Vettél régen egy rossz gépet évekkel ezelőtt, gondolom nem olvastál róla semmit, vagy a bolt ajánlotta, most ugyanazt megteszed?realmadridfan írta:
Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát. Haveri társaságban ha jól számolom 6-an is egyszerre vettünk dell-t mikor volt egy kumma nagy akció 200ért 3-4 éve. Most sikerült megszabadulnom tőle, már csak 1 embernek van meg. A hűtése valami katasztrófa. A végén kb. 5 perc játékot bírt és kikapcs magától, csak böngészni lehetett vele. Lehet neked szerencséd volt, de nekünk nagyon nem vált be. Most Lenovo y50 70-re váltottam.

A gyárilag zsanérhibás y50? (bár ez hazugság, csak minden tízből kilenc reped meg) Annak a hűtése sokkal jobb lesz. Csak vicceltem.

Ha i5-el vetted nem lesz vele annyi bajod. Mert az i7 párszor leszabályozza a gépet terhelés alatt.
Játékra laptop ilyen olcsón sajnos nincs, csak megkötésekkel, ezek nem is arra valók. Ahonnan indul az 400+.
Én inkább egy n550-es asus-t ajánlanék olcsóbban, ips kijelzővel. Annak csak a wifije gané, de legalább olyan hideg, hogy nyáron nem kell légkondi.
Ha bármi garanciás ügyed lenne vele, (bár az isten mentsen meg tőle) csak személyesen vidd be, előtte fotózd körbe. Képesek ezek visszaadni, egy g50-et is a y50 helyett.