Copa del Rey
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Copa del Rey
Neymar 150 be fájt volna,és ha a média bevétel 100%át kéri,akkor bármennyire is ügyes,egy nagy ráfizetés. Messi nélkül lehet nem lesz több mint egy kitűnő játékos,de messi az aki ezt a csapatot a hátán viszi,ezt nem nehéz meglátni......egyszerűn nélküle fogatlan oroszlán a barcelona.
Ellenben ha megvettük volna kisGrófót és minden meccs előtt minőségi zenét ad elő....na,az megéri.
Ellenben ha megvettük volna kisGrófót és minden meccs előtt minőségi zenét ad elő....na,az megéri.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jah, csak nem rövidtávon kell gondolkodni. A vak is látta, hogy Neymar mekkora jövő előtt áll, és egyben azt is, hogy Bale abból él hogy gyors, mellé egylábas, angol fociba való, stb.stb.stb. Nem véletlenül volt csak B terv.Bale akkor amikor megvettük biztosabb biznisznek tűnt, mint egy olyan valaki aki bohócligában bohóckodik. Az más, hogy most elég kaka az emberünk...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ó, ez nálam vagy 2 éve így vanikarus93 írta:Komolyan jobban rühellem az Atleticot mint a Barcát.

Neymarra visszatérve tudtommal ott a reklámbevétel egésze a játékosnál landol. Nálunk ilyen nincs.
Értelek Csabi, de ez ellen már nem lehet mit tenni... Jobb lett volna, de vannak pro és kontra részei is. Biztos jobb lett volna a brazil, de engem ez annyira nem idegesít. Bale akkor amikor megvettük biztosabb biznisznek tűnt, mint egy olyan valaki aki bohócligában bohóckodik. Az más, hogy most elég kaka az emberünk...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az engem nem nyugtat meg, mert látom hogy ki fejlődik jobban, gyorsabban. látom hogy kit nem zavar a labda meg hoyg kinek nem korlátozódik le 1 dologra az egész focija.Jó hát vágod... Tavaly Bale volt jobb mint a brazil, most a brazil a jobb. Valószínű, hogy jobb is lett volna, bár én itt tartanék apucitól, mert szerintem az öreg is olyan lesz, hogy minden évben kopogtatni fog a plusz fizuért...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem hiszem.Barcába már többet kap...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ikarus93
Komolyan jobban rühellem az Atleticot mint a Barcát.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Barcába már többet kap...morientes írta:11 milliotol úgysem kapna többet...ha érted mit akarok mondani.DM, Özil, stb... Tudjuk mi az ilyen vége. Perez papa nem csipázza.
- morientes
11 milliotol úgysem kapna többet...ha érted mit akarok mondani.DM, Özil, stb... Tudjuk mi az ilyen vége. Perez papa nem csipázza.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
DM, Özil, stb... Tudjuk mi az ilyen vége. Perez papa nem csipázza.morientes írta:Ha a gyerek így játszana itt is,akkor felőlem kopogtathatna...legalább értelmes dologra költené a klub a pénzt.Jó hát vágod... Tavaly Bale volt jobb mint a brazil, most a brazil a jobb. Valószínű, hogy jobb is lett volna, bár én itt tartanék apucitól, mert szerintem az öreg is olyan lesz, hogy minden évben kopogtatni fog a plusz fizuért...
- morientes
Ha a gyerek így játszana itt is,akkor felőlem kopogtathatna...legalább értelmes dologra költené a klub a pénzt.Jó hát vágod... Tavaly Bale volt jobb mint a brazil, most a brazil a jobb. Valószínű, hogy jobb is lett volna, bár én itt tartanék apucitól, mert szerintem az öreg is olyan lesz, hogy minden évben kopogtatni fog a plusz fizuért...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Végül negyedóra késéssel, de Enrique is ráérzett a dologra, igaz Matyiőt hozta be inkább, aki épp a sérüléséből jött vissza, de jó van az úgy biztos.Anyaka írta:Félidőben ésszerű lenne egy Mascherano - Bartra csere. Persze nem lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Már az első félidőben is elkezdtem agyalni azon hogy a máscseránó miatt elkapcsolok a balógyurira vagy a a fási mulatóra.....egyszerűen nem bírom ezt elviselni......most hogy lecserélték,maradok......már csak a PSG meccseket a csigúszilva és csiágúmottá tömi tele fűrészporral az agyamat.
- morientes
Ebben viszont egyet értünk.Az AM játéka nem ez amit ma látunk. Ellenünk játszották azt amit tudnak,betonvédekezés,erdőritkítással....
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Jó hát vágod... Tavaly Bale volt jobb mint a brazil, most a brazil a jobb. Valószínű, hogy jobb is lett volna, bár én itt tartanék apucitól, mert szerintem az öreg is olyan lesz, hogy minden évben kopogtatni fog a plusz fizuért...Csabi írta:mivel neymarról volt, szó ezért mertem felhozni a vele egyidejűleg szintén oltári nagy összegért érkező királyt. valóban cé is szar volt, nehogymár őt szapuljam, miután az elmúlt fél évtizedben több tucat szar meccsből húzta ki a csapatot.Géci írta:Azért az fasza, hogy egy Atleti - Barca meccsen az a téma, hogy Balet leszedték a pályáról holott szerintem CR fele annyit sem mutat az Atleti ellen mint a walsei...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mivel neymarról volt, szó ezért mertem felhozni a vele egyidejűleg szintén oltári nagy összegért érkező királyt. valóban cé is szar volt, nehogymár őt szapuljam, miután az elmúlt fél évtizedben több tucat szar meccsből húzta ki a csapatot.Géci írta:Azért az fasza, hogy egy Atleti - Barca meccsen az a téma, hogy Balet leszedték a pályáról holott szerintem CR fele annyit sem mutat az Atleti ellen mint a walsei...
-
morientes írta:Na de RMCF...ha mi nem így játszunk,akkor nem az az eredmény,ami végül lett....engem ezek a magyarázatok mindig idegesítettek,mikor kifogásokat keresünk,hogy nem nyíltak ki,meg stb....mint valami hülye politikus.Hát meg kellett volna találni a koncepciot,hogy egy ijen harcmodor ellen hogyan lehet eredményesen játszani.Jobb ma a barca mint anno mi voltunk az atma ellen?Jobb.Ennyi.Az egy dolog hogy mi hogy játszottunk.....
Most nehogy félreértsd,nem ellened szól,de mikor ezeket hallom hogy most nem ment mert év eleje van,most azért nem ment mert volt egy kemény meccs a bajnokságban,most azért mert hétközi meccset játszotzunk,és akkor még a sorsolás...nekem ettől herótom van,hát nem igaz b+,másoknak is vannak ilyen problémái....nem nyíltak ki...hát ott van 190 millio,nyissa meg azt a kurva védelmet,azért vannak...
Én Csabival értek egyet...revansot de lehengerlőt.
nem magyarázni akartam,nyilván a mi játékunk is messze a tudás alatti...sőt,szar....ezt nem vitatnám,ez jogos,és látjuk is.
Az AM játéka nem ez amit ma látunk. Ellenünk játszották azt amit tudnak,betonvédekezés,erdőritkítással....
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Gámezt szerintem azért hozta be,hogy törje el Neymar lábát.
A 3. gólunk meg eléggé elbaxta a meccset.

A 3. gólunk meg eléggé elbaxta a meccset.
- ___Samy___
szégyen, hogy mi ezeknek a favágóknak nem bírtunk két meccsen 3 gólt lőni, de a katalánéknak 3 félidő alatt 4 is sikerült...plusz ugye még ott van a bajnokiról is 3 gól...
ettől függetlenül én most úgy érzem, hogy elkapjuk őket idegenben, egyszerűen nincs olyan, hogy ezen a meccsen is pontokat veszítsünk
az kell nekik, amit a bl döntő második félidejében nyomtunk, akkor közük nem volt a meccshez, csak hát egy kifacsart brigádból nehéz ezt kihoznién is utálom őket mint a szart, de ha nem nyomjuk meg őket, akkor simán játsszák a saját játékukat, abba meg beletörik a bicskánk.
ettől függetlenül én most úgy érzem, hogy elkapjuk őket idegenben, egyszerűen nincs olyan, hogy ezen a meccsen is pontokat veszítsünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Na de RMCF...ha mi nem így játszunk,akkor nem az az eredmény,ami végül lett....engem ezek a magyarázatok mindig idegesítettek,mikor kifogásokat keresünk,hogy nem nyíltak ki,meg stb....mint valami hülye politikus.Hát meg kellett volna találni a koncepciot,hogy egy ilyen harcmodor ellen hogyan lehet eredményesen játszani.Jobb ma a barca mint anno mi voltunk az atma ellen?Jobb.Ennyi.Az egy dolog hogy mi hogy játszottunk.....
Most nehogy félreértsd,nem ellened szól,de mikor ezeket hallom hogy most nem ment mert év eleje van,most azért nem ment mert volt egy kemény meccs a bajnokságban,most azért mert hétközi meccset játszotzunk,és akkor még a sorsolás...nekem ettől herótom van,hát nem igaz b+,másoknak is vannak ilyen problémái....nem nyíltak ki...hát ott van 190 millio,nyissa meg azt a kurva védelmet,azért vannak...
Én Csabival értek egyet...revansot de lehengerlőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. január 28., szerda 22:18-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
becike80 írta:hát kit bazd meg kit?

meg kell őket fojtani, másképp nem megy, mert mindig bekotornak egyet...