Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 29., csütörtök 14:35

Enrique írta:
dzsi91 írta:bele lett égetve a fejekbe,hogy ő egy zseni, ő a jövő, ő a futball
Az alapján amit eddig mutatott a csapataiban, azért nem olyan túlzóak ezek a jelzők, de visszakérdezek, mit kellene tenni egy 21-22 éves játékosnak ahhoz, hogy jogosan nevezzék zseninek, és a jövő emberének?
Szerintem 1 klasszikuson 4 kört meg kell tennie a pálya körül a feje tetején a labdával és utána kicselezve a védőket farpofával gólt lőni. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 29., csütörtök 14:33

dzsi91 írta:így értettem,hogy Neymar lesz a következő Messi.
Nem akarom túlspilázni, de ez úgy baromság ahogy van, Dinho vs Zidane érdekes senki nem állította be zizou-t "antikrisztusnak" Dinho meg köztudottan szerette magát "karnevál hangulatban" érezni ugy átlag marha sok éjszaka, szerintem túlmisztifikálod az egészet.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 29., csütörtök 14:33

dzsi91 írta:bele lett égetve a fejekbe,hogy ő egy zseni, ő a jövő, ő a futball
Az alapján amit eddig mutatott a csapataiban, azért nem olyan túlzóak ezek a jelzők, de visszakérdezek, mit kellene tenni egy 21-22 éves játékosnak ahhoz, hogy jogosan nevezzék zseninek, és a jövő emberének?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 29., csütörtök 14:00

morientes írta:
Neymar meg a következő Messi lesz ez már most látszik, tőle elég lesz egy fele olyan jó teljesítmény is mint bárki mástól,mert rá lett aggattva ez az übertechnikás-übertehetség maszlag... Látom én is,hogy jó játékos,Messi is az, csak az a baj,hogy Messi is ha szarik egyet a szögletzászlónál,már cikkek vannak róla,hogy mekkora isten, ugyanez lesz Neymar is.
Ne már dzsi...ettől te színvonalasabb vagy.Senki sem ezt mondta.Senki sem mondta,hogy Neymar lesz az új Messi.Csak azt,hogy jobb mint Bale.Hogy lehet,jobban jártunk volna vele.
Nem képességekben értettem,hanem a megítélés és marketing szempontjából lesz ugyanolyan mint Messi. Aláírom, Neymar nagy tehetség,jó játékos, csak megint ugyanazt a hype-ot érzem mint Messinél. Adott egy tehetséges játékos,bele lett égetve a fejekbe,hogy ő egy zseni, ő a jövő, ő a futball... Innentől nincs más hátra,mint lehozni egy akár átlagos,vagy kicsit is kiemelkedőbb teljesítményt hozzá nyerni egy trófeát és már kapja is az aranylabdát.Tehát neki mint most Messinek is, nem kell majd nagyon kiugró teljesítményt nyújtania ahhoz,hogy aranylabda top 1-2 legyen, míg másnak majd kell. Megint a Barcás lesz a pozitív pólus,mert rá van aggatva ,hogy ő maga a futball,amivel nincs is baj,mert tényleg van érzéke ehhez a játékhoz... de tudjátok ki lesz a negatív pólus? a mi aktuális szupersztárunk(legyen az bárki CR után) és akkor megint kezdődhet a CR vs Messi story csak új szereplőkkel...

Így értettem,hogy Neymar lesz a következő Messi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 13:24

eddig. messi sem az első pár szezonban kezdte el azt, hogy néha lazsál. meg ott van a többi bulizós-kiégett brazil példája, ők sem 1 szezon után kezdtek 0 teljesítményt nyújtani.
Azért írtam oda hogy még.
Láttam amúgy róla egy dok.filmet.Akkpr kb 18-19 lehetett.Nagyon profi hozzáállást mitatott,az edzői,mentorai nyilatkoztak róla,hogy már most vérprofi,(többek közt Zico,Romario vagy éppen Ronaldo )
Azt mondta akkor,nem akar úgy járni,mint Adriano vagy Rivaldo,hosszú,eredményes pályát akar befutni,valami nagy klubban.(Akkor még braziliában játszott).
Nyilván mondani sok mindent lehet,de nekem nagyon érettnek,profinak tűnt már akkor,és veszélyes ezt most még kijelenteni,de szerintem,nem fog kiégni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 13:06

Neymar meg a következő Messi lesz ez már most látszik, tőle elég lesz egy fele olyan jó teljesítmény is mint bárki mástól,mert rá lett aggattva ez az übertechnikás-übertehetség maszlag... Látom én is,hogy jó játékos,Messi is az, csak az a baj,hogy Messi is ha szarik egyet a szögletzászlónál,már cikkek vannak róla,hogy mekkora isten, ugyanez lesz Neymar is.
Ne már dzsi...ettől te színvonalasabb vagy.Senki sem ezt mondta.Senki sem mondta,hogy Neymar lesz az új Messi.Csak azt,hogy jobb mint Bale.Hogy lehet,jobban jártunk volna vele.Függetlenül attól hogy akart e ide jönni,(váltig állítom,a döntés nagyrésze nem rajta múlott,tette amit a fater meg az ügynök jónak látott),de itt nem is erről van szó.
Messi meg,valóban meghatározóbb,a barcaban mint Neymar,egy valamiben azért a brazil jobb...ő nem hangulat ember,nála még nincs meg az,hogy ha jól esik akkor brillír,de ha nem akkor szarok bele...ő odarakja magát minden meccsen.És ez,az a proffeszionális mentalitás,ami pl Ronaldoban megvan,Messiben viszont nem éreztem soha...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 10:58

Realista24 írta:Meccs közben csak sárgát kapott, nem találta el, nem tudják bebizonyítani, hogy nem csak cipőt akart cserélni :mrgreen:
jaa, hát cé meg a levegőbe akart rúgni meg ütni mérgében, csak pont ott volt vki. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 10:56

Meccs közben csak sárgát kapott, nem találta el, nem tudják bebizonyítani, hogy nem csak cipőt akart cserélni :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 10:51

cristiano teljesen jogosan kapott 2 meccses eltiltást, a háromnál sem szóltam volna.

na most, ha ezekután arda megfog úszni eltiltás nélkül egy ilyet, h cipővel dobálja a partjelzőt (mikor még azt is szigorúan veszik, h egy újjal sem lehetne a játékvezetőhöz érni mérkőzés közben) akkor az nonszensz. akkor ott nagyon nagy baj van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 29., csütörtök 10:32

Én nem is azt írtam hogy el kellene adni,bár az idei teljesítménye lópikula.Jópár gólban benne volt és kulcs fontosságú meccseken.
De azért Perezék fejében simán megfordulhat.
Láttuk a nyarat...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 10:27

Mike írta:
miro írta:isco-modric-kroos-pogba
-------bale---ronaldo-----
az a baj hogy ebből a 6 emberből 4 nem a posztján játszana
Hidd el, hogy élne mindenki mint hal a vízben

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 10:25

tucsoki írta:CR vagy Karim szerződéshosszabbítása sem ment egyik napról a másikra. Dolgoznak a menedzserek. Eladni meg... no comment.
Karimé gyorsan ment nem? Kérték, kapták. Én így emlékszem nagyjából. De lehet erre is rosszul :Đ
sco-modric-kroos-pogba

Viszont akkor Reusra nincs szükség,mármint ha marad Bale,és szerintem a BBC-ből két ember nem fog elmenni.
Bőven elférne itt még Reus :) Na de ez már nagyon off.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 29., csütörtök 10:23

CR vagy Karim szerződéshosszabbítása sem ment egyik napról a másikra. Dolgoznak a menedzserek. Eladni meg... no comment.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 29., csütörtök 10:18

Hát mi volt itt tegnap este bakker. :lol: :roll:

Ez a csapat Spanyolország szégyene.Hát ilyet basszus hogy a cipőjével lebombázza a partjelzőt majdnem. :lol:
Gondolom volt egy két meredek simán pirosat érő majdnem lábtörést eredményező belépő is a mecscen.
Figyeljétek meg majd ellenünk megy a busz ezerrel.Tudja Simeone hogy nem lehet teret hagyni a játékosoknak,mert akkor szétfutják őket,mert sebességbe meg teknikailag is jobbak a játékosok az övéiknél.
Ezért majd befog állni buszozni és így oda lesz a sebessége a Realnak plussz nem fognak tudni mitkezdeni velük mert 11-en fognak 40 méterre a kaputól védekezni.

Remélem Turant eltiltják.Hát ez nonszensz.

Meg Ramosból is jó pénzt lehet csinálni.Azért őt se felejtsük el szerintem.
Nagyon akadozik ez a szerződéshosszabítás...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 10:10

4-4-2- be Reus jó a kp-ra is meg előre is, és ugyan ez igaz Jesére is. Karim viszont csak elöl hasznos igazán. Ezért is fosok attól, hogy eladjuk, mert belőle lehetne most jó pénzt csinálni, meg Balusból, de ő szerintem marad. Inkább adnám el pedig Balet, akár mennyire örültem neki, hogy megvettük... :|

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 29., csütörtök 10:08

miro írta:isco-modric-kroos-pogba
az a baj hogy ebből a 6 emberből 4 nem a posztján játszana
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 29., csütörtök 10:01

Ez nem igaz....újra kezdi... :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 29., csütörtök 10:01

Elsőnek nem hittem Padrenak,de tényleg van benne valami hogy eladjuk Karimot..
Perez megtenné,esetleg Zidane tud közbe szólni,de ha nem akkor átállnánk 4-4-2-be.
isco-modric-kroos-pogba

Viszont akkor Reusra nincs szükség,mármint ha marad Bale,és szerintem a BBC-ből két ember nem fog elmenni.
Érdekes nyár elé fogunk nézni,bár azért tegyük hozzá hogy sokban fog attól függeni hogy milyen évet zárunk csapat illetve egyéni szinten.
(Karimot nem adnám el,félre értés ne essék.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. január 29., csütörtök 10:03-kor.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. január 29., csütörtök 9:48

penzemát biztos nem adjuk el, mert nincs nála jobb megoldás a pilyacon.
vagyis ugye alehandre pató, de ő még majd augusztusban realizálódik csak, csöcsarító helyére :D
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 9:30

Mostanság amúgy tényleg nincs formában az öreg RMCF. :hmmm:
Én is Bale párti voltam bőven, de mint amennyire bevált a brazil, és jelenleg gyenge a walsei, kb ugyan annyi esély volt rá, hogy ez forditva fog lenni, pláne ha marad a kontrafoci. Amúgy még mindig azt mondom, hogy 4-4-2-ben hasznos lenne Bale, és kicsit tartok is tőle, hogy megyünk a 4-4-2 felé, és ez lesz annak is az oka, hogy eladjuk Karimot ( :'( ), és hozzuk Pogbát meg Reust.

Vissza: