Jó hát odaát meg megy a Perezelés... Mi most itt puta barcázunk kicsitpalesz77 írta:Pontosan mi közünk is van fél liga kivizsgálásához?Torquemada írta:Csak nem nyugodott a Barca.

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 26., hétfő 16:46
Jó hát odaát meg megy a Perezelés... Mi most itt puta barcázunk kicsitpalesz77 írta:Pontosan mi közünk is van fél liga kivizsgálásához?Torquemada írta:Csak nem nyugodott a Barca.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 26., hétfő 16:45
Pontosan mi közünk is van fél liga kivizsgálásához?Torquemada írta:Csak nem nyugodott a Barca.
Ezekkel meg egyetértek. Főleg a másodikkal..Babinho írta:Hát ha ezek után elmeszelnek minket, akkor meg is érdemeljük...
A barca eltiltása után, egy profi menedzsment azzal kezdi, hogy tisztázza a saját portáját, felkészülve arra, hogy hozzánk is kopogtat a Fifa. Ha ennyi idő alatt nem papírozták le, akkor "mindenkimonnnyonle"
remélem, hogy nyáron kapnak egy hozzájuk méltó vezetőséget, mert ez nagyon ciki, ami náluk megy.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 26., hétfő 16:29
Hát ha ezek után elmeszelnek minket, akkor meg is érdemeljük...Torquemada írta:Lehet, hogy nem véletlen ez a mostani nagy bevásárlási hullám a csapatnál. Biztos ami biztos, ha sz@rul sülne el a vizsgálat.
Csak nem nyugodott a Barca.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 26., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2015. január 26., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 26., hétfő 14:21
csak megérte sírni meg mutogatni a barcának.A FIFA hivatalosan is nyomozást indít a Real Madrid ellen. A szövetség szeretné megvizsgálni a csapat összes fiatalkorú igazolásának részleteit az elmúlt 5 évből. A Real Madridon kívül az Atlético Madridot is vizsgálják, valamint a Valencia és a Rayo Vallecano ügyét is megnyitották. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 26., hétfő 11:41
Nos,azt hiszem igazad van,csak hát sajnos az ember reflexből sem vonatkoztat el,mikor azt olvassa anno,minden egyes Bale találatnál,"hogy befogta a károgók száját",(nem RMCF,ő korrektül meg is mondta mindig hogy mióta a walesi itt van,még nem látta úgy játszani ahogy szeretné hogy játszon),holott nekem/nekünk sose a gólérzékenységével volt bajunk,hanem a gyökeresen eltérő stílusával,(bármit is mond RMCFEgyébként RMCF és morientes írásaiban is nagy igazságok vannak, és sok mindent jól látnak, nagy része valódi minőséget képvisel.. csak elrontja az összképet, hogy mindkettőjük odabiggyeszt pár sort, hogy "én támogattam/elleneztem, én ezt mondtam, azt mondtam, és így lett, úgy lett... és mennyire egyedül voltam ezzel a véleményemmel, mert senki nem értett meg"... szerintem ez a dolog kezd rendkívül demoralizáló lenni, főleg a rejtett leszólások, leminősítések miatt..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 26., hétfő 9:41
Milyen érdekes...R.M.C.F írta:A legtöbben nem akarták hogy idejöjjön,kevesen akarták hogy leigazoljuk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 26., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 25., vasárnap 21:05
A legtöbben nem akarták hogy idejöjjön,kevesen akarták hogy leigazoljuk. Akik ellene voltak azokat is két csoportba osztanám,egyik aki ismerte a játékát valamennyire,és mint brit játékos,nem tudott azonosulni a stílusával,illetve az árával. A másik része egy divat vonal útján,főleg hehe nyomán fikázta,futóbolondozta pojáca módon,ezek még többen is lehetettek mint akik ismerték valamelyest.osztSzerző: R.M.C.F Dátum: 01 szept. 2013, 23:03
Próbáltam visszagondolni az elmúlt évekre,évtizedre,volt-e ennyire sokak által "nem akart" igazolás.....nem nagyon tudok ilyent mondani,akit ennyien nem akartak,vagy ennyire ellene voltak,pedig voltak drága,rizikós,sérülékeny,öreg "hozadékok".
Na most akkor hogy is van ez?![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 25., vasárnap 18:27
a VB golkiralyaban, egy helyes kolumbiai kolyokben rejlo marketing erteketJim írta:Jamesben mit láttak 80 millióért nem tudom![]()
közepes játékos
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. január 25., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 24., szombat 14:58
Nagy skilles a gyerek, a youtube már rég tele van a videóival. Hozzuk, valamelyik kölökből csak lesz egy új CR.A Milánnál becsokiztak, hogy elvisszük a Mastour gyereket vagy kit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 24., szombat 14:17
oda vezetne, hogy kiderülne mekkora túlzás az, hogy a 90%-a örült a leigazolásának és te épphogy egy-két emberrel ellenezted.morientes írta:Pont most olvastam én is vissza a topikját,most én is idézgessek belőle hogy hányan voltak hanyatt esve a hírtől hogy idejött? Csak az nem vezetne sehová sem...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 24., szombat 14:00
hát ha ilyeneket írsz, akkor illik valami bizonyítékot állítani magad mellett, a 90% elég túlzó, én 50%-ra tenném kb az ellenzők és éljeznők táborát.Hát akkor nem ugyan azt a fórumot olvastuk azidőtájt,merthogy aki még rajtam kívül mondjuk úgy ellenezte,az nmate,csoki,R24 meg tán hehe,a 90% meg fel volt dobva hogy jön az új CRonaldo...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 24., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 24., szombat 13:28
háh, mondtam én hogy megmondtam.Re: Gareth Bale - 11
PosztSzerző: mocsok Dátum: 2013.09.01., vas. 20:10
jajjdenemörülök neki.
mindegy, remélem megéri az árát. mindent bale.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 24., szombat 13:26
Nem akarok belefolyni a "vitába", de az idézgetés úgy lenne korrekt, ha az ellenzők kommentjeit másolnád be, nem egy emberét, aki ezekre utal.h3x0r írta: Na most akkor hogy is van ez?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 24., szombat 13:25
=>morientes írta:Hát akkor nem ugyan azt a fórumot olvastuk azidőtájt,merthogy aki még rajtam kívül mondjuk úgy ellenezte,az nmate,csoki,R24 meg tán hehe,a 90% meg fel volt dobva hogy jön az új CRonaldo...ezen a fórumon követelmény a mártírkodás? :mrgreen:
a fórum több mint fele ellenezte a leigazolását pont amiatt amit te is írsz.
szerintem kevesen lepődtek meg azon hogy nem vált be.![]()
De hagyjuk,úgy van ahogy írod.Ja,ha neked úgy jött le,hogy ez mártírkodás,legyen.De sokszor írtam anno,térjünk vissza erre a Bale gyerekre,ha lehúzott egy idényt,hogy akkor is meg lesz e még a hurrá optimizmus,szal én csak visszatértem rá,afféle önigazolásképpen
Na most akkor hogy is van ez?Re: Gareth Bale - 11
PosztSzerző: R.M.C.F Dátum: 01 szept. 2013, 23:03
Próbáltam visszagondolni az elmúlt évekre,évtizedre,volt-e ennyire sokak által "nem akart" igazolás.....nem nagyon tudok ilyent mondani,akit ennyien nem akartak,vagy ennyire ellene voltak,pedig voltak drága,rizikós,sérülékeny,öreg "hozadékok".
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem