Dexter-rel kapcsolatban nem gondolták meg magukat az írók? Olvastam még valamikor hogy van esély a visszatérésre, igaz a forrás hitelessége nem komolyabb, mintha a szomszéd néni mesélte volna.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 30., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 30., péntek 20:57
Ja jó, ok. Negyedik évadról beszélsz egy olyan sorozatban, ahol terroristák vannak, ölnek, stb. De nem spoiler, jól van. Megy a warn okoska. Aztán ha nem tetszik, akkor pihenő, ha az sem, keress másik fórumot.Becksy23 írta:Volt benne spoiler? Mi hogy Saul keveset szerepel? Vagy higy Carrie zakkant? Már bocs de semmilyen a sztorira való utalás nem volt az írásombanBecksy23 írta:SPOILER GOMBOT NEM ISMERED???? R24
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 30., péntek 20:46
Volt benne spoiler? Mi hogy Saul keveset szerepel? Vagy higy Carrie zakkant? Már bocs de semmilyen a sztorira való utalás nem volt az írásombanBecksy23 írta:SPOILER GOMBOT NEM ISMERED???? R24
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 30., péntek 20:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 30., péntek 20:16
Még nem, majd ha a gyerek elaludtP. Krisz írta:Túl vagy rajta Padre ?Realista24 írta:Elolvastam a spoilereket, alig várom, hogy megnézzem
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 30., péntek 20:09
Túl vagy rajta Padre ?Realista24 írta:Elolvastam a spoilereket, alig várom, hogy megnézzem
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 30., péntek 19:47
Én is meg akarom majd azt nézni, szerintem nyugodtan állj neki.palesz77 írta:Más:
Band of Brothers-t most fejeztem be a napokban. Nálam 10/10, rohadt jó kis sorozat volt. Pacific megüti a szintjét, vagy az tényleg gyengébb lett?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 30., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 30., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 30., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 30., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 30., péntek 14:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól értelmeztem, hogy tényleg nem volt halott Oliver?P. Krisz írta:Arrow
Ez már megint milyen semmitmondó rész volt .
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 30., péntek 14:35
Akkor csak egyszeruen nem a te sorozatod.palesz77 írta:The 100Ez komolyan jó? Én az első 3-4 részt néztem meg talán, és olyan szinten nem jött be, hogy inkább kaszáltam.. Utána indul be kb, és rosszkor kaszáltam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott kaszáltam, hogy megölte valami kiscsaj a néger srácot, ott lett végleg elegemSunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..
vagy csak szimplán nem az én műfajom, és ha tetszene, akkor már ott megfogott volna? Az alapsztori nagyon tetszett, de a kivitelezés meg a színészek..
HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. január 30., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 30., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 30., péntek 11:14
Ez komolyan jó? Én az első 3-4 részt néztem meg talán, és olyan szinten nem jött be, hogy inkább kaszáltam.. Utána indul be kb, és rosszkor kaszáltam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott kaszáltam, hogy megölte valami kiscsaj a néger srácot, ott lett végleg elegemSunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 30., péntek 10:12
hát még a 2. évadba...sok ez az 1 hét, nah3x0r írta:Mindenesetre tenyleg vagany kis sorozat, az elso 2 ressz eleg kozepes volt, a harmadik vegen pedig beindulnak a dolgok, utana meg az egyik resz utan inditanad a masikat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 30., péntek 9:57
En csak az elso evadot lattam, de nekem is bejott. Eleinte szkeptikus voltam, foleg hogy Réj-nek annyira tetszettSunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..Mike írta:itt senki nem nézi a The 100-t? Szomorú
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 30., péntek 1:50
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 29., csütörtök 23:43
Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..Mike írta:itt senki nem nézi a The 100-t? Szomorú
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem