A Citynek is hetekig nem volt edzője hivatalosan. Nyugodjatok már meg emberek. Van edzőnk, csak nem hivatalos. Nem tök mindegy, mikor lesz hivatalos? Az a lényeg, hogy ne fizessünk Ancelottiért.Csabi írta:Egyelőre, amit perec produkál az egy nagy szégyen. az egész spanyol bajnokságban 2 csapatnak nincs még edzője. a valladolid a másik csapat, nem tudom van e európában még másik nagy csapat, aki még mindig edző nélkül van...kicsit átélhetné már a súlyát a dolgoknak az öreg.

Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Egyelőre, amit perec produkál az egy nagy szégyen. az egész spanyol bajnokságban 2 csapatnak nincs még edzője. a valladolid a másik csapat, nem tudom van e európában még másik nagy csapat, aki még mindig edző nélkül van...kicsit átélhetné már a súlyát a dolgoknak az öreg.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valóban,szkeptikus voltam Modrical kapcsolatban,főleg a 33millio font miatt,de amikor meggyőzött,én voltam az első,aki megkövette,még akkor is,mikor néhány gyengébb fellépése után,azok akik hörögve követelték előbb,fanyalogtak hogy nem ezt várták.Bale-el ugyan ez a helyzet,ha bizonyít itt,nyilvánosan ismerem be,hogy tévedtem,valóban hasznos tagja a csapatnak,de addig hadd tartsam fel magamnak a jogot,hogy fenntartásokkal kezeljem az ő madridi szerződtetését...Ami itt bale ellen folyik, az a lenézés, meg el nem ismerés, ugyanez ez volt modric esetén is,tavaly, akkor is nevetett a 90%-a a fórumnak, és mit akarunk....most meg már sunnyognak, mert modric közben elkezdett bizonyítani, úgy hogy a fél szezonban nem is nagyon játszott, és az ívelések nem az ő asztala.....
Azt viszont nehezen értem,hogy miért baj az,hogy egy 17-18 srác még mindig játéknak tekinti a focit,hogy jobban lázba hozza egy Isco stilusú játékos,aki beviszi a fineszt a sportágba,még akkor is,ha sokat kell fejlődnie még,hogy igazán nagy legyen,mint egy erőfutballista.
A másik meg az,hogy én elhiszem persze,hogy az eredményesség felül ír mindent,de lehet hogy én vagyok a barom,hogy nosztalgiázok azokon az időkön,mikor először láttam fehérváron a sóstói stadionban a Realt,mikor bemutatták hogy mi az a fehér balett...El Buitre,Michel,Sanchíz és sorolhatnám...
És azóta volt itt Hugo Sanchez,Ivan Zamorano,Raul,Zidane,Figo,Ronaldo Lima...és majd lesz most Bale...
Akivel az égadta világon semmi bajom nem lenne,ha:
-Nem kerülne annyiba,amennyibe;
-Meg ha teret nyerne ismét a játékos foci madrid fehér felén...
Egyvalami biztos.Én nem kivánok már többet ezzel a témával foglalkozni addig,amíg ide nem igazol,mert akkor tudok mondani róla érdemben úgy negatívat,mint pozitívat...Abban viszont RMCF-el muszály egyet értenem,hogy ha jön,miénk lesz europa leggyorsabb szélei...Talán még meg kellene győzni Usain Boltot hogy jöjjön(bár nemrég Rómába Gatlin megverte

A lényeg az,hogy mindig azt mondtam,ahogy most is,hogy Gareth Bale nem illik bele a Real Madridba,de aztán cáfoljon csak rám,mindenkinek az lenne a legjobb.Én a magam részéről ennyivel le is zárnám...(egyenlőre

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nem hiszem, hogy a Sociedad kiárusítást tartana a BL-re készülvén, úgyhogy őt is el lehet felejteni szerintem.
- RealMadridFanatic
A kivásárlási ára annyi. Ennyiért persze nekem sem kellene. A Sociedadnak sem érdeke most eladni, BL előtt, de ha lehetne olcsóbban hozni, akkor el lehetne gondolkodni rajta.Illarramendi nem 30 millió körül van? Nevetséges lenne annyiért megvenni. Ráadásul nem is olyan hej de fiatal már, 24 lesz.
Amúgy Isco is 35-ért ugyanúgy vicc szerintem. Hiába 21 éves.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Illarramendi nem 30 millió körül van? Nevetséges lenne annyiért megvenni. Ráadásul nem is olyan hej de fiatal már, 24 lesz.
- RealMadridFanatic
A Tuttosport szerint Cavani ügynöke arra kérte De Laurentist, hogy engedjen az igényeiből. Így 55 millióért vihető a Matador, viszont ha a hónap végéig nem érkezik ekkora ajánlat, akkor hosszabbít az uruguayi.
A Cadena Cope értesülései szerint végül fizetett a Real Ancelottiért. 2 millió euróról írnak, hétfőn lehet a prezentációja.
Azt is tudni vélik, hogy Cavanit és Vidalt kéri.
Higuaínnal kapcsolatban is vannak biztató hírek. Wenger elvileg szeretné vinni, és kész lenne 30 millát is kifizetni, hogy a Juvét kiüsse az üzletből.
Közben szintén a Tuttosport szerint a torinóiak kezdenek aggódni, mert Tevezt elviszi a Milan minden valószínűség szerint, a Fiorentina pedig inkább a Chelseanek, vagy más külföldi csapatnak adná tovább Joveticet. Higu meg ugye az Arsenallal szemezget. Elvileg így emelhetnek is az ajánlaton.
A Cadena Cope értesülései szerint végül fizetett a Real Ancelottiért. 2 millió euróról írnak, hétfőn lehet a prezentációja.
Azt is tudni vélik, hogy Cavanit és Vidalt kéri.
Higuaínnal kapcsolatban is vannak biztató hírek. Wenger elvileg szeretné vinni, és kész lenne 30 millát is kifizetni, hogy a Juvét kiüsse az üzletből.
Közben szintén a Tuttosport szerint a torinóiak kezdenek aggódni, mert Tevezt elviszi a Milan minden valószínűség szerint, a Fiorentina pedig inkább a Chelseanek, vagy más külföldi csapatnak adná tovább Joveticet. Higu meg ugye az Arsenallal szemezget. Elvileg így emelhetnek is az ajánlaton.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Verratti kihuzva? Istenem, lesz itt megint sirás jövő tavasszal. De nem baj a Khedira-Xabi Alonso dinamit-duó hozza majd a tizediket. Szánalmasak vagyunk, persze még sok idő van augusztus 31. 23:59-ig.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Arbeloa komolyan befoghatná már a pofáját,az összes problémájával együtt,amin igazából már csak ő problémázik.
El nem tudom hinni,hogy hetente 2x is benyilatkozik valami hülyeséget,Casillas így,Casillas úgy...Mourinho így,Mourinho úgy.. Nagyon idegesít mostmár a picsogása,koncentráljon inkább a kispadra,meg hogy Carvajalt hogyan akarja kiszorítani...(remélem sehogy..
)
El nem tudom hinni,hogy hetente 2x is benyilatkozik valami hülyeséget,Casillas így,Casillas úgy...Mourinho így,Mourinho úgy.. Nagyon idegesít mostmár a picsogása,koncentráljon inkább a kispadra,meg hogy Carvajalt hogyan akarja kiszorítani...(remélem sehogy..

- RealMadridFanatic
Pont ezt akartam mondani. Minden nagyobb név elérhetetlen. Ehhez hozzátartozik, hogy tavaly nyáron 12 millió euróért lehetett volna hozni egy Verratti - Pogba csomagot... Egyik ugye ingyen. Csak a Real megfigyelői a szemüket a nadrágjukban hordják. Illetve itt volt a ragyogó Xabi - Khedira kettős, elég is az.fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
Mivel most már nincs sansz ezekre az emberekre, én már örülnék egy Kondogbia - Illarramendi kettősnek is. Különösebben nem ismerem egyiküket sem, néhány meccsen, meg videón láttam csak mindkettőt. Szóval az "örülnék" csak annak szólna, hogy sokak szerint ígéretes, fiatal tehetségeket igazolunk, és bizakodnék, hogy valamelyikük robbant. Casemiroval kiegészülve azért nagy esély lenne rá, hogy egyikük tényleg képes a Realban is hozni a szintet.
A francia amúgy is jó felépítésű, erős, magas srác, a spanyol meg nagyon technikás, jól lát a pályán, a fiatal, erőtől duzzadó Alonsot látják benne elvileg.
Most nem mondom, hogy ovisokra kell bízni a középpályát, de okosan beépítve őket később lehetnének az alapjai ennek a csapatrésznek, ha tényleg van bennük annyi, mint amennyire tartják őket.
-------------Kondogbia--------------
-----Illarra----------------Modric---
1-2 év múlva lehetne is realitása (csak rengeteg a "ha"

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Udv 2013banLegkisebbtobi írta:na ne vicceljunk mar... egy kolyokert ne adjunk mar 40 milliokat.schranzer írta: Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol.

- flori
azért remélem nem gondoltátok,hogy vidal\pogba-verratti\gündogan-modric kpval megyünk neki a szezonnak.
őszintén én örülök neki,hogy nem érkezett "nagyobb" név.hátha kukázunk valamit..
itt van isco,illarramendi a fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
lehet,hogy még nincs helye,de ha olyat robbant az egyik mint varane...

őszintén én örülök neki,hogy nem érkezett "nagyobb" név.hátha kukázunk valamit..
itt van isco,illarramendi a fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
lehet,hogy még nincs helye,de ha olyat robbant az egyik mint varane...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Legkisebbtobi
na ne vicceljunk mar... egy kolyokert ne adjunk mar 40 milliokat.schranzer írta: Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol.

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Akkor Verratti kihúzva. Nagy kár érte, de mondjuk semmi se biztos. Valahogy megoldják. Jovore jon Gundogan, ha minden igaz. Lehet idén még Xabival számoltak volna amúgyis. Ezt az Illaramendit meg hoznák valami cserének.
Nagyon úgy néz ki, hogy a kozeppályára megint nemfogunk akkora hangsulyt fektetni. Megint megerositjuk a támadórészleget, hogy miafrancnak, nemtudom. Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol. De ugy nez ki, hogy az idei igazolások: Suarez, Bale/Isco, Kondogbia (ilyen Carvajal meg Casemirot ne is vegyuk ide, mert ezek aztan kurvara semmi igazolasok voltak olyan téren, hogy nemkellett semmit se megmozgatni értuk). És hát valljuk be oszinten, egy Kondogbia/Casemiro nem valami nagy erosites a KPra.
Nagyon úgy néz ki, hogy a kozeppályára megint nemfogunk akkora hangsulyt fektetni. Megint megerositjuk a támadórészleget, hogy miafrancnak, nemtudom. Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol. De ugy nez ki, hogy az idei igazolások: Suarez, Bale/Isco, Kondogbia (ilyen Carvajal meg Casemirot ne is vegyuk ide, mert ezek aztan kurvara semmi igazolasok voltak olyan téren, hogy nemkellett semmit se megmozgatni értuk). És hát valljuk be oszinten, egy Kondogbia/Casemiro nem valami nagy erosites a KPra.
- ___Samy___
pedig még egy kezdőbe való középpályásra nagyon nagy szükségünk lenne, a pogba vidal kettősből jó lett volna az egyik
thiagoval is az a baj, hogy jobban ért a támadáshoz, mint a védekezéshez, vele megint nem lenne stabilabb a középpálya védekezésben, pedig az egyik kedvencem a srác
ha nem lenne itt modric, mindenképp kellene, így viszont sztem nem, bár úgysem jönne ide
illarramendit még nem nagyon láttam játszani, róla inkább nem mondok véleményt

thiagoval is az a baj, hogy jobban ért a támadáshoz, mint a védekezéshez, vele megint nem lenne stabilabb a középpálya védekezésben, pedig az egyik kedvencem a srác
ha nem lenne itt modric, mindenképp kellene, így viszont sztem nem, bár úgysem jönne ide
illarramendit még nem nagyon láttam játszani, róla inkább nem mondok véleményt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Ez igaz kedves Arbeloa,más edzőnél padozhattál volna egész szezonban.José Mourinho támogatásáról: “Mérhetetlenül hálás vagyok neki, mert kiválóan bánt velem,”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Még mindig nem értem miért nem próbáljuk meg Gündogant, pénz+ Sahin ajánlattal.

- flori
kondogbián kívül marad még hozható név a tarsolyban?
illarramendi.remélem perezék is benne gondolkoznak..
nincs úgy felcuppantva mint a többiek,de nagyon jó játékos.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ___Samy___
akkor őt is húzhatjuk a képzeletbeli listáról
kondogbián kívül maradt még hozható név a tarsolyban?
bár ha őt is ott hagyjuk kölcsönbe, akkor azzal jövőre megint nem sokat leszünk kisegítve
kondogbián kívül maradt még hozható név a tarsolyban?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem újdonság, tegnap reggeli hír; a Real Madrid érdeklődése arra azért mindenképp jó volt, hogy az ügynökével javítsanak a jelenlegi szerződésének feltételein!Verratti: A jövőmnek semmi köze Ancelottihoz. Boldog vagyok a PSG-nél és itt is akarok maradni.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid