dzsi91 írta:Én is felkaptam a fejem a "BBC mindig kezd" mondaton...de ha belegondolunk, nem minden játékosnak tesznek jót a kritikák,úgy értem,hogy van akit bíztatni kell,nem pedig lebaszni.Benzema tuti az előbbi,Cé egy állat,Baleről viszont nem tudjuk,hogy melyik tipus,könnyen lehet,hogy őt is dorgálni kell,ezért jönnek az ilyen nyilatkozatok ancelottitól.Ő ismeri a játékosait,ő tudja kire hogyan kell hatni.
Én úgy gondolom,hogy a címvédésre csak és kizárólag egy top formában lévő bbc-vel van esélyünk, és úgy látom Carlo is így gondolja,talán ezért erőlteti Ennyire Bale-t,bizik benne hogy tavaszra formába lendül.
Én úgy vagyok már Ancelotti nyilatkozataival, hogy semmit nem tudhatunk meg belőlük, hiába csűrjük-csavarjuk a szavait. Ez kismilliószor bebizonyosodott már. Nekem már maga az gyanús, hogy ekkora kampány folyik Bale játéka mellett, simán el tudom képzelni, hogy tényleg kaptunk a MU-től egy 150 milla körüli ajánlatot és ezt Perez sem akarja veszni hagyni, ehhez viszont az kell, hogy Bale minél több játéklehetőséget kapjon és minél nagyobb legyen körülötte az edzői hype. Persze az is lehet a dolog mögött, hogy már a spanyol sajtó is rászállt a teljesítménye miatt, és pusztán nem akarják, hogy emiatt visszaessen fejben, de ennél gyengébben aligha tudna játszani. Ráadásul Ancelotti azt is kiemeli, hogy mennyire szereti a jobb oldalt, mert ott több lehetősége van lőni. Ez mind szép és jó, de már távoli lövésekkel sem próbálkozik az emberünk, helyette görcsösen erőlködik, és mintha próbálná bizonyítani, hogy itt helye van Madrid habfehér oldalán. Korábban is leírtam már, de most is tartom, hogy nekem ez az egész sztori bűzlik. A rengeteg Reus pletyka, a többszörösen lehozott 150 milliós hír, ez a rengeteg védőbeszéd Bale mellett, és ha jól emlékszem, még szerződéshosszabbításos pletykát is szellőztettek már meg vele kapcsolatban. (ennek aztán végképp nem látnám értelmét 2 szezon után). Nehezen tudom elképzelni, hogy Perez ne kapna vérszemet, amennyiben 60 millió eurót nyerhetne rajta (vagy bármennyit, legyen az akár "csak" 10), még akkor sem ha úgymond ezzel "beismerné" a tévedését, ami szerintem nem helytálló, mert 4 kupát meg jó néhány gólt/gólpasszt plusz egy nyereséges üzletkötést nem kell megmagyarázni sehol.