Talán érdekel titeket, az igen nagy port kavaró cikk után egy reakció cikk. Nagyon sok sérelmet kaptunk, mert hogy valaki leírta ezt a dolgot, és most meg is magyarázza. Remélem nem sértettem szabályt Realista.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. január 25., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 25., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 25., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 25., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 25., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 25., vasárnap 20:58
Ha egy jó vb miatt fizettünk Jamesért 80-at akkor nehogymár eladjuk a legjobbunkat 130ért. Aztán meg hozunk egy ígéretes játékost megint 70-80 körül a helyére és vagy beválik vagy nem. Arról nem is beszélve, ha CR tényleg jelentősen visszaesne, akkor is el lehetne adni kb. 90-ért. A csapat aki leigazolná nem csak egy játékost, hanem egy brandet is venne.miro írta:Szerinted ez nekünk semmi lenne?
Miért kéne megvárni azt hogy gyengüljön?Kevés ideje van,ha még lenne 1-2 jó éve és azt máshol töltené mondjuk 130 millió euró ellenében én benne lennék.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 20:40
Stikkes a gyerek,én átgondolnám az elbocsájtását..Mindennek van egy határa.L.Miki írta:Realista te hogy jutottál hozzá a cikkhez?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 25., vasárnap 20:38
Akartam is irni, az egy dolog hogy Ronaldot eladjuk, de a ket legtobbet szidott ember attol meg itt maradnaziro4vr írta:Amúgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy. És teljes koncepcióváltás. Védelem megvan, kp nagyjából megvan, Modricot váltja majd Gündogan, jöhet a sok zséből Pogba, Reus, félve írom le de nem lenne ellenemre Neymar, aztán csókolom. Kumma nagy előny a mai fociban Cé, de ha utánaszámolnak, a jövőt is figyelembe veszik és egy koncepció mentén haladnak, akkor meg lehetne oldani a dolgot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 20:37
Megvannak a forrásaim :ĐL.Miki írta:Realista te hogy jutottál hozzá a cikkhez?
Az én oldalam... vendégszerkesztőnk gondolt egyet és írt, én bólintottam, hogy oké, törlésre került, mert megszavazták a többiek.
De nagy volt a felháborodottság a poszt alatt, a facebookon és a cikk alatt. Viszont nagyon sokan kattintottak. Fura írás volt és merész is így kijelenteni. Dislike is jött jó sok, ilyen a szembe széllel való hugyozás.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. január 25., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 25., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 25., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 25., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 25., vasárnap 20:20
Reus, plusz egy magyar címről viszonylag sok gündoganost rendelnének..Realista24 írta:És kinek az alsógatyáit áruljuk akkor?múgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 20:19
És kinek az alsógatyáit áruljuk akkor?múgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 25., vasárnap 20:17
Ezért nem kéne eladni Khedirát, ha még akarunk nyerni.Realista24 írta:Ez igaz, de meg kell nézni, hogy amikor BL-t nyertünk, szinte kivétel nélkül nálunk volt a világ legjobbja.Előtte is nyertünk azért 9 BL-t.Utána is fogunk.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. január 25., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 20:12
Ez igaz, de meg kell nézni, hogy amikor BL-t nyertünk, szinte kivétel nélkül nálunk volt a világ legjobbja.Előtte is nyertünk azért 9 BL-t.Utána is fogunk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 20:08
reeed_ati írta:
Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok, szerintetek Ronaldo távozása után jobb teljesítményre lennének képesek a csapattársak?
Vagy visszaesne az egész csapat teljesítménye, mivel hogy távozott az a személy, aki be szokta rúgni, ha bajban a csapat...?
Ati írta le jól.Csapat lennénk,nem olyan játékost kell keresni aki rúg 50 gólt,mert ez ritkább mint a fehér holló,hanem olyat akivel az erőssége miatt jók leszünk.Mondj már kérlek 2-3, de akár egy olyan játékost is aki hozható (és akkor ne vegyünk szezononként 50gólt) de rúg 40 gól környékén...?!
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 20:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem