Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Szerintem a 3 meccs lenne a jó, az atletico ellen úgyse szokott neki menni,így kipróbálhatunk ellenük valami újat a calderonban,hátha Cé nélkül elkennénk őket...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nagyon sumákolnak, sztem ebből 3 lesz

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
2 meccs pont jó lenne. Kipihenné, fejben rendbe tenné magát. Addig a csapat remélhetőleg a két hazai meccset behúzza. Aztán Atleticonak izomból ver kettőt.

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát csak kurvára nem mindegy.Realista24 írta:AS és Marca szerint is megvan a büntetés. Két meccs biztosan, maximum három.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS és Marca szerint is megvan a büntetés. Két meccs biztosan, maximum három.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
alatta a szavazásKAG írta:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... irror_main
Azert ez elegge tulzo lenne...
Bocsanat, de mobilrol irok

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom szavaznak a katalánok
Amúgy, kár volt belinkelni, nagyobb hülyeség, mint az, hogy Pérez le akarja igazolni Victor Valdest.

Amúgy, kár volt belinkelni, nagyobb hülyeség, mint az, hogy Pérez le akarja igazolni Victor Valdest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... irror_main

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szerintem egy ilyen játékost, mint cristiano, akit a legnagyobb klubikonok közt emlegetünk már most, hiba lenne eladni. igazából örülnék neki, ha innen vonulna vissza. hogy ez 5 év múlva lesz, vagy 10 teljesen mindegy, de hugo sanchez óta nem volt ilyen támadó a madridban, aki a meccs/gól átlaghoz ilyen közel volt - sőt, ő még tartja is. ez számomra már elég ok arra, hogy akármilyen ajánlatot elutasítsak. ő szeret itt lenni, a klub és a szurkolók szeretik, a bevétel dől dögivel, ő is megkapja ami jár neki, a gólokat lövi... jelenleg senki nem tudná pótolni ilyen módon. se neymar, se hazard, se pölő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt abszolút adom. Lehet érveket felhozni a távozása mellett, de nagy kockázattal járna. Meg lehet írni egy olyan forgatókönyvet, hogy ne járjunk rosszul az eladásával, de abban is sok lenne az ismeretlen.Enrique írta:Ilyen fizikumú, és ilyen work ethic-kel bíró focista még nem nagyon volt, simán el tudom képzelni, hogy 33-4 évesen is képes lesz a mostanihoz hasonló teljesítményt leadni, az pedig még rengeteg idő. Jelenleg sokkal nagyobb kockázat lenne az eladásában, mint a megtartásában.
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nálam semmi pénzért sem távozna...egyrészt még mindig k.rva jó játékos (szinte 1 gól/ meccs-es átlaga van)...meg nem mellesleg évi több milliós plusz bevételt generál a klubnak...egy ekkora márkát (mert CR egyértelműen az) nem szabad eladni...én annak örülnék ha innen vonulna vissza...
Mondjuk a realitások talaján maradva szerintem 2 év múlva lelép...
Mondjuk a realitások talaján maradva szerintem 2 év múlva lelép...
Ilyen fizikumú, és ilyen work ethic-kel bíró focista még nem nagyon volt, simán el tudom képzelni, hogy 33-4 évesen is képes lesz a mostanihoz hasonló teljesítményt leadni, az pedig még rengeteg idő. Jelenleg sokkal nagyobb kockázat lenne az eladásában, mint a megtartásában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2015. január 26., hétfő 12:39-kor.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Minek kellene eladni?Azért mert most szarul van?Majd kijön belőle mint ahogy az ősszel is beindult a csapat.
Hülyeség az egész.Olvastam a bejegyzést.
Hülyeség az egész.Olvastam a bejegyzést.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pontosan emiatt nincs is mirol beszelni, nem akarjak, nem is fogjak eladni. A gazdasagi szempont onmagaban eldonti ezt a kerdest. Aztan azon lehet vitatkozni, h sportszakmai szempontok alapjan jo otlet lenne-e eladni. Erre meg megint cdak tippelni lehet. Nem lehet kiszamitani, mikor csokken ugy a teljesitmenye ugy, hogy ide az keves, illetve hogy mikor jon el az a pont, amikoraz egojat mar nem ellensulyozza a teljesitmenye.Realista24 írta:Nézzünk egy olyan tényt, hogy Cristiano fb like szám 105 millió, Real Madrid 81 millió....beszédes.
- h3x0r
Ne szamoljuk mar ugy, mint a barcasok az Ibra - Eto uzletet. Az egy dolog, hogy az eladasi ar melle megtakaritanank azt az evi netto 17 milliot, de aki jonne a helyere, mert valaki jonne, annak is lesz egy jo kis netto 7-10 milla kozotti fizuja. Tehat 5 evre megsporolnank 170 milliot CR fizu neven, de jonne a CR utod, aki meg elvinne 100 millat es maris "csak" 70 millioval lenne tobbunk. Ahogy ferni is irta, gondoljunk bele hanyan mennek ki meccsre CSAK CR miatt, vagy hanyan vesznek csak miatta mezt, a kulfoldi turakon sokan nem Benzema, James vagy Bale miatt mennek ki Real meccsre, hanem a haromszoros aranylabdas miatt (talan egy reszuk nem is ismer mast a csapatbol). A szponzorokrol nem is beszelve.miro írta:Tehát ha eladjuk 100-150 között,még felszabadul szinte ugyanennyi a fizetésekből..
Ez a nem mindegy. Én még a jövő évet esetleg megadnám neki,de ha ezen a nyáron jönne egy 120-as ajánlat tuti eladnám.
Igy par perc alatt sokan szepen osszeadtak a 150-et meg a 170-et, de biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid marketing osztalya napokat(!) tolt ezeknek a dolgoknak a tanulmanyozasaval es meg ok is csak megbecsulni tudjak a szamokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézzünk egy olyan tényt, hogy Cristiano fb like szám 105 millió, Real Madrid 81 millió....beszédes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Realista, kb mennyi Hamesz mezt kell ehhez eladni?

Ha hinni lehet a híreknek, akkor egy év alatt legutóbb 1 millió CR mezt adtak el, ez olyan 95 millió euró. Az örök kérdés, hogy ebből mennyit kap a csapat? Ha csak 20%-kal számolunk, akkor a nettója meg is van. De ezt minden évben ki tudja, hogy hozza-e.
A saját szponzorpénzeit valahol 25-35 millió közé tenném, aminek ha jól tudom 40%-át, egyes hírek szerint 50%-át kapja a klub. Egyébként 40-40-20, 40-50-10 megosztásokat olvasni, a legkisebb szelet Mendesé :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyébként a klub sem hülye.. Nem fizetné neki ki a bruttó 34 millát, ha nagy hányada nem jönne vissza. Nem mondom, hogy az összes. Realista, kb mennyi Hamesz mezt kell ehhez eladni?
A többi, pénzben ilyen egyszerűen le nem írható dologról nem is beszélve.
A többi, pénzben ilyen egyszerűen le nem írható dologról nem is beszélve.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ___Samy___
Aha, igy mar vagomRealista24 írta:Igen, a 17 az nettó, szorozni kell kettővel nagyjából, szóval öt évre az 170 milla.___Samy___ írta:most akkor az a 17 millás fizuja nettó akarna lenni? vagy hogy jön ki 5 évre a bruttó 150 milla?
Viszont a beveteli reszet akkor is tartom, sok penztol el is eshetunk, nem olyan egyszeru ez a penzugyi resze
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ez a kérdés ennél jóval komplikáltabb, mert ha mondjuk cserébe érkezne egy Neymar kaliber, akkor lehetne róla beszélni. Addig nem igazán.