Akkor írom a hírt.Erről nem is hallottam,de végül is logika van benne,mert Chicharito helyett valószínű kelleni fog egy csatár nyáron,csak nagyon remélem,hogy nem Kane lesz az.
Karim el, Sterling és Kane be. Így is tetszik? :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 20:02
Akkor írom a hírt.Erről nem is hallottam,de végül is logika van benne,mert Chicharito helyett valószínű kelleni fog egy csatár nyáron,csak nagyon remélem,hogy nem Kane lesz az.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. január 31., szombat 19:58
Erről nem is hallottam,de végül is logika van benne,mert Chicharito helyett valószínű kelleni fog egy csatár nyáron,csak nagyon remélem,hogy nem Kane lesz az.Realista24 írta:Kane-nel már szóba hozta minket sajnos.@Sonny írta:Ha Kane és Eriksen így folytatja nyáron Perez papa megint vastagon tömött aktatáskával érkezik Londonba.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 31., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 31., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 19:45
Kane-nel már szóba hozta minket sajnos.@Sonny írta:Ha Kane és Eriksen így folytatja nyáron Perez papa megint vastagon tömött aktatáskával érkezik Londonba.![]()
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. január 31., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 31., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 31., szombat 19:19
A másik védőt meg ketten is simán megelőzték...TheBull6 írta:kompany
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 31., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. január 31., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 31., szombat 16:26
90 misiGT37 írta:Eriksen ma sem tétlenkedik.Fantasztikus, amit művel idén is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 31., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 31., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. január 31., szombat 15:58
Madrid városa büszke lehet, hogy van egy csapata, ami a futball legjobb játékosait, és egy másik, ami meg a legjobb ketrecharcosait adja a világnak.R.M.C.F írta:morientes írta:Lehet szidni egyes jatekosokat, hogy durvak vagy hogy szineszkednek, de az biztos, hogy jelenleg Costatol nagyobb patkany nincs a futballpalyan.....
Raul Garcia már ott lohol szorosan a nyomában...
Gabi meg őutána.....és nagyon kapar a címért.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 31., szombat 15:56
morientes írta:Raul Garcia már ott lohol szorosan a nyomában...Lehet szidni egyes jatekosokat, hogy durvak vagy hogy szineszkednek, de az biztos, hogy jelenleg Costatol nagyobb patkany nincs a futballpalyan.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 31., szombat 15:24
Így van,uralni fogják a meccset,de a city seggét sem fogja törni a háló.Majd a kp-n elmaszatolnak,aztán majd ha nyílik a city,megigrasztják a belgát,vagy a centert akiről fogalmam sincs hirtelen ki lesz.Ja,Drogba,jól van.Na akkor majd felívelik rá,hogy tartsa meg,aztán majd lesz belőle valami.Persze, egyet értünk. Oscar és Willian is meglepően sokat melózik. Gondolom ezért is csípi sokkal inkább őket Mou, mint De Bruyne-t és Schürrle-t. De ettől még szerintem uralni fogják a meccset, nem fognak nyomni, mint az állat, de uralni fogják.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 31., szombat 14:56
Persze, egyet értünk. Oscar és Willian is meglepően sokat melózik. Gondolom ezért is csípi sokkal inkább őket Mou, mint De Bruyne-t és Schürrle-t. De ettől még szerintem uralni fogják a meccset, nem fognak nyomni, mint az állat, de uralni fogják.morientes írta:De érted,hiában van fönn több támadó,mikor azoknak is elsősorban védekezni kell,az elején mindenképp,ha meg van a vezetés akkor meg méginkább,esetleg ha szereznek még egy gólt,akkor talán játszhatnak kötetlenebbül...talán Hazard az egyetlen,akinek nem kell annyit védekezni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 31., szombat 14:37
De érted,hiában van fönn több támadó,mikor azoknak is elsősorban védekezni kell,az elején mindenképp,ha meg van a vezetés akkor meg méginkább,esetleg ha szereznek még egy gólt,akkor talán játszhatnak kötetlenebbül...talán Hazard az egyetlen,akinek nem kell annyit védekezni...M1Ö írta:Hazai pályán nem fog bekkelni, szerintem a gálakezdőt küldi fel és nem a Matic-Mikel kettős lesz k.pályán.morientes írta:Persze az a 43 védekező középpályás sötétkékben nem fog elférni a placcon..
Fontos lenne nekik a 3 pont. mert akkor mennének 8al a City előtt és nem hiszem, hogy még 1x fel tudnának jönni ekkora hátrányból. Úgyhogy szerintem is behúzzák.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 31., szombat 14:02
Hazai pályán nem fog bekkelni, szerintem a gálakezdőt küldi fel és nem a Matic-Mikel kettős lesz k.pályán.morientes írta:Persze az a 43 védekező középpályás sötétkékben nem fog elférni a placcon..
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 31., szombat 13:20
Sztm nyer a chelsea...1-0ra. Persze az a 43 védekező középpályás sötétkékben nem fog elférni a placcon..TéOeM írta:Este Chelsea-Man. City, szerintem gólzáporos 1-1 lesz.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem