Nem értelmezed jólmorientes írta:Tehát ha jól értelmezem...ellenünk mindig a maximumot,míg mások ellen mint egy falusi kiscsapat,és így minket,a csapatunkat,semmiféle felelősség nem terhel,hisz a fiúk megtettek minden tőlük telhetőt,sőt még annál is többet,siralmas eredmények ide vagy oda...Igen én is így gondolom, csak az a baj,hogy egy ilyen tróger atletico nem így kéne hátrányt ledolgozzon, ahogy akarták... olyanok voltak mint egy spanyol kis csapat,bután beleszaladtak a késbe. Egy első percben szerzett gól után, egy Simeone-tol azt várná az ember,hogy na most akkor bunker és majd valahogy még összekukáznak egy gólt. A Barca meg,mind a mellet,hogy jól játszottak köszönte szépen. De azt hiszem, tanultak ebből matracék és ellenünk jöhet megint a totális bunker :mrgreen:

Ha én Simeone lettem volna,még akkor se támadtam volna ki,ha kell a gól, 1-0 után bunker aztán valahogy még összekukázni egy gólt. Taktikailag bukott most el Mourinho gyenge másolata. Túlbecsűlte a keretében rejlő képességeket, 11 extraklasszis favágóval akart lefocizni egy barcát.