OFF
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: OFF
Van valakiknek tapasztalata a CCUSA-ről? Leginkább az érdekelne, hogy gyakorlatban hogyan működik a dolog.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
én közel fél évet.. lengyel főnökeim voltak, rabszolgaként kezeltek kb minket.. remélem te jobb helyre mész.messideco írta:Valaki élt/dolgozott már Hollandiában? Mik a tapasztalataitok?
joabulicsak
iscomessideco írta:Victor: az ott az avádon Sayid a Lostból, vagy csak simán Khedira?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Tudja így néz ki a nálam a mag? És ha belépek is elég érdekes jön be az oldal. Tippek?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
pheco írta:Ő is családtagR.M.C.F írta:A lényeg hogy miért kellett a papagáj?![]()
Lehet, hogy ez az eddigi legindokolatlanabb avád, pedig emlékeim szerint volt már Győzike, valami duci gyerek is, stb..
Na meg persze Gyúrós Jóska

Lehet, hogy valaki más a te mobilszámodat adta meg véletlenül...Na most nekem ezzzel az a problémám, hogy nekem nincs bankszámlámSzóval ez valami kamu lehet, vagy véletlen küldték?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ő is családtagR.M.C.F írta:A lényeg hogy miért kellett a papagáj?![]()

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Kaptam egy ilyen sms-t:
Tisztelt Ügyfelünk! 11775..882 szàmlaszàmù OTP bankszàmlàjàn fennàllò esedékes tartozàsàt kiegyenliteni sziveskedjen. OTP Bank
Na most nekem ezzzel az a problémám, hogy nekem nincs bankszámlám
Szóval ez valami kamu lehet, vagy véletlen küldték?
Tisztelt Ügyfelünk! 11775..882 szàmlaszàmù OTP bankszàmlàjàn fennàllò esedékes tartozàsàt kiegyenliteni sziveskedjen. OTP Bank
Na most nekem ezzzel az a problémám, hogy nekem nincs bankszámlám

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A lényeg hogy miért kellett a papagáj?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cső,valaki tud segíteni képet méretezni avatarnak?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat ez nagyon kemeny.El Sie7e írta:http://www.profession.hu/allas/football ... el_hasonlo
ti ilyen melóról már hallottatok?egyen gond az angollal van

Mondjuk hosszutavon enyhen monoton lehet...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az nem rossz pénz. Én élő kommentet írok a helyi hokicsapat hazai MOL Ligás meccseiről egy livescore weboldalnak. Kb. úgy kell elképzelni mint az itteni madridomos élő közvetítést. 9 eurót kapok egy meccsre, ami szószerint kb. sörpénz.
De egyetem mellett megteszi, talán CV-be is be tudom csempészni mint tapasztalat.

De egyetem mellett megteszi, talán CV-be is be tudom csempészni mint tapasztalat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
45 eurót egy meccsre?meg azon felül még 45 eurót adtak, teljesen jó volt. Nem sok pénz, de a munkába sem kell beleszakadni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én egy másik cégnél közvetítettem kemény egy meccset, a traininget nem csináltam meg így nem vettek fel állandóra.
Nálam az volt hogy meccs előtt fél órával a stadionba kellett érkezni, akkor felhívtak telefonon, és megvolt a saját kis kód rendszered, be kellett pötyögni a számokat, hogy milyen a pálya talaja, milyen az időjárás, melyik csapat kezdi a meccset stb., és mindennek megvolt a maga számkódja (pl ha a hazai csapat szögletet rúgott, akkor benyomod az 1-est, ha a vendég gólt lő, 33, stb..)
De egyszer besegítettem egy másik cégnél, nekik nem volt kódrendszerük, úgyhgoy velük folymatosan beszélnünk kellett, amit nem szerettem, mert először a nővel kölcsönösen nem értettük egymás akcentusát, meg elég szarul néz ki, mikor ül 50 ember a stadionban és egy hülye beszél a telefonjába hogy mi történik a pályán.
Eléggé zavarban voltam.
Egyébként korrektek voltak, a busz/vonatjegyet, meg a meccsbelépőt be kell scannelni és azt visszafizették, meg azon felül még 45 eurót adtak, teljesen jó volt. Nem sok pénz, de a munkába sem kell beleszakadni.
Azért az angol elég fontos tud lenni hozzá szerintem, de egy próbát megér, ha érdekel, szerintem jelentkezz, veszteni valód nem igazán van. Remélem tudtam segíteni, ha kíváncsi vagy valamire, kérdezz bátran.
Nálam az volt hogy meccs előtt fél órával a stadionba kellett érkezni, akkor felhívtak telefonon, és megvolt a saját kis kód rendszered, be kellett pötyögni a számokat, hogy milyen a pálya talaja, milyen az időjárás, melyik csapat kezdi a meccset stb., és mindennek megvolt a maga számkódja (pl ha a hazai csapat szögletet rúgott, akkor benyomod az 1-est, ha a vendég gólt lő, 33, stb..)
De egyszer besegítettem egy másik cégnél, nekik nem volt kódrendszerük, úgyhgoy velük folymatosan beszélnünk kellett, amit nem szerettem, mert először a nővel kölcsönösen nem értettük egymás akcentusát, meg elég szarul néz ki, mikor ül 50 ember a stadionban és egy hülye beszél a telefonjába hogy mi történik a pályán.

Egyébként korrektek voltak, a busz/vonatjegyet, meg a meccsbelépőt be kell scannelni és azt visszafizették, meg azon felül még 45 eurót adtak, teljesen jó volt. Nem sok pénz, de a munkába sem kell beleszakadni.
Azért az angol elég fontos tud lenni hozzá szerintem, de egy próbát megér, ha érdekel, szerintem jelentkezz, veszteni valód nem igazán van. Remélem tudtam segíteni, ha kíváncsi vagy valamire, kérdezz bátran.