Arda,esetleg,meg Griezmann ha akar...de ma nem akar sztm egyik sem.Géci írta:Focizni, így se, ùgy se tudnak...Realista24 írta:Se Koke, se Tiago nincs a keretben a Barca ellen.![]()

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 28., szerda 11:17
Arda,esetleg,meg Griezmann ha akar...de ma nem akar sztm egyik sem.Géci írta:Focizni, így se, ùgy se tudnak...Realista24 írta:Se Koke, se Tiago nincs a keretben a Barca ellen.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 28., szerda 11:04
Ezeken a rangadokon nem is az a celjuk. :ĐGéci írta:Focizni, így se, ùgy se tudnak...Realista24 írta:Se Koke, se Tiago nincs a keretben a Barca ellen.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 8:14
Focizni, így se, ùgy se tudnak...Realista24 írta:Se Koke, se Tiago nincs a keretben a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 24., szombat 16:45
ezek szerint nem szoktam jól megítélni ezeket. ma ismét tanultam valamitmorientes írta:Nyilván ez a vélemény is annak függvényében változik,ha adott esetben a szenvedő fél éppen tiszta fehérben,vagy gránátvörös-kékben szenvedi el a kontaktotNa,ez a téma túl lett beszélve,tisztáztuk,hogy attól ha valakit megrúgnak attól az még nem feltétlen szabálytalan,hiszen kismilliószor találnak el,és megy tovább az élet.....azt is írták páran,hogy a védő nem figyelt oda és odabaszott és meg kellett adni,csak busquets ráoszkározott, ez is megvolt....igazából minden tiszta,csak az nem,hogy valójában mit is akarsz még?![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 24., szombat 12:53
Nyilván ez a vélemény is annak függvényében változik,ha adott esetben a szenvedő fél éppen tiszta fehérben,vagy gránátvörös-kékben szenvedi el a kontaktotNa,ez a téma túl lett beszélve,tisztáztuk,hogy attól ha valakit megrúgnak attól az még nem feltétlen szabálytalan,hiszen kismilliószor találnak el,és megy tovább az élet.....azt is írták páran,hogy a védő nem figyelt oda és odabaszott és meg kellett adni,csak busquets ráoszkározott, ez is megvolt....igazából minden tiszta,csak az nem,hogy valójában mit is akarsz még?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 21:32
Isten mentsen egy ilyen alaktól minden kedves ismerősömet és ellenségemet is......most is Te kezdted újra ezt a témát,napokig hozzá sem szóltam....de oda se neki,beraktad felezőbe és jár a szád,jár....meg sem áll.Részemről a téma lezárva de te biztos reagálsz még egyszer mert nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 21:00
Kicsit még provokálsz, aztán biztosan nem a tiéd lesz az utolsó szó, hanem az enyém.Messiás írta:Szabály : • az ellenfelet megrúgja vagy megkísérli megrúgniR.M.C.F írta:vagy meg is rúgnak,az attól még nem szabálytalan,mert egy láb vagy kéz hozzá ért valamelyik testrészedhez.
Az hozzászólásod alapján feltételeztem hogy nem ismered a szabályokat ezért bátorkodtam megjegyezni inkább olvass utána...![]()
Részemről a téma lezárva de te biztos reagálsz még egyszer mert nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó.
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 23., péntek 20:55
Szabály : • az ellenfelet megrúgja vagy megkísérli megrúgniR.M.C.F írta:vagy meg is rúgnak,az attól még nem szabálytalan,mert egy láb vagy kéz hozzá ért valamelyik testrészedhez.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 20:36
CS0ki írta:Nem elfelejtesz esni, csak maga a rúgás olyan irányú volt, hogy attól konkrétan nem lehet kapusból elfeküdni. Ezért jó szokásukhoz híven a focisták (buszi meg pláne) szépen eldőlnek, hogy megmutassák a bírónak is, hogy milyen nagyon fáj. Mint amikor valaki kézzel visszacsap tokára, 90%-ban nem kéne tőle elfeküdni, mégis inkább jó, ha minden 10. játékos állva marad a torkát simogatva, többiek meg dőlnek el.
Tiszta 11-es volt, megrúgta, ez van.
Hát nem Te írtál megint rám....napok óta nem is szóltam a témához.Meddig csűröd csavarod ezt a témát? "nem volt elég ahhoz hogy akadályozza a játékban"ilyen szabályról te hol hallottál? Javaslom a szabálykönyv tanulmányozását!!
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 23., péntek 20:23
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 23., péntek 20:23
Meddig csűröd csavarod ezt a témát? "nem volt elég ahhoz hogy akadályozza a játékban"R.M.C.F írta:azokat amikor lerúgnak,és "elfelejtesz" elesni,mert egyébként maga a rúgás-ütés bármi nem volt elég ahhoz hogy akadályozzon a játékban
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 23., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 23., péntek 19:50
Ezzel tökéletesen egyet érteknmate írta:Akkora kaszát nyomott Juanfran (vagy ki) a lábával, hogy azt a felső karéjból kiszúrja egy vak néző. A rúgásnál eltalálta Sergio lábát, aki fél fáziskéséssel látványosat esett. Az eset maga tiszta 11-es, ehhez vita tárgya nem férhet, bármennyire is okos legyen valaki a focihoz.
Azonban mivel Busi kurvára rájátszott, biztos vagyok benne, hogy lett volna egy olyan játékvezető is, aki troll és a nagy színészet miatt nem ad tizit.
Szerintem ez a helyzet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 23., péntek 19:12
Hát igen, ki akarta vágni a labdát izomból... Csak azt elfelejtette, hogy közte és a labda közt ott volt Busquets bal vádlija is.nmate írta:Akkora kaszát nyomott Juanfran
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:00
Messiás írta:Az lehet de itt Juanfran belerúgott Busquets lábába ami szabálytalan! Vagy te nem így láttad? Nálad mit jelent a "kontakt" mert számomra értelmezhetetlen és még itt is (madridom.hu) szinte mindenki jogosnak ítélte meg a tizit. Próbáld már elfogadni a többség véleményét és elhinni hogy talán most nem neked van igazad.banderas írta:A kontakt nem tizi
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 23., péntek 15:34
Az lehet de itt Juanfran belerúgott Busquets lábába ami szabálytalan! Vagy te nem így láttad? Nálad mit jelent a "kontakt" mert számomra értelmezhetetlen és még itt is (madridom.hu) szinte mindenki jogosnak ítélte meg a tizit. Próbáld már elfogadni a többség véleményét és elhinni hogy talán most nem neked van igazad.banderas írta:A kontakt nem tizi
HozzászólásSzerző: banderas » 2015. január 22., csütörtök 20:52
Előtte 2-vel ráugrottak a bíróra. Ment a szokásos műsor. A kontakt nem tizi. A nyújtott lábas szándékos lábfej széttaposás meg piros. Suzi őrjöngése piros. Ezeknek mindig jól pattanik. A mieink meg nem találnak szemet. Széttörik a kaput, csak be nem megyR.M.C.F írta:Géci írta:Ennek a Businak illene adni valamit majd a pályafutása végén ezért a színészi karierért
Hozzáértek, majd 2-3 mp múlva eszébe jutott hogy vazzeg ezt meg lehet trükközni és feldobta magát......az hogy az érintkezés az esés között volt 4 ütem,csak a vaktyúkoknak nem mond semmit.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem