Igen, muszáj.tényleg muszály ezt?
Hol savaztam egyébként a kapitányt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 18:41
Igen, muszáj.tényleg muszály ezt?
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. február 1., vasárnap 18:39
tényleg muszály ezt?Realista24 írta:De Gea és penge. Mondjuk ez a csapat még Ikert is elbírja.Én eltudok képzelni egy pogba féle kp-t:
------------------------Iker
Carv--------Pepe----------Ramos/Varane----Marcelo
------Modric-----Kroos--------pogba
----------------------Isco
-------Benzema---------------CR
Ehhez persze a szélső bekkeknek fel kell tudni lépni,különben megba***jut az egészet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 1., vasárnap 15:28
Egy meccs egy évben,mint az all star gálán.Aztán ha majd Modric öregszik, jöhet Gündogan. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. február 1., vasárnap 15:00
Akkor nézd meg az aláírásomR.M.C.F írta:
Én eltudok képzelni egy pogba féle kp-t:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 14:56
De Gea és penge. Mondjuk ez a csapat még Ikert is elbírja.Én eltudok képzelni egy pogba féle kp-t:
Ehhez persze a szélső bekkeknek fel kell tudni lépni,különben megba***jut az egészet.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. február 1., vasárnap 14:52
szerintem iniestánál amúgy látványosabban játszik.ziro4vr írta:Amúgy még annyi, hogy Isco 16-oson belüli tevékenysége jó lenne ha javulna, mezőnyben félisten, de kezd iniestásodni ha tűz közelbe kerül.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 1., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 1., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 1., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 1., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 1., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: Zorro » 2015. február 1., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 31., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 31., szombat 21:46
ødegaard lesz ebbőlRealista24 írta:Ne most kezdj el, a Sevilla ellen rotálni pls“Talán rotálunk a Sevilla ellen, előbb ki kell értékelnünk a ma felemésztett energiákat. Tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés lesz, és megpróbáljuk majd növelni az előnyünket a tabellán. Lehet, hogy változtatok majd a felálláson, mert friss csapatra lesz szükségünk”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 21:43
Ne most kezdj el, a Sevilla ellen rotálni pls“Talán rotálunk a Sevilla ellen, előbb ki kell értékelnünk a ma felemésztett energiákat. Tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés lesz, és megpróbáljuk majd növelni az előnyünket a tabellán. Lehet, hogy változtatok majd a felálláson, mert friss csapatra lesz szükségünk”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 31., szombat 21:27
http://www.fullmatchesandshows.com/real ... ull-match/doncsontos írta:esetleg valahol már meglehet tekinteni az egész mérkőzést? sajnos lemaradtam róla, még a végeredményt se tudom, szóval ha már valahol fent van megköszönném valakinek ha privátba küldene linket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 20:53
http://www.dailymotion.com/video/x2g3c9 ... ?start=325rashidm írta:Valaki egy jó kis összefoglalót tudna írni? Már írtam a megy a meccs topicban, csak mindenki el volt foglalva bélgéppel.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. január 31., szombat 20:50
nekem is.doncsontos írta:esetleg valahol már meglehet tekinteni az egész mérkőzést? sajnos lemaradtam róla, még a végeredményt se tudom, szóval ha már valahol fent van megköszönném valakinek ha privátba küldene linket.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. január 31., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. január 31., szombat 19:02
+1M1Ö írta:Nem volt egyszerű eldönteni Isco és Karim közt. De Iscora nyomtam, mert Benzema az első félidőben kicsit felcseszett, Isco pedig egész meccsen oktatott. Mondjuk Benzema-tól az a tekerés...![]()
Ezért, meg a múltkori alapvonalas cseléért szerintem klasszisnak lehet nevezni, mert nem sokan csinálnak ilyeneket.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem