Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
NBA: egyelőre Pacers - Kings under 198.5, de a Pacers is esélyes.
Amire ránézek még közvetlen meccsek előtt: Detroit, Mavs-Magic over (TT is Magicnél), Clips-SA over. Van bennük érték és remélhetőleg este még jobb line mellett lesznek.
Amire ránézek még közvetlen meccsek előtt: Detroit, Mavs-Magic over (TT is Magicnél), Clips-SA over. Van bennük érték és remélhetőleg este még jobb line mellett lesznek.
úgy legyen, de mondom nagyon sokan felültek és utaznak a tömeggel, ilyenkor jön a szar.remélem a granada is jön

egyébként a mai nap elég nagy kuka, azthiszem hnapot ki is hagyom, hiába hétvége és sok meccs.
ma még raktam eibar 1x-et is @ 2.50ért nem tudtam otthagyni. a pálya eddig adja.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
szépToti írta:nem kellett sokat izgulni érte.Toti írta:real sociedad szerzi az első gólt @ 5.50

remélem a granada is jön

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Remélem a Marseille összekapja magát a 2. félidőre

Nagyon kéne!

Nagyon kéne!

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
Ja arányaiban értettem én is. Az elég fasza

igaz.nmate írta:Örülj neki, nem kúrjuk el neked azzal, hogy pakoljukToti írta:a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
Amúgy ha szabad kérdezni vezeted a tippjeidet? Mennyi jött ezekkel vissza? Gondolom elég jó arányban.

nem szoktam vezetni. összegekről sem szoktam beszélni, de most úgy állok, h amit másfél hónapja feltöltöttem, annak most kicsit több, mint a duplája van egyenlegként.
a granadára nagyon kíváncsi vagyok, mert tömeg lett, de bízom bennük.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Örülj neki, nem kúrjuk el neked azzal, hogy pakoljukToti írta:a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.

Amúgy ha szabad kérdezni vezeted a tippjeidet? Mennyi jött ezekkel vissza? Gondolom elég jó arányban.
Szép fogás, grat.

sevilla ellen mehet megint ugyanez.
a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.
a másik meg, h mostanában jó pár tippet hoztam, (sociedad első gól, braga, athen, wolfsburg 1x, stb..) de eléggé szartok rá.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. január 31., szombat 16:42-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Epic

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem kellett sokat izgulni érte.Toti írta:real sociedad szerzi az első gólt @ 5.50
Blazers -2
Rockets -5
Rockets -5
PSV - Willem II (V)
Benfica - Boavista (V)
200-> 30.800
Csapassuk.
Benfica - Boavista (V)
200-> 30.800
Csapassuk.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- whitemadrid
Szerintetek Mai napra erre mennyi esélyt láttok ? 
Gondolkodtam h berakom a Sociedad ot hogy nyer 11,50 odds al és 6/5 kombinálva.
Liverpool - West Ham H 1.63
Manchester Utd. - Leicester H 1.31
Chelsea - Manchester City D 3.20
Leverkusen - Dortmund H 2.35
Real Madrid - Real Sociedad H 1.18
Eibar - Atl. Madrid D 3.40

Gondolkodtam h berakom a Sociedad ot hogy nyer 11,50 odds al és 6/5 kombinálva.
Liverpool - West Ham H 1.63
Manchester Utd. - Leicester H 1.31
Chelsea - Manchester City D 3.20
Leverkusen - Dortmund H 2.35
Real Madrid - Real Sociedad H 1.18
Eibar - Atl. Madrid D 3.40
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
1-1 lett az este, houstan epp elvitte...
-
- Kedvenc játékosaid: Marcelo, Varane, Modric, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a betclic-el? Ez a cashback bonusz hogyan mukodik? Hogyha nyerek az elso fogadason azzal a penzzel akkor egybol kiutaltathatom?
Koszi a valaszokat!
Valakinek van tapasztalata a betclic-el? Ez a cashback bonusz hogyan mukodik? Hogyha nyerek az elso fogadason azzal a penzzel akkor egybol kiutaltathatom?
Koszi a valaszokat!
Szépen beleneztem a pofonba bassza meg. Botrányos este.
- nmate
Röhej mikbe nyúltam bele ismét
TT-ra áttérek mától.

mára granada h @ 1.95
új edző, szeptember óta nem nyertek, az elche pedig hiányos kerettel utazik.
új edző, szeptember óta nem nyertek, az elche pedig hiányos kerettel utazik.
persze, h kihagytam és inkább a brest ment, el is vitte.. pedig ez így elég nagy ajándék volt.Toti írta:mára wolfsburg - bayern 1x @ 2.62, túl populáris a 2es
viszont ez a gyűjtő kárpótol. 9 esemény, 48x odds.