Dom Hemingway talán.pheco írta:Mocsok(Filth)
Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
Mozi, filmek
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Mozi, filmek
Mocsok(Filth)
Pár napja néztem meg és nagyon bejött. Kellően beteg és humoros film. Egyre jobban csípem McAvoyt. Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
Pár napja néztem meg és nagyon bejött. Kellően beteg és humoros film. Egyre jobban csípem McAvoyt. Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Interstellar
Régóta terveztem már, de csak most tudtam megnézni... Lenyűgöző. Biztos vannak benne logikai buktatók meg nem teljesen valósághű dolgok (ezekre remélhetőleg úgyis rá fogok jönni a következő napokban, amikor agyalok majd rajta, meg kicsit utánaolvasok a dolgoknak), de így elsőre ez annyira nem érdekelt. Rég láttam már olyan filmet, amely ilyen szinten be tudott szippantani. A hangulata, a képi világ, a zenék, maga a történet, a belső vívódások ábrázolása, minden. Tényleg fantasztikus élmény volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
Régóta terveztem már, de csak most tudtam megnézni... Lenyűgöző. Biztos vannak benne logikai buktatók meg nem teljesen valósághű dolgok (ezekre remélhetőleg úgyis rá fogok jönni a következő napokban, amikor agyalok majd rajta, meg kicsit utánaolvasok a dolgoknak), de így elsőre ez annyira nem érdekelt. Rég láttam már olyan filmet, amely ilyen szinten be tudott szippantani. A hangulata, a képi világ, a zenék, maga a történet, a belső vívódások ábrázolása, minden. Tényleg fantasztikus élmény volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Anyám borogass, ez a Foxcatcher
Érdekes filmélmény volt, annyi szent. Steve Carell zseniális. Amúgy nem csodálom, hogy a tömeg nehezen fogadja be, nem egy klasszikus giccses bunyófilm.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The zero theorem
Nagyon nem jött be. Egyfajta agymenés ez, a képi világa bosszantó, a zenék színtén. Cristopher Waltz ismét korrekt, de Gillian mellélőtt ezzel a filmmel, legalábbis nálam mindenképp.
A nyitó jelenetek még csak-csak jók, tetszett a vizionált város. A téma mindenképp érdekes, de a megvalósítás elég stílusidegen. Olvastam pár sznob véleményt a kritikustömegen, ezek szerint nem vagyok műértő, de nem érdekel
Nagyon nem jött be. Egyfajta agymenés ez, a képi világa bosszantó, a zenék színtén. Cristopher Waltz ismét korrekt, de Gillian mellélőtt ezzel a filmmel, legalábbis nálam mindenképp.
A nyitó jelenetek még csak-csak jók, tetszett a vizionált város. A téma mindenképp érdekes, de a megvalósítás elég stílusidegen. Olvastam pár sznob véleményt a kritikustömegen, ezek szerint nem vagyok műértő, de nem érdekel
"And my heart will leave you never."
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Látom nem csak nekem jön be a francia-lengyel fenegyerekChris írta:Szép gyűjtemény vannak irigylésre méltó darabok (Kubrick-gyűjtemény). Sok az átfedés az enyémmel jó látni másnál is a Tarkovszkij-gyűjteményt, a Cronenberg fele nekem is megvan (én nem vagyok ekkora rajongója azért). Nálam meg a Polanski-Scorsese kettős van kiemelt helyen.
"And my heart will leave you never."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem a film 10/10, hanem Cumberbatch játéka.tucsoki írta:Mi is ma néztük és egész jó volt, nem 10/10, de megéri.Tádám írta:A Kódjátszma
Nem úgy mint a Blackhat.... Jézusom, 0 pont, az ellenségemnek se ajánlanám.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szép gyűjtemény vannak irigylésre méltó darabok (Kubrick-gyűjtemény). Sok az átfedés az enyémmel jó látni másnál is a Tarkovszkij-gyűjteményt, a Cronenberg fele nekem is megvan (én nem vagyok ekkora rajongója azértVégre rendetraktam.
Mi is ma néztük és egész jó volt, nem 10/10, de megéri.Tádám írta:A Kódjátszma
Nem úgy mint a Blackhat.... Jézusom, 0 pont, az ellenségemnek se ajánlanám.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
A Kódjátszma
Régóta vártam...
Nem igazán ismertem a történelmi hátterét, leginkább ezért is akartam megnézni, plusz Cumberbfdasfaflkéeé miatt
Iszonyatosan tetszett, aki szereti az ilyen témájú filmeket azoknak nagyon ajánlom a mozit is, megéri a pénzt.
Cumber pedig zseniálisan játssza a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sérült, meleg, zseni karaktert.
Remek élmény volt!
Régóta vártam...
Nem igazán ismertem a történelmi hátterét, leginkább ezért is akartam megnézni, plusz Cumberbfdasfaflkéeé miatt
Iszonyatosan tetszett, aki szereti az ilyen témájú filmeket azoknak nagyon ajánlom a mozit is, megéri a pénzt.
Cumber pedig zseniálisan játssza a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sérült, meleg, zseni karaktert.
Remek élmény volt!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez az, köszi!Anyaka írta:The Great Escape (1963)wZoLee7 írta:Keresek egy filmet...ha minden igaz a 2. vh idején játszódik, egy német fogolytáborban. A cselekménye kb abból áll hogy mindenféle módszert kipróbálnak a szökésre, végül alagúton át sikerül, utána meg bemutatják ki éli túl és ki nem. Remélem valaki tud segíteni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Realista24 írta:Akkor mi a baj?Itt Pécsen már adják..![]()
![]()
Rohadék...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor mi a baj?Itt Pécsen már adják..![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Itt Pécsen már adják..Ewr írta:
Szerintem ez az a film, amit érdemes moziban nézni. Ha ennyire érdekel, akkor meg pláne.![]()
Nekem megérte a pénzt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Szerintem ez az a film, amit érdemes moziban nézni. Ha ennyire érdekel, akkor meg pláne.miro írta:Nem tudja valaki hogy melyik könyvespolcon van fönt a Csillagok között c film kicsit normálisabb minőségben?
Annyi jót olvastam róla hogy nem akarom megvárni az ncore-t..
Megköszönném ha kapnék egy linket PÜ-be.![]()
![]()
Nekem megérte a pénzt.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
The Great Escape (1963)wZoLee7 írta:Keresek egy filmet...ha minden igaz a 2. vh idején játszódik, egy német fogolytáborban. A cselekménye kb abból áll hogy mindenféle módszert kipróbálnak a szökésre, végül alagúton át sikerül, utána meg bemutatják ki éli túl és ki nem. Remélem valaki tud segíteni.
- miro
Nem tudja valaki hogy melyik könyvespolcon van fönt a Csillagok között c film kicsit normálisabb minőségben?
Megköszönném ha kapnék egy linket PÜ-be.
Megköszönném ha kapnék egy linket PÜ-be.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Keresek egy filmet...ha minden igaz a 2. vh idején játszódik, egy német fogolytáborban. A cselekménye kb abból áll hogy mindenféle módszert kipróbálnak a szökésre, végül alagúton át sikerül, utána meg bemutatják ki éli túl és ki nem. Remélem valaki tud segíteni.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Isaac_Asimovikarus93 írta:ASIMOV-ról tudnál írni egy rövid leírást, hogy miről is szól a története meg ilyenek?
(Többet még én sem tudok, csak annyit, amivel nem igazán segítelek ki)
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez nagyon nagy!Faust írta:Végre rendetraktam.