Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Csóri srác, akinek 24 zsinórban jól megadott tippje volt és így egy tippre volt a 100.000-től, a GSW -9.5-t tette... Sajnálom nagyon, mert óriási formának látszik, így sajna "csak" 25.000 zöldet nyert.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Fél unit plusz. Botrány volt ez a Cavs végjáték. Fantomfault a tripladobón, zseniális.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak a Cavs meccsen kaptam vissza, Memphis és Toronto jött, másik kettő elszállt. Win-Lose-Push, ilyen sorrendben írom.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Hogy kaptad vissza a penzed 2 meccsen?

- nmate
2-2-1, Cavs meccs miatt nem pozitív

oké, és tegyük még hozzá, h godín eltiltott.Realista24 írta:Egyik játékos sincs keretben.ma nem tudom mi legyen, de, h a barca 2es odds felettet nem fogom kihagyni az biztos. elvileg koke nem is lesz hazai oldalon. tiago is kérdéses.
egyre biztosabb vok a barca győzelmében.
tavaly velünk szemben estek ki odavissza vereséggel, miért ne fordulhatna elő ez most a barca ellen?
közben,
djokovic - raonic 35,5 over @ 1.80
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyik játékos sincs keretben.ma nem tudom mi legyen, de, h a barca 2es odds felettet nem fogom kihagyni az biztos. elvileg koke nem is lesz hazai oldalon. tiago is kérdéses.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a tegnapi nap jól indult, ausztráliával, majd az afrikaiak is hozták magukat, aztán minden véget is ért a ligakupa meccsel, vmint a milan - lazioval. olasz kupára soha többet.
ma nem tudom mi legyen, de, h a barca 2es odds felettet nem fogom kihagyni az biztos. elvileg koke nem is lesz hazai oldalon. tiago is kérdéses. meg sajnos elkapta a gépszíj a barcát.
ma nem tudom mi legyen, de, h a barca 2es odds felettet nem fogom kihagyni az biztos. elvileg koke nem is lesz hazai oldalon. tiago is kérdéses. meg sajnos elkapta a gépszíj a barcát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
1-1-el zártam a napot

Ott komolyan azt hittem, rosszul láttam. Viccen kívül életükre eltiltanám az ilyen balfaszokat az összes sportágtól.nmate írta:Amit ráfújtak JR-ra az mekkora kamu volt már?![]()
Ez csak push lett.
Ennek örömére megy ma egy unit GSW -5.0 1h, -11.5 annyira nem tetszett már, Bulls meg hagyományosan beragad.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Amit ráfújtak JR-ra az mekkora kamu volt már?
Ez csak push lett.

Hát mindjárt megyek és megnézem, mennyi ősz hajszálat alkottam a meccs folyamán. Azért a sporik próbálták elfújni a végét, 2 hármas nem megy be, hm, akkor legyen 2x3 büntető.
- nmate
Ébredeznek lassan... 4. negyedben már komoly erődemonstráció kell a Cavstől, nem olyan jó ez a Pistons, remélem nem hagyják őket játékban.
25%-kal kezdenek Jamesék...takardjanak már...ha nem lesz meg ez a cover, egy időre besokallok. Tegnapi Jazz is mi meccs volt és persze, hogy belenyúlok.
- nmate
Ma megyek a tömeggel.
Memphis +5.5
GSW -10
Wiz -8
Cavs -8
Raps -3,5
Memphis +5.5
GSW -10
Wiz -8
Cavs -8
Raps -3,5

(1H)
1.5u KSU -0.5
1u Baylor +2 @ 1.86
1u Utah St. +0.5
(FG)
1u Bowling Green -9.5
1.5u KSU -0.5
1u Baylor +2 @ 1.86
1u Utah St. +0.5
(FG)
1u Bowling Green -9.5
Cavs -8 2 unit
Macik +5.5 1 unit
Lesz még play.
Macik +5.5 1 unit
Lesz még play.
-
Warriors meccsre ment egy unittal az over 212 pont, nagyon jol dob a GSW, a Boston ellen viszont a vedekezes nem mukodott teljesen.
- nmate
Oridzsinál hángérien lákigém.
A neptun az igazi szerencsejáték, bassza meg.nmate írta:Raptorok mellé Cavs ment itt is, mostanában nem működik a fucking wall, Hámeszék pedig jó formában, szóval kb. 20-at várok közé.