Kézilabda
Re: Kézilabda
Szeged vereség a Csurgótól? Az komoly
Sótonyira érdemes lesz odafigyelni. Jó edző lehet belőle. Azt sajnálom, hogy nem maradt Füreden. Sokkal jobb lett volna az ottani fiataloknak, ha ő marad az edzőjük
Sótonyira érdemes lesz odafigyelni. Jó edző lehet belőle. Azt sajnálom, hogy nem maradt Füreden. Sokkal jobb lett volna az ottani fiataloknak, ha ő marad az edzőjük
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki azért biztos jól keresett...
Vp közben csoportelső, Szeged meg kikapott a Csurgótól..

Vp közben csoportelső, Szeged meg kikapott a Csurgótól..
Nem illik.
Azt gondoltam volna, hogy ilyen csak a nőknél lehet
- ziro4vr
Reméljük Császárt nem választják meg majd ismét az év legrosszabb igazolásának...
Elkúrta, na.
Chema a padon elfér még, jól tud jönni 10 percekre, de többre nem. Mondjuk akkor már inkább Lékai kapja meg a perceket Palmarson mögött.
Más, néztem a Füred meccsét, nem lennék meglepve ha Sulic után Bánhidi Vp-be kerülne majd. Tehetséges kölyök, brutál adottságokkal.

Chema a padon elfér még, jól tud jönni 10 percekre, de többre nem. Mondjuk akkor már inkább Lékai kapja meg a perceket Palmarson mögött.
Más, néztem a Füred meccsét, nem lennék meglepve ha Sulic után Bánhidi Vp-be kerülne majd. Tehetséges kölyök, brutál adottságokkal.
Nem illik.
és Császár Schaffhausenbe igazolt.Azért ez szép leépülés. Azt gondoltam erősebb csapatba kerül, egy német középcsapatba vagy az egyik nagyobb francia hármas mögött lévőhözziro4vr írta:Chema hosszabbított 1 évet, Ruesgának akkor viszlát, bár ez utóbbi evidens volt. Sliskovicot pletykálják még, Terzic helyén simán elnézném. Ja Nándi meg fél év bundás kölcsönben.
Chemanak nem orülök. Néha játszik egy klasszis szintet, de meccsek többségén gyenge már, rengeteg a hiba. Nem lepődtem meg amúgy, mert Ortega mindig is túlságosan favorizálta
- ziro4vr
Chema hosszabbított 1 évet, Ruesgának akkor viszlát, bár ez utóbbi evidens volt. Sliskovicot pletykálják még, Terzic helyén simán elnézném. Ja Nándi meg fél év bundás kölcsönben.
Nem illik.
- ziro4vr
És maradt még hajad? Érrendszered okés? Ne legyél ilyen kegyetlen magaddal, akkor már inkább a pia vigyen el.VanillaSky írta:pedig nézem a női kézit kb 20 éve.

Nem illik.
-
- ziro4vr
Ki kell zárni őket is az átigazolási szezonból...
Franciáknak meg milyen keretük van...erre a felét használják. De Omeyer lehozta.

Franciáknak meg milyen keretük van...erre a felét használják. De Omeyer lehozta.
Nem illik.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azért ez a Katar sztori így már elég unszimpatikus.
Tudtommal,nem klubvilágbajnokságot rendeztek...
Tudtommal,nem klubvilágbajnokságot rendeztek...

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem valami szigorítást kellene bevezetni. Székelyesen ez nem gyere bé...ziro4vr írta:Katar 20 percre a döntőtől..kezd erős lenni ez a történet.

"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
Én is csak a végére kapcsoltam oda sajnos. Mondjuk ez a tapsolás érdekes volt. Nem ilyenek a lengyelek.
Nem illik.
Azért fociban kicsit nehezebb dolguk lesz. Mondjuk kinézem belőlük, hogy az ilyen Odegaard féle csodagyerekeket összevásárolják 
Végét láttam csak. Mennyire csaltak a bírók??

Végét láttam csak. Mennyire csaltak a bírók??
- ziro4vr
És ott is vannak. Nem mondok semmit. Szerintem +1 új esélyese lett a foci vb-nek is. 
szerk: lengyelek szépen megtapsolták a bírókat.. mpndjuk ők ezt már másodszorra élik át

szerk: lengyelek szépen megtapsolták a bírókat.. mpndjuk ők ezt már másodszorra élik át
Nem illik.
- ziro4vr
A selejtezős vereség utáni magyarázkodása se volt rossz még anno, így fáradtak a játékosok, sok klubból jöttek...wxyz írta: Megvédte Talantot a 3 vereség után, mert gyenge a keret, de ő ezt már jó ideje megmondta előre

Mondjuk most az se rossz, hogy a németek bíróznak épp..egyrészt hogy jutottatok ki barátaim, másrészt 2007-es hazai vb...

Nem illik.
Igen, nézhetnénk helyette még mindig Puticsot
Remélhetőleg Jamalival tudnak fejlődni, akkor hosszú idő után meg lesz oldva a balátlövő poszt
Digin elkaptam Mocsaival egy interjút. Hozta a szokásosat
Megvédte Talantot a 3 vereség után, mert gyenge a keret, de ő ezt már jó ideje megmondta előre
Remélhetőleg Jamalival tudnak fejlődni, akkor hosszú idő után meg lesz oldva a balátlövő poszt
Digin elkaptam Mocsaival egy interjút. Hozta a szokásosat
Megvédte Talantot a 3 vereség után, mert gyenge a keret, de ő ezt már jó ideje megmondta előre

- ziro4vr
Az biztos, ha még Mocsai lenne a kapitány, kb azt se tudnánk, hogy létezik.
Nem illik.