Messiás írta:R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!?

Akkor minek olvasol? Mert érdekes? Vagy mert sok igazság és józanság van benne? Maradj már....csak nyomulsz utánam már egy ideje,és jössz pár szaros bemásolt kommenttel hogy az hülyeség. Hát szerinted lehet az,szerintem meg nem.
Neymarral kapcsolatosan is korrekt és józan dolgokat próbáltam összeszedni,bale nem igazán vált be eddig...,ez most neked ****** kapóra jött mert éveken át koslattál és semmi nem esett le,most itt a nagy sansz,ejjjjjj.....szóval,bale meg akár be is válhatott volna,a képességeihez mérten gagyiba tolja,de ez előfordulhatott volna mással is.
Nincs kedvem veled társalogni,mert provokálsz már egy ideje,és nem szállsz le rólam,olyan vagy mint egy kullancs,csak nyüzsögsz megállás nélkül.
Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
Na és most kérlek,ne turkálj a bugyimban tovább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.