http://hu.wikipedia.org/wiki/Isaac_Asimovikarus93 írta:ASIMOV-ról tudnál írni egy rövid leírást, hogy miről is szól a története meg ilyenek?
(Többet még én sem tudok, csak annyit, amivel nem igazán segítelek ki)
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 29., csütörtök 12:15
http://hu.wikipedia.org/wiki/Isaac_Asimovikarus93 írta:ASIMOV-ról tudnál írni egy rövid leírást, hogy miről is szól a története meg ilyenek?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 20:27
Ez nagyon nagy!Faust írta:Végre rendetraktam.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 20:23
Faust írta:Végre rendetraktam.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 28., szerda 20:16
A kipreparált csukafej viszí a prímet .Faust írta:Végre rendetraktam.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 28., szerda 20:04
ez de komolyFaust írta:Végre rendetraktam.

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 28., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 28., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 28., szerda 15:20
Én is várok a válaszra, de közben összevetettem az én értékeléseimmel, és van ott azért pár 8 pontos Anyakánál is, néhány nyolcfelet is jelenthet, és találtam két kilences is hirtelen (Dark Knight, Halálsoron)...messideco írta:Wow. Az IMDB-listádat tekintve elég sokat filmezelAnyaka írta:.Kb. hány év termése ez a 3000+film? Illetve elég szigorú ítész vagy, az a kérdésem, hogy melyik filmet/ket tekinted a legjobbnak, mivel már a 7-es értékelés nálad a csúcsot jelenti, ahogy nézem
P.ü-ben is jöhet a válasz, ha nem akarod publikusan
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 28., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 28., szerda 14:12
Wow. Az IMDB-listádat tekintve elég sokat filmezelAnyaka írta:.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 28., szerda 13:59
Mint korábban említettem A fehér szalag c. film volt meg nekem először, majd a Funny Games U.S. következett, most pedig A hetedik kontinens. A legutóbbit ajánlom először, a rendező első filmje, legfrissebb filmélmény ugye, hát rendesen felkorbácsolta az érzelmeimet. A felénél pedig már azt hittem kivágom...nehéz filmeket rendez.tucsoki írta:Ciki, nem ciki, Haneke munkássága nekem kimaradt. Spoiler mentesen pár sorban a filmjeiről tudnátok írni valamit? Előljáróban is kíváncsi lennék a véleményekre, plusz fogalmam sincs melyikkel kezdjem...
Köszi a reakciódat, mindenképpen előkapom majd a többi filmjét is, zseni az emberünk.Chris írta:lordgabi: De örülök, hogy szóba került A hetedik kontinens. Haneke valóban zseniális. Tulajdonképp bármelyik filmjét ajánlom, de ha még egy fokkal ennél sokkolóbb élményre vágysz, akkor a Benny videóját nézd meg tőle (bár azt a filmet senkinek nem tudom ajánlani, rendkívül felkavaró). Nem tudom szavakkal kifejezni azt az érzést, amit az a film kivált az emberből. Ne tudom szűkség van-e ilyen filmekre, de az biztos, hogy nekem a tűréshatáromon van sokszor Hanekeke. Lehet többet árt, mint használ.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 28., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 28., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. január 28., szerda 9:09
Állítólag a rendező mondta a színészeknek, hogy ne olvassanak képregényeket, mert olyan sztori lesz a filmben, ami soha nem is volt a képr.-ben.vagy ez már nem az original story lesz? valaki elmagyarázhatná
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 28., szerda 8:49
nmate írta: soadroli majd jön, 3x előrántja JP-re ne félj![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 28., szerda 1:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 28., szerda 1:14
soadroli majd jön, 3x előrántja JP-re ne féljpalesz77 írta: Itteni vélemények a filmről?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 0:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 28., szerda 0:14
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem