HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 29., csütörtök 15:49
M.R.C.F. ! Mikor mondod már ki egyszer hogy hülyeségeket beszéltem tévedtem... még jó hogy vissza lehet nézni a két évvel ezelőtti írásaid és valahogy szöges ellentétben vannak a mostaniakkal......... most akkor hogy is van ez a "pedigénrégmegmondtam deakkormindenkikiröhögött" szöveg? Csak egy-két írásod a teljesség igénye nélkül.
"Szerző: R.M.C.F. Neymarról nem igaz hogy szerintem csak a haját állítgatja,mindig is megpróbáltam korrekten megítélni, és a konfő kupa alatt igen csak fel lett sztárolva amit nem valótlanként állítok,főleg a speakerek által, akik "vezetik" elég sok ember gondolkodását, még akkor is ha páran ezt kikérik maguknak. Amikor egy játékosnál, egy meccsen többször is szinte visít a kommentátor,zsenizi és ezeket teszi alap passzoknál,kommersz megmozdulásoknál, mert ilyen is bőven megfigyelhető volt,akkor bátorkodtam ezeket a "helyére" tenni,és azt állítani,túlsztárolják...és nyugi.....egyébként leírtam,nem 1x: a kölyök nagyon tehetséges,bármi lehet belőle,ha ......."
Szerző: R.M.C.F Dátum: 2013. augusztus 3., szombat 10:54
„ha jön bale akkor szerintem nyugodtan kimondhatjuk,hogy nekünk lesz a legjobb támadórészlegünk a világon.....ezek egyszerűen hihetetlen erőt képviselnek.
De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőz!”
Szerző: R.M.C.F Dátum: 2013. december 5., csütörtök 22:54
„A foci most megint tovább fejlődik...a barca lassan a múlt lesz,és jön egy új korszak...de hogy ki,és mi azt még nem tudjuk.Én személy szerint az egyéni fizikális erő,az állandóságra és koncentráltságra épitenék.Ez látszik.a jövő a Ronaldo és bale féléké....ővék lesz a következő 10 év. Mert ők azok aki semmiben sem a világ legjobbjai de mindenben a legjobbak közé sorolandóak. Ők a jövő emberei.”
Szerző: R.M.C.F Dátum: 2013. június 15., szombat 17:31
„Bale univerzális,egy korszerű játékos,aki több posztos,erős,erőszakos,lendületes......ezen tulajdonságok ellenére,bármennyire is nem hiszik el,a labdával sincsen rosszban,az is mellette szól hogy sok meccset egymaga döntött el,sőt jópárat az utolsó pillanatokban......vagyis koncentrált,akaratos jellem,az is mellette szól,hogy széles területen játszik ellenben amit gondolnak róla hogy vonalszélső,nem igaz......bárhol képes jó játékra......a lövései ámulatosak,a beindulásai szintén......”
Szerző: R.M.C.F Dátum: 2013. június 26., szerda 22:18
Az ami érdekes,hogy ezt a focit hozta MINDEN meccsen,annyi kivétellel,hogy a többin betalált.....vagyis összegezve,nem egy nagy szám...de ez miatt majd megtámadnak itt sokan....lexarom,mert látok a szememtől.
Akinek az.....annak legyen....de ma direkt ezért néztem,mert láttam már többször és semmi olyant nem láttam benne,mint hajdú B,vagy a fórum zöme....vagyis a 21 század fényét......
bocs ha ezzel van olyan akit megbántok,mert csalódik a tévhitében.