem nem egyezik a véleményünk h mi számít kreativitásnak. Többek között pont erről a videóról beszéltem. Csak a lövéseiről és az elfutásairól szól. A 13 percből kb 1 perc az amiben van esetleg egy okos fineszes passz, kényszerítő, vagy akármi, amitől szereti az ember a spanyol, vagy úgy amúgy a latinos focit.El Unico írta:Nesze nektek kreativitás,technikai képesség,labdabiztosság... aki Bale ellen van,sőt,futóbolondnak tartja,az abszolút hülye a labdarúgáshoz...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 21:15
El Unico írta:Nesze nektek kreativitás,technikai képesség,labdabiztosság... aki Bale ellen van,sőt,futóbolondnak tartja,az abszolút hülye a labdarúgáshoz...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 15., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 15., szombat 21:07
Pont erről beszéltem, hogy egy játékost nem lehet egy jutubos videó alapján megítélni. Mert ezek szerint te is csak olyat láttál, ahol ezek voltak összevágva, de az nem azt jelenti, hogy mindig így játszik...Mike írta:Nem véletlen h minden jutub videó abból áll 90%-ban h megtolja, fut, megtolja, fut, ellövi/beadja.
Nem rád gondoltam.R.M.C.F írta: Oké....én mondjuk láttam őket játszani,és ha bale nem felel meg ide,akkor a legtöbb játékos nem(mondjuk ez most öngól,mert tényleg nem felel meg a legtöbb
![]()
),suarez is kockázatos,mert a média rá fog szállni és úgy jár majd mint JM.....kicsinálják hamar......de suarez nagyon jó támadó......mondjuk elég önző,de az kell kicsit a klasszisoknál,hiszen attól klasszis a klasszis hogy ő maga oldja meg.
Vidal jó lenne,ő tényleg jó,és tökéletesen khedira posztja......annyi különbséggel hogy a labdával is jól bánik.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 21:06
Oké....Persze akinek nem inge ne vegye magára,
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem