HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 30., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 30., péntek 17:36
Én mondjuk a Sociedad-tól nem tartok, főleg a Bernabéuban...a legutóbbi vereségért meg illene visszavágni nekik...az Azletico meccstől viszont már előre parázok, na ott lesz csak igazán pokol...Matt009 írta: Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. január 30., péntek 16:58
Mikor kikaptunk az Anoetaban akkor még nem Moyes volt az edző. Biztos szoros kis meccs lesz, de be kell húzni, nincs mese.Matt009 írta:Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.ziro4vr írta:Szerintem nagy variálás nem lesz, Bale fellép Cé helyére, Modric helyett megy Illarra, és indulhat a 442. Kíváncsi leszek egyébként, ki fog előlépni most. A két drágaságtól várná az ember, de szerintem Benzema és Isco lesz a kulcs.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 30., péntek 16:53
Nagyon necces meccs lesz. Moyes az ilyen csapatoknál van elemében, ahol csak védekezni kell. Bár a Bernabeuba azért nem nyerni járnak a csapatok az Atmán kívül, de a Sociedad megtréfálta a Barcát, könnyen lehet minket is megtréfálnak. Megtették ősszel is, úgyhogy én nagyon izzadtságszagú meccset várok. Kelleni fog egy jó adag szerencse is.ziro4vr írta:Szerintem nagy variálás nem lesz, Bale fellép Cé helyére, Modric helyett megy Illarra, és indulhat a 442. Kíváncsi leszek egyébként, ki fog előlépni most. A két drágaságtól várná az ember, de szerintem Benzema és Isco lesz a kulcs.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. január 30., péntek 16:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 30., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 30., péntek 15:15
Igen. Esetleg James lép feljebb, és Isco is jobb oldalon lesz mögötte, bár annak sok értelmét nem látom.Esetleg ha Isco játszik akkor Bale egyel följebb,Ronaldo helyére,és Isco lesz a 4 kpból a baloldali?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 30., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 14:12
Szerintem rá fér egy kis pihenő,hogy összekapja magát mentálisan.Úgy látszik a szépilonka ügy jobban megviselte mint hittem.Aztán lehet hogy Béluska kefél egy mesterhármast,(simán benne van ),aztán annyi...a híresztelésekkel elkentétben én nem mennék a falnak ha ez bekövetkezneGondolom Jesé pótolná. Egyébként kifejezetten érdekel a hétvégi meccs, érdekel a CR nélküli madrid. :shifty:
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 30., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 30., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 30., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 30., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 30., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 30., péntek 11:10
És Lucas Silva? Neki sincs játékengedélye? Amúgy mennyi a játékengedély átfutási ideje?Csabi írta:az egyik zuglap szerint ődegárdnak a fifa nem adta még meg a játékengedélyt, tehát nem fog játszani.
james helyett jesé kezdhet.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 30., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 30., péntek 11:02
Már ha van játékengedélye...Ebbol Odegaard lesz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 30., péntek 10:55
Ebbol Odegaard leszKérdéses James Rodriguez játéka a szombati Real Sociedad elleni mérkőzésen. A kolumbiai középpályás influenzával és lázzal küzd, így könnyen lehet, hogy kihagyja a hétvégi bajnokit. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: thedude » 2015. január 29., csütörtök 23:23
Csak sikerült elrontani a meglepetéstAz EcoDiario szerint Carlo Ancelotti meglepetéssel készül a holnapi kerethirdetéskor. A hírek szerint a keretbe fogja nevezni a frissen igazolt 16 éves szupertehetséget, Martin Odegaardot is. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 29., csütörtök 19:30
Ezt benéztemMatt009 írta:Jesé miért nem lesz ott?wxyz írta:Elnézve a kispadot igazából nem is lenne meglepetés, ha bemutatkozna
Cr eltiltása miatt rajta kívül csak Hernandez lesz ott, mint támadó
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem