Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. január 27., kedd 20:15

Én több számukat is ismerem, szeretem is őket, na meg az akcentus nekem is rohadtul tetszik. Jó ajánlás, fasza számokkal.
Majd értékelem, ha meghallgattam a többi számot is. :)
.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 27., kedd 18:41

Eljött az én időm :D

Sokat gondlkodtam mit ajánljak,magyar rap-et kizártam,úgy volt hogy rockos lesz,de rájöttem hogy külföldi rap 1-2 volt eddig talán (2 Eminem asszem,abból egyik az enyém). 2 lehetőség közül választhattam,végül a kevésbé ismertet választottam,de remélem,hogy más által,vagy következőnek általam lesz ajánlva az ismertebb is.
2 Éve ismertem meg őket a 2. albumuk által,de most az elsőt ajánlom. Dinamikus vidám,hangulatos angol rap duo. Gyakran hallgatom őket,jobb kedvre derítenek,és bírom az akcentusukat. Sok mindent sajnos nem tudok róluk mondani,a lényeg hogy egyre ismertebb a nevük,egyre több helyen hallani róluk. Nemigazán találtam jó listát az albumról,aki akarja annak küldhetek Spotify linket. (Ez most nem lett hosszú ajánló végül,tegnap még a másikat ajánlottam volna,az hosszabb is lenne,de végül változtattam :) )

RIZZLE KICKS - STEREO TYPICAL

(gáz hogy ilyen rövid lett :hmmm: :kivagyhe: :( )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 26., hétfő 22:10

Marci77 írta:Srácok,bocsánat midenkitől,de nagyon sz*rul vagyok (betegség),délután is aludtam végig kb,nagy baj lenne ha holnap délután hoznám az ajánlást? :-( :)

(mert nem akarom felvezető nélkül bedobni,de erőm nincs most megírni. )
Jó lesz holnap is, persze. Jobbulást! :)

Így el fog tolódni a határidő is természetesen, de ez egyáltalán nem gond.

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 26., hétfő 22:05

Srácok,bocsánat midenkitől,de nagyon sz*rul vagyok (betegség),délután is aludtam végig kb,nagy baj lenne ha holnap délután hoznám az ajánlást? :-( :)

(mert nem akarom felvezető nélkül bedobni,de erőm nincs most megírni. )

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2015. január 26., hétfő 18:41

Bocsi a késésért srácok, kicsit megszaladtak a dolgok, de hozom a kövivel együtt majd a díp pörplt is.

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. január 25., vasárnap 23:28

én is utánnad jovok párral, de kizárt hogy rap-et hozzak :D bár hogy mit hozok máig kérdés ,kulonlegesség legyen, régi kedvenc, vagy teljesen ismeretlen friss zenekar :S

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. január 25., vasárnap 23:21

Deep Purple - In Rock

Hát nem tudom. Zeneileg defektes parasztnak tartom magam (főleg úgy, hogy rock szimpatizáns vagyok), mert soha nem bírtam meghallgatni a régi nagy klasszikus rock bandákat (Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, AC/DC, Iron Maiden stb.).
Elismerem, tisztelem őket, de a zene az nagyon távol áll tőlem. Ezek a sikítások meg végtelenbe nyúló szólók kiakasztanak sajnos. Jó kis füstös kocsmában egy pohár whisky felett görnyedve, az élet fájdalmain emésztve magamat még talán tetszene is. Az énekes hangja tetszett, meg a Living Wreck c. szám egyes részei is el voltak találva. :)

Sajnálom, hogy csak ennyi pontot tudok adni a legendáknak. :-(

4/10
.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 25., vasárnap 22:59

Én utánad jövök, és nem célom rapzenét hozni :)
"And my heart will leave you never."

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 25., vasárnap 22:54

Deep Purple - In Rock

Érdekes volt. Ilyen régebbi rockot nem hallgatok,de ez most mondjuk úgy,egyszer okés volt. Child In Time és a Black Night tetszett,a Hard Lovin' Man pedig nekem kilógott lefele. A szólóknak örültem s bár megleptek a hosszú számok,ahogy írtam,a leghosszabb bejött. Jó ajánlás volt,jó felkonferálással (mondjuk így) :) Én nem fogok iyyen hosszút és jót írni :kivagyhe: Örülök, hogy "kényszerítettél",hogy egy ilyen stílust is hallgassak egy számnál tovább,és bár a jövőben se igen fogom hallgatni,örülök hogy megismertem őket. :)

Legyen 6/10

Holnap estefele jövök,még nem tudom hogy mivel :D
Egy olyan kérdést feltennék azért,hogy hányan akarnak rap-et hozni így előzetesen kb (főleg az utánam lévő 3-4 ember)? Mert ennek függvényében gondolkozok azért,hogy ne legyen sok belőle :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 25., vasárnap 16:13

Deep Purple - In Rock
Nem igazán ismerem az együttest, csak névről. Kellemes kis album volt, nem nagyon tudok belekötni, de nekem ezek a régebbi rockzenék nem annyira jönnek át. A szólók nagyon tetszettek, de nem volt valami sokszínű album. 6,5/10
Ez van ha SOAD-on, Slipknoton, Metallicán nő fel az ember :D
Kép

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 25., vasárnap 16:04

Este ertekelem,hnap este meg hozom a sajatomat bar meg nemigen tudom hogy mit :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 25., vasárnap 15:20

Ma éjfél a határidő és Marci77, Zsoc, soadroli és fiore még nem értékeltetek. Hajrá fiúk!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 24., szombat 11:55

Deep Purple - In Rock

Kifejezetten szeretem a 60'-as 70'-es éveket zenei szemszögből. Deep Purple-t is sokszor hallgattam csak úgy random, igazából soha nem néztem utána az együttesnek, de a stílusuk megfogott, bármikor szívesen hallgatom őket. A Child in Time nagy kedvenc már régóta, többit nem ismertem. Néha kicsit beletekertem egy-egy számnál mert már megúntam bizonyos részeket, ezen kívűl azt kell mondanom, hogy ez egy príma album.

8/10

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 24., szombat 11:16

BBarni írta:
Azért nem volt vele semmi baj csak valahogy nem az én világom! :)
Nem is azért mondtam, hogy miért nem adtál rá 10-es :mrgreen:
Csak általában sok az egyezés az értékelésünkben, nézetünkben. Legalábbis, ahogy megfigyeltem. :)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 24., szombat 11:06

Ne feledjük, hogy holnap 23:59 a határidő. :) Még öt ember értékelésére várunk, aztán Marci77 kolléga ajánlása következik.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 23., péntek 18:14

Egyik akusztik koncert után a Rocktogonban odamentünk hozzá unokatesómmal, egy sör mellett velünk is tök jól elbeszélgetett, teljesen jó fej volt, nem volt ez a beképzelt, lerázom a pórnépet. Mielőtt elment, csinált egy képet, aztán lekezelt velünk. Pedig nem volt semmi interjú, vagy hasonló, csak ott álldogált a pultnál.
Én is rendesen becsináltam, össze-vissza beszéltem néha, de unokatesóm hálisten bírta a nyomást, aztán vitte a beszéletést :mrgreen:
Velünk is jófej volt, de szóltak előtte, hogy annyira nem bőbeszédű az interjúkban szóval ne várjunk sokat! :mrgreen:
Persze rendes volt, amit kérdeztünk arra válaszolt de azért meg volt a távolság!Bill,Pataky,Takáts Tamás, ők azért lazábbra vették! :mrgreen: Hobo meg...na jó ő teljesen más tészta! :lol:
Egyébként nem tudom miért, de arra számítottam, hogy neked tetszeni fog az album, nem emlékeztem, hogy nem annyira jön be ez a stílus. :)
Azért nem volt vele semmi baj csak valahogy nem az én világom! :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 23., péntek 7:52

BBarni írta:én is imádom Rudán Joet amikor egyszer egy interjúnál volt lehetőségem beszélni vele tele volt a gatya rendesen(mondjuk volt is rá ok ) ,de nagyon rendes ember és kiváló zenész!
Egyik akusztik koncert után a Rocktogonban odamentünk hozzá unokatesómmal, egy sör mellett velünk is tök jól elbeszélgetett, teljesen jó fej volt, nem volt ez a beképzelt, lerázom a pórnépet. Mielőtt elment, csinált egy képet, aztán lekezelt velünk. Pedig nem volt semmi interjú, vagy hasonló, csak ott álldogált a pultnál.
Én is rendesen becsináltam, össze-vissza beszéltem néha, de unokatesóm hálisten bírta a nyomást, aztán vitte a beszéletést :mrgreen:

Egyébként nem tudom miért, de arra számítottam, hogy neked tetszeni fog az album, nem emlékeztem, hogy nem annyira jön be ez a stílus. :)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 22., csütörtök 22:47

Deep Purple - In Rock

Nekem valahogy a 60-as, 70-es évekbeli (külföldi) rock,metál stílus(?)/zene sohasem jött be úgy igazán!Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Kiss, stb mindegyiknél tisztelem a munkásságukat de valahogy egyik sem lett soha kedvenc nem is nagyon hallgattam őket, a Black Sabbath egy kicsit kivétel mert Dio idején kedveltem őket, nálam ő félisten kategória!
Maga az album nem volt rossz, Ian Gillan is jó, de nekem sose az ilyenfajta hang tetszett, viszont ehhez a zenéhez teljesen jó volt!Az a pár szám nekem kicsit hosszú volt, akkor inkább lehetett volna több szám, de azért nem volt ezzel nagy probléma!
A Black Night ami nagyon tetszett, a többi nem annyira maradt meg!Úgy vagyok most is mint a Kiss albumnál, jó volt de semmilyen pluszt nem éreztem vagy valamilyen elsöprő erőt!Ettől függetlenül biztosan zseniális zenészek, de mint feljebb írtam ez nekem sohasem "ízlett", de elismerem őket! 6,5

Az írás viszont nagyon jó volt, én is imádom Rudán Joet amikor egyszer egy interjúnál volt lehetőségem beszélni vele tele volt a gatya rendesen(mondjuk volt is rá ok :mrgreen: ) ,de nagyon rendes ember és kiváló zenész! :agree:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 22., csütörtök 21:49

Deep Purple - In Rock

Sajnos a megelelőlegezett 10-es pontszám nem fog összejönni :(

Jó volt meghallgatni, imádom a hangszeres zenét, a gitár hangját. Sajnos utóbbi helyenként már túlzás volt számomra, de így is kiemelkedik. Legendás együttes, jó lemez.

8.5/10

(tízes talán az egyik Clapton album volt, most nem keresek vissza :mrgreen:)

Köszi az ajánlást, és a bevezetőt! :rock:
"And my heart will leave you never."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 22., csütörtök 21:12

Deep Purple in Rock

Valami ilyesmi ajánlásra számítottam RR-től a Kiss albumok után. Elég nagy hullámvasút ez az album számomra. Voltak részek amik nem jöttek be túlságosan, utána pedig hirtelen igen. Az első 40 mp például az előbbihez tartozott, soha nem értettem ezeket a gitár szólókat mire jók, utána meg teljesen nyugisba vált a szám. A 7 meg a 10 perces számok helyett inkább hallgattam volna 3-4 rövidebbet. Nem tudom elképzelni továbbra sem azt az élethelyzetet, ahol én zenét hallgatnék, de összességében nem volt rossz.

6/10

Vissza: