HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 26., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 26., hétfő 21:00
Na ha Őt leigazoljuk akkor meg lesz az első Real játékos akit tiszta szívből utálok.A Daily Express szerint a Real Madrid érdeklődik David Luiz iránt, aki Pepe távozása esetén érkezhetne.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. január 26., hétfő 20:20
Jelen!Szóval én még mindig hiszek benne, egy teljes évet nem lehet lehozni ilyen szar játékkal. Ha meg lehozza akkor én is feladom
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 26., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 26., hétfő 19:47
Volt itt már nem egy,sőt voltak itt zsákszámra is egyszerre, jó sok kupát nyertünk.Norbii írta: olyan marcelo v isco féle trükkös srác.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 26., hétfő 19:31
a gond az hogy a játékhoz nem tesz hozzá sokat, a gyors kispasszos játék se igazán fekszik neki. Annyi a jó benne hogy bármikor benne van egy bomba gól..viszont ennyi erővel akár Özilt is visszahozhatnánk, mert benne meg egy assist. Jó lenne végre egy olyan szélső aki nem csak futni hanem alázni is tud. olyan marcelo v isco féle trükkös srác. Na de iscot tudjuk mikor fogjuk elől látni. majd ha piros hó esik.slevin írta:....
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 26., hétfő 19:28
Bale lehet, hogy Ronaldo árnyékában kénytelen élni, de ez az ő hibája is... nem kellett volna ennyit majmolni CR-t, ő sosem lesz CR... (fura mód Benzema nem CR árnyéka... mert ő nem akar CR lenni) egyébként szerintem nem James a probléma, mert gürizik eleget, és látunk tőle egy-két szép dolgot is... Szerintem CR és Bale a probléma. Mármint ha egyszerre vannak a pályán. Megölik a játékunkat az álldogálásukkal... Bale szerintem sokkal többet mozgott az előző évben, idén valahogy mindketten várják a sültgalambot... a középpályánk viszont nem egy gyorsbüfé Modric nélkül... (ráadásul tavaly még DiMaria is meglódult párszor, helyzetet kialakítva CR-nek és Bale-nek) Szóval ha hétvégén visszaállunk erre a 4-4-2-re, akkor szerintem jobban fogunk játszani, mint az utóbbi egy hónapban, még CR nélkül is.slevin írta:Itt az a baj,hogy egyszerüen james-t nem birja el a kp,illetve a támadóink,Remélem Pereznek esze ágában sincs eladni Bale-t.
nem ő vele fürödtünk be,semmit nem veszitett vele eddig a csapat.ugy gondolom hogy nyert. a másik asszem 1 góllal kevesebbet tudott rugni mint az állandó csatárunk...elgondolkodtató.
Szerintem ez Carlo hibája hogy nem tudja Bale-t beleépiteni a csapatba,nem sokan mondhatják el magukrol hogy 2 klasszis villámgyors gólerös játékosuk van a csapatba,ti meg eladnátok,fura egy közeg vagytok ti.szerintem a csapatban neki van a legnehezebb dolga,ronaldo árnyékának lenni s egyszerre kapja szerintem hogy olyan szerepet kell vállalnia mint roninak de ugy hogy ronaldo ne érezze meg...tehát csináld is meg ne is
nagyon jo focista és benzivel karöltve ha 20-20at bevarnak évente akkor már maga a tökély minden,gondoljatok bele ha esetleg,pl a legutobbi hir valora válik,pl cavani érkezik benzi helyére,mekkora káosz lesz.Bale teljesitménye radikálisan visszaesik,mivel gondolom a feladata hogy elöl kiszolgálja a 2 támadót,beállni védekezni,legyen olyan mint ronaldo,de ne legyen annyira,söt annyira se,plusz hagyja érvényesülni az uj támadót, kevesebbett vállaljon inkább a mezőnymunkával foglalkozzon...Sokat gondolkodtam Benzemán is...s jo hogy itt van.jó hogy ő van itt,sajna erősebb gólerősebb csatárnál már ronaldoval is gondok lennének,bale-el meg főleg,s ahogy elnézem a csatárokat....inkább ronaldo 2-3 golja,benzema egyre jobb helyezkedős 2 meccsenként 1 gól átlaga, és Bale "majd én megmutatom hogy kivagyok" s minden mecs 1 gól agy szabi játéka mint káosz legyen...Barca meccseket elnézve...idó kérdése hogy a 3as fogatnál mikor ki fog kibukni...
ilyen támadok mögé inkább szükség van dolgos emberekre,remélem james kikerül a csapatbol,mert már égetően kiváncsi vagyok kroos-modrics-isco kp-ra,akkor Bale is szabadabban mozogna,többet vállalhatna.
Ronaldo csunya baleset mert....soha nem tudni mennnyi gol van benne,néha 4 de átlagban minimum a 2
ezt kellene kitalálnia Carlonak.csak várom hogy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 26., hétfő 19:20
Szép és jó dolog, hogy Anglia és Bale között jó a kémia, de na, nem csak ezen múlik. Csapat, koncepció, edző, stb. Ennél jobb feltételek szerintem sehol nem lesznek neki. Papíron Cének is jobban fekszik az angliai közeg, pont azért mert több a terület, stb. mégis olyan számokat produkál hogy csak néz mindenki.ikarus93 írta:Bale Angliában, ahol rá lenne kihegyezve egy MU, Isten lenne.
Meg merem kockáztatni, hogy akár egy CR féle statot is le tudna tolni a PL-be.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 26., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: slevin » 2015. január 26., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 26., hétfő 16:47
Nem hiszem, hogy ezért lenne. Akkor nem 16-17 éveseket vennénk zömmel. Ők nem jövőre kerülnek, de még csak nem is két év múlva, a tűzközelbe. Persze hozzájuk is lehet majd nyúlni, adott esetben, de komolyabb dolgokat ne várjunk még tőlük.Torquemada írta:Lehet, hogy nem véletlen ez a mostani nagy bevásárlási hullám a csapatnál. Biztos ami biztos, ha sz@rul sülne el a vizsgálat.
Csak nem nyugodott a Barca.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 26., hétfő 16:46
Jó hát odaát meg megy a Perezelés... Mi most itt puta barcázunk kicsitpalesz77 írta:Pontosan mi közünk is van fél liga kivizsgálásához?Torquemada írta:Csak nem nyugodott a Barca.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 26., hétfő 16:45
Pontosan mi közünk is van fél liga kivizsgálásához?Torquemada írta:Csak nem nyugodott a Barca.
Ezekkel meg egyetértek. Főleg a másodikkal..Babinho írta:Hát ha ezek után elmeszelnek minket, akkor meg is érdemeljük...
A barca eltiltása után, egy profi menedzsment azzal kezdi, hogy tisztázza a saját portáját, felkészülve arra, hogy hozzánk is kopogtat a Fifa. Ha ennyi idő alatt nem papírozták le, akkor "mindenkimonnnyonle"
remélem, hogy nyáron kapnak egy hozzájuk méltó vezetőséget, mert ez nagyon ciki, ami náluk megy.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 26., hétfő 16:29
Hát ha ezek után elmeszelnek minket, akkor meg is érdemeljük...Torquemada írta:Lehet, hogy nem véletlen ez a mostani nagy bevásárlási hullám a csapatnál. Biztos ami biztos, ha sz@rul sülne el a vizsgálat.
Csak nem nyugodott a Barca.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 26., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2015. január 26., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 26., hétfő 14:21
csak megérte sírni meg mutogatni a barcának.A FIFA hivatalosan is nyomozást indít a Real Madrid ellen. A szövetség szeretné megvizsgálni a csapat összes fiatalkorú igazolásának részleteit az elmúlt 5 évből. A Real Madridon kívül az Atlético Madridot is vizsgálják, valamint a Valencia és a Rayo Vallecano ügyét is megnyitották. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 26., hétfő 11:41
Nos,azt hiszem igazad van,csak hát sajnos az ember reflexből sem vonatkoztat el,mikor azt olvassa anno,minden egyes Bale találatnál,"hogy befogta a károgók száját",(nem RMCF,ő korrektül meg is mondta mindig hogy mióta a walesi itt van,még nem látta úgy játszani ahogy szeretné hogy játszon),holott nekem/nekünk sose a gólérzékenységével volt bajunk,hanem a gyökeresen eltérő stílusával,(bármit is mond RMCFEgyébként RMCF és morientes írásaiban is nagy igazságok vannak, és sok mindent jól látnak, nagy része valódi minőséget képvisel.. csak elrontja az összképet, hogy mindkettőjük odabiggyeszt pár sort, hogy "én támogattam/elleneztem, én ezt mondtam, azt mondtam, és így lett, úgy lett... és mennyire egyedül voltam ezzel a véleményemmel, mert senki nem értett meg"... szerintem ez a dolog kezd rendkívül demoralizáló lenni, főleg a rejtett leszólások, leminősítések miatt..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 26., hétfő 9:41
Milyen érdekes...R.M.C.F írta:A legtöbben nem akarták hogy idejöjjön,kevesen akarták hogy leigazoljuk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 26., hétfő 9:13
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem