üzlet az egész, így majd a következő meccsre is jönnekBBeno írta: olvastam hogy csomóan jönnek norvégiából

padra szerintem is leülhetett volna, ahhoz nem kell megbontani a kezdőt. Na mind1, majd a Sevilla ellen

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 1., vasárnap 10:33
üzlet az egész, így majd a következő meccsre is jönnekBBeno írta: olvastam hogy csomóan jönnek norvégiából
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 1., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 1., vasárnap 10:22
Na ez az. Már nagyon kíváncsi vagyok rá amúgy, de szokja csak először az edzéseket, társakat, légkört, mindent.Realista24 írta:Miert lenne fail? Látjátok őt edzes kozben? Spanyolul ket szot nem tud lehet, a csapatnak megy a szekér, minek kene megbontani rogton? Illetve mashogy teszem fel a kérdést, miert baj ha nem lesz megbontva?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 1., vasárnap 10:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 1., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 1., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. február 1., vasárnap 9:51
Ødegaard a keretben sincs még.BBeno írta:castilla meccshez majd dob be valaki linket? elvileg közel teltház várható. ez lehet persze betudható zidanenak is mert ennél olcsóbban szerintem világklasszist nem látni. aztán ugye jön a spanyol meg a norvég sajtó odegaard miatt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 1., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 31., szombat 14:44
Hát mert írták is sokan,hogy olyat nyertünk mostanába sokszor,gondolom unalmas...mindig nyerni...Bocs, hogy megint elő hoztam, de még mindig fenn vagyok ezen akadva, h-h lehet annak örülni, hogy elestünk egy kupától és elég nagy eséllyel a Barca nyeri meg helyettünk... :vivo:
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 31., szombat 14:40
De tök jó, hogy kiestünk a kupából, mert így már miénk a bajnokság.CS0ki írta:Azért az is szopás, hogy az atletico tovább megy a kupában, aztán úgy jön ki mégis, hogy mi játszunk hétközi meccset, ők meg rápihenhetnek a rangadóra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 11:13
"a FIFA 16 éves kortól engedélyezi a fiatalok nemzetközi átigazolását, így ezek után kaphatnak profi szerződést"R.M.C.F írta:Mike írta:kiskorú... de eddig is profi szerződése volt nem? Vagy az nem számít?
Meg eleve mi számít kiskorúnak? Nálunk 18 év, de valahol 20.
17től vagy nagykorú nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 31., szombat 11:09
Mike írta:kiskorú... de eddig is profi szerződése volt nem? Vagy az nem számít?
Meg eleve mi számít kiskorúnak? Nálunk 18 év, de valahol 20.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 31., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 30., péntek 23:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 30., péntek 23:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 18:03
...egy Ramos fejes vagy egy Benzema flegmitosziro4vr írta:Könnyen lehet, hogy szenvedős lesz, az elején jó lenne egy gyors gól aztán relax. Mondjuk egy balról indulós Bale bomba, vagy egy mellel levett Hámesz ágyú..![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 30., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 30., péntek 17:36
Én mondjuk a Sociedad-tól nem tartok, főleg a Bernabéuban...a legutóbbi vereségért meg illene visszavágni nekik...az Azletico meccstől viszont már előre parázok, na ott lesz csak igazán pokol...Matt009 írta: Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. január 30., péntek 16:58
Mikor kikaptunk az Anoetaban akkor még nem Moyes volt az edző. Biztos szoros kis meccs lesz, de be kell húzni, nincs mese.Matt009 írta:Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.ziro4vr írta:Szerintem nagy variálás nem lesz, Bale fellép Cé helyére, Modric helyett megy Illarra, és indulhat a 442. Kíváncsi leszek egyébként, ki fog előlépni most. A két drágaságtól várná az ember, de szerintem Benzema és Isco lesz a kulcs.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 30., péntek 16:53
Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.ziro4vr írta:Szerintem nagy variálás nem lesz, Bale fellép Cé helyére, Modric helyett megy Illarra, és indulhat a 442. Kíváncsi leszek egyébként, ki fog előlépni most. A két drágaságtól várná az ember, de szerintem Benzema és Isco lesz a kulcs.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem