h3x0r írta:Real - Barca játékpercek megoszlása
ez nagyon durva....

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 28., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 20:33
Ez már gyakorlati kérdés, engem elsőnek csak az érdekel(t), hogy elviekben lehetséges-e ez. Jó kérdés, hogy belemenne-e ilyenbe egy topcsapat, bár szerintem ha már nyáron tudják, hogy januárban elhagyja a klubot az illető játékos, akkor azért valamivel könnyebb pótolni, lehet úgy alakítgatni a keretet augusztus végéig, hogy az az adott futballista januári távozása után is működőképes legyen.Toky írta:Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.
Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?
Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. január 28., szerda 20:18
Én mikor fel lett hozva se értettem ... Nem mindegy hogy januárban veszitek meg , vagy megveszitek nyáron és januárban csatlakozik ? Nem sok különbség van, nyáron ugyanúgy le lehet zsírozni az átigazolást egy januári hatályba lépéssel szerintem. Attól függetlenül ez az egész úgy hülyeség ahogy van. Főleg hogy leigazoljátok, majd januárig kölcsön ... Hátha addig lesérül, eltöri a lábát a 40-50 milliós igazolás. Plusz a Bl-ben sem játszhat egy félévet a Barca kedvéjért.GT37 írta:És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
Nagy büntetés mondhatom.![]()
Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 28., szerda 20:17
Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.GT37 írta:Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 20:08
Alig várom, hogy rámenjen a vezetőség..ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 19:51
És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
Nagy büntetés mondhatom.![]()
Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 19:48
Realista24 írta:Elnök úr: “Barça can sign who they want, the other thing is not being able to do it until the 1st of January 2016"
Továbbá elmondta, hogy biztos benne, hogy nem a Real nyomta fel őket, és nem szeretné, ha más klubokat is megbüntetnének.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 28., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 28., szerda 11:31
Jó hasonlat,de leginkább azért,mert úgy a FIFA-nak,ahogy a NAV-nak,legelőször saját magán kellene elkezdeni a vizsgálódgatástÉn meg igen.
A FIFA sem hinném, hogy minden transzferre tud figyelmet fordítani, a NAV is köszöni szépen a tippeket. Állítom, hogy a vagyonosodási vizsgálatok 80%-a "tipp". Szerintem ugyanez a helyzet. Nem csak a pályán háborúznak a klubok, hanem az asztal mögött is, talán még keményebben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 10:01
Tutira. Amekkora politika megy a háttérben, lecsapnak mindenre amire tudnak. Nem szabad benyalni azt amit épp Perez vagy Bartomeu kommunikál. Sose fogják azt mondani, hogy: "Bizony ám! Kaptunk 1-2 fülest, szóltunk is az ellenőröknek, majd meglátjuk mi lesz!"Realista24 írta:Én meg igen.Én nem gondolnám, hogy egy csapatnál csak úgy vizsgálódhatnak, ha vki köp vagy próbál betartani a másiknak.
A FIFA sem hinném, hogy minden transzferre tud figyelmet fordítani, a NAV is köszöni szépen a tippeket. Állítom, hogy a vagyonosodási vizsgálatok 80%-a "tipp". Szerintem ugyanez a helyzet. Nem csak a pályán háborúznak a klubok, hanem az asztal mögött is, talán még keményebben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 9:43
Én meg igen.Én nem gondolnám, hogy egy csapatnál csak úgy vizsgálódhatnak, ha vki köp vagy próbál betartani a másiknak.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 28., szerda 9:39
Hát azért kétlem, hogy lenne arra kapacitás a FIFA-nál, hogy minden ügyet egyből kivizsgáljanak... rengeteg csapatot kellene ellenőrizniük... ez lehet szűrőpróbaszerű ellenőrzés, vagy kapnak valahonnan egy fülest... ezt fene se tudja. Az is lehet, hogy úgy nyomatják, hogy 3-4 évente vizsgálnak végig tüzetesen egy klubot, mert állandó ügyeletre nincs erejükAz más kérdés, hogy miért évekkel később kezdtek gyanakodni pl nálunk. 2009es dolgokat is elővettek.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 28., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. január 27., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 27., kedd 15:27
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem