Már ha van játékengedélye...Ebbol Odegaard lesz
Gondolom Jesé pótolná. Egyébként kifejezetten érdekel a hétvégi meccs, érdekel a CR nélküli madrid.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 30., péntek 11:02
Már ha van játékengedélye...Ebbol Odegaard lesz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 30., péntek 10:55
Ebbol Odegaard leszKérdéses James Rodriguez játéka a szombati Real Sociedad elleni mérkőzésen. A kolumbiai középpályás influenzával és lázzal küzd, így könnyen lehet, hogy kihagyja a hétvégi bajnokit. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: thedude » 2015. január 29., csütörtök 23:23
Csak sikerült elrontani a meglepetéstAz EcoDiario szerint Carlo Ancelotti meglepetéssel készül a holnapi kerethirdetéskor. A hírek szerint a keretbe fogja nevezni a frissen igazolt 16 éves szupertehetséget, Martin Odegaardot is. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 29., csütörtök 19:30
Ezt benéztemMatt009 írta:Jesé miért nem lesz ott?wxyz írta:Elnézve a kispadot igazából nem is lenne meglepetés, ha bemutatkozna
Cr eltiltása miatt rajta kívül csak Hernandez lesz ott, mint támadó
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 29., csütörtök 19:20
Jesé miért nem lesz ott?wxyz írta:Elnézve a kispadot igazából nem is lenne meglepetés, ha bemutatkozna
Cr eltiltása miatt rajta kívül csak Hernandez lesz ott, mint támadó
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 29., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 29., csütörtök 16:12
Leigazolásakor írtam, hogy szerintem hamar be fog mutatkozni az első csapatban, kicsit még megnyomják a nevét, aztá szépen megy a castillába rendszeresen játszani. De Marketing szempointból elég jól jöhet, hogy egy 16 éves gyerek játszhat az első csapatban. Szóval nem lepődöm meg a híren, és gazdasági okokból támogatom is.Nagyon meg lennék lepve, ha Odegaard a keretbe kerülne. Inkább Lucas Silvát várom oda, és játszik is 30 percet, de Odegaard mindamellett, hogy kellene valaki, aki csereként tud változtatni a csapat játékán, még nem az a szint, két újonc avatását meg kicsit sok szerintem.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 29., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 29., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 15:23
Úgyis írhattam volna a hírt, hogy Pérez meglepetésre készülMatt009 írta:Nagyon meg lennék lepve, ha Odegaard a keretbe kerülne. Inkább Lucas Silvát várom oda, és játszik is 30 percet, de Odegaard mindamellett, hogy kellene valaki, aki csereként tud változtatni a csapat játékán, még nem az a szint, két újonc avatását meg kicsit sok szerintem.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 29., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 29., csütörtök 15:08
Jaaa,értem,köszönöm.Realista24 írta:Mivel Martin Castilla játékos, ezért ő 25 feletti számot kapna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 15:06
Mivel Martin Castilla játékos, ezért ő 25 feletti számot kapna.miro írta:Most akkor ki lesz a 16-os?Az EcoDiario szerint Carlo Ancelotti meglepetéssel készül a holnapi kerethirdetéskor. A hírek szerint a keretbe fogja nevezni a frissen igazolt 16 éves szupertehetséget, Martin Odegaardot is. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 29., csütörtök 14:57
Most akkor ki lesz a 16-os?Az EcoDiario szerint Carlo Ancelotti meglepetéssel készül a holnapi kerethirdetéskor. A hírek szerint a keretbe fogja nevezni a frissen igazolt 16 éves szupertehetséget, Martin Odegaardot is. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. január 29., csütörtök 12:36
ebben is van valami. de tudni kell arab barátainkról, hogy nagyon okosan készülnek az olaj utáni időkre. akkor se szeretnének visszaesni a szegény olaj nélküli államok szintjére. nem véletlen fejlesztik ezerrel az infrastruktúrát, és a jövőt első sorban az idegenforgalomban látják. jelenleg minden reklám jól jön nekik.Realista24 írta:Dehogynem érted, erődemonstráció; "azt teszünk meg és azt veszünk meg amit és akit csak akarunk" jellege van. Szerintem.Az Abu Dhabi nevet meg pláne nem értem.
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. január 28., szerda 22:30
Még nem vettük meg Gayát sajnosmiro írta:18 millió euróért a padra fogunk igazolni egy balhátvédet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 19:49
Hozzáteszed az indokot igen, ami néha elég vicces, na mindegy.BBeno írta:hogyne szabadna véleményt írni. de mivel nem volt benne a magyarázat hogy miért is ők a hunyók így meg kellett kérdezzem.
én hozzáteszem mindig az indokot is mikor betámadom perezt. pont hogy elkerüljük az ilyen visszakérdezéseket mint amit én tettem fel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 28., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 19:40
Majd én is felteszem neked a kérdést, amikor Pérezt betámadod valamiért. Véleményt csak szabad írni nem?BBeno írta:engem nem érdekel mi a neve amíg pénz van belőle. minél több annál jobb.
ez meg egy kétoldalú megállapodás lesz ha lesz. ha perez ennyiért árulja a stadion nevét és valaki képes kifizetni akkor miért őket kell betámadni?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 19:34
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem