City 10 év, 400 millió font, Arsenal 90 millió font, 15 évre. Előbbi elég gyanús. :Đ
Viszont a Bernabéu Madrid top5-ben benne van, ami a látogatottságot illeti.
A city-é kamu, az nem is kérdés, az Arsenal már a miénkhez hasonló, nem tualjdonosi támogatás. Ráadásul ott a stadiont egy az egyben úhy is hívják, nincs másik megszokott neve, ami mellé csak odacsapták a szponzor nevét. A madridé meg Bernabeu lesz továbbra is.
A látogatottsága nem hinném, hogy sokat számítana, az évi egymillió látogató semmi ahhoz képest, amennyien 1-1 meccset néznek a tévében. De ahogy írtam, elég nehéz ezt átérezni, hogy mi a tökömért éri meg valakinek ennyit fizetnie azért, hogy ott legyen egy szó a stadion neve előtt. Az Abu Dhabi nevet meg pláne nem értem. Most azéárt fizet valaki, hogy kint legyen egy város neve?

Miért nem kérünk pénzt Madrid városától, hogy ott a csapat nevében a város neve?!

Na mindegy, akik fizetnek biztos tudják, hogy miért jó ez nekik, az árrol meg a többi szponzori szerződéshez viszonyítva szerintem bőven jó ez a 20 millió.
Ha De Gea hosszabbít, akkor meg vége, jöhet Navas ideje.(már ha Casillas visszaesik a várható módon, és lelép az MLS-be.