Egyébként a Realt többek között.Szvsz a Pool is ludas abban hogy ennyi pénzt kaszál, gondolom az ügynöke bedobta a Manchester City-t, mint potenciális vásárlót, és tele lett a gatya...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 21:30
Egyébként a Realt többek között.Szvsz a Pool is ludas abban hogy ennyi pénzt kaszál, gondolom az ügynöke bedobta a Manchester City-t, mint potenciális vásárlót, és tele lett a gatya...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 27., kedd 21:26
Akkor gyakorolgasd.tucsoki írta: Értőolvasás,
így hívják amire szükség van.
Így van.Ügyes,gyors,jó erőbe van,de ezenfelül én nem látok extrát benne.Kicsit Walcott vagy Lennon hasonmás,Ők is sokáig ígéretek voltak,aztán nagyobb volt a füstje mint a lángja,nekem Sterling is ez.nmate írta:Ügyes kis kölyök, én nagyon bírom. Agilis, gyors, jó testfelépítés, angol focistákhoz képest a focihoz sem hülye. Ha visszavenne az arcból (fizuját nézzétek meg, pofátlan), szerintem korrekt kis focista lenne. Persze otthon, a PL-ben.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 27., kedd 21:26
Szvsz a Pool is ludas abban hogy ennyi pénzt kaszál, gondolom az ügynöke bedobta a Manchester City-t, mint potenciális vásárlót, és tele lett a gatya...Realista24 írta:És aki megnézi a fizuját és még bírja, az gondolja hozzá, hogy még többet akar.nmate írta:Ügyes kis kölyök, én nagyon bírom. Agilis, gyors, jó testfelépítés, angol focistákhoz képest a focihoz sem hülye. Ha visszavenne az arcból (fizuját nézzétek meg, pofátlan), szerintem korrekt kis focista lenne. Persze otthon, a PL-ben.
Tipikus Bale, Angliába való.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 21:22
És aki megnézi a fizuját és még bírja, az gondolja hozzá, hogy még többet akar.nmate írta:Ügyes kis kölyök, én nagyon bírom. Agilis, gyors, jó testfelépítés, angol focistákhoz képest a focihoz sem hülye. Ha visszavenne az arcból (fizuját nézzétek meg, pofátlan), szerintem korrekt kis focista lenne. Persze otthon, a PL-ben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 27., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 27., kedd 21:17
Értőolvasás,miro írta:Megvan hogy a 20 évére mit írtam? Olvasgasd,és észreveszed.Talán.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 27., kedd 21:14
Megvan hogy a 20 évére mit írtam? Olvasgasd,és észreveszed.Talán.tucsoki írta:Potenciált. Az ugye megvan, hogy ~1 hónapja töltötte a 20. életévét?miro írta:Nem tudom egyszerűen hogy ebbe a Sterlingbe sokan mit láttok..
Nem rossz,mert fiatal,de szerintem 5 év múlva is ennyit fog tudni,tipikus Angol szélső.
Eddig kétszer 1-1-ezhetett úgy hogy volt a védő mögött 20 méter terület és mindig belevezette..
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 27., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 27., kedd 21:09
Potenciált. Az ugye megvan, hogy ~1 hónapja töltötte a 20. életévét?miro írta:Nem tudom egyszerűen hogy ebbe a Sterlingbe sokan mit láttok..
Nem rossz,mert fiatal,de szerintem 5 év múlva is ennyit fog tudni,tipikus Angol szélső.
Eddig kétszer 1-1-ezhetett úgy hogy volt a védő mögött 20 méter terület és mindig belevezette..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 27., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 27., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 27., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 27., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 27., kedd 21:00
Pont akkor kapcsoltam be a tévét. Vajon ez a tag hány kiállítást úszott már meg?BBeno írta:Costának megint járt volna valami... nálam piros a szándékos taposás.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 27., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 27., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 27., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 26., hétfő 16:28
Én ezt találtam NSO-n.nso írta:Mourinho a mérkőzés előtt azt mondta, szégyen lenne, ha kikapnának, és ezt továbbra is így gondolja.
„Megismétlem a múltkor használt szót, valóban szégyen, hogy kikaptunk. A sport nyelvén értve a szégyent. A történelemben ez már minden csapattal előfordult, igaz, velem most történt először. Elfogadhatatlan, hogy egy alacsonyabb osztályból érkező csapattól kapjunk ki – folytatta Mourinho. – Ha újságíró lennék, én is nagyon kritikus lennék a Chelsea játékosaival és menedzserével, de nem felejteném el dicsérni a győztes csapatot sem, mert megérdemli, hogy az egekig magasztalják."
Mourinho a nagy dicséretek közepette abba a hibába is belefutott, hogy a Bradford Cityt véletlenül Barnsleynak nevezte.
A többi nem tényező, csak a Reallal futhat össze a BL-ben, a Porto nem tényező, most mit mondjon, ráadásul tőlünk (meg a Chelseatől) rossz szájízzel távozott.Babinho írta:Nem, hogy Carlo nem foglalkozik az előző csapataival, de josé sem a többivel. Pedig az intert is "lenne miért köpködni". De állandóan csak a madrid foglalkoztatja...én bírom Mourinhot. De rohadna meg az összes befőttje amikor ok nélkül pocskondiáz. Ez a madrid lemez beragadt nála.
Na hátha tavasszal összefutunk, aztán lejátszhatja ramosékkal a régi sérelmeket.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 26., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 26., hétfő 15:17
De rohadna meg az összes befőttje
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem