Ami itt bale ellen folyik, az a lenézés, meg el nem ismerés, ugyanez ez volt modric esetén is,tavaly, akkor is nevetett a 90%-a a fórumnak, és mit akarunk....most meg már sunnyognak, mert modric közben elkezdett bizonyítani, úgy hogy a fél szezonban nem is nagyon játszott, és az ívelések nem az ő asztala.....
Valóban,szkeptikus voltam Modrical kapcsolatban,főleg a 33millio font miatt,de amikor meggyőzött,én voltam az első,aki megkövette,
még akkor is,mikor néhány gyengébb fellépése után,azok akik hörögve követelték előbb,fanyalogtak hogy nem ezt várták.Bale-el ugyan ez a helyzet,ha bizonyít itt,nyilvánosan ismerem be,hogy tévedtem,valóban hasznos tagja a csapatnak,de addig hadd tartsam fel magamnak a jogot,hogy fenntartásokkal kezeljem az ő madridi szerződtetését...
Azt viszont nehezen értem,hogy miért baj az,hogy egy 17-18 srác még mindig játéknak tekinti a focit,hogy jobban lázba hozza egy Isco stilusú játékos,aki beviszi a fineszt a sportágba,még akkor is,ha sokat kell fejlődnie még,hogy igazán nagy legyen,mint egy erőfutballista.
A másik meg az,hogy én elhiszem persze,hogy az eredményesség felül ír mindent,de lehet hogy én vagyok a barom,hogy nosztalgiázok azokon az időkön,mikor először láttam fehérváron a sóstói stadionban a Realt,mikor bemutatták hogy mi az a fehér balett...El Buitre,Michel,Sanchíz és sorolhatnám...
És azóta volt itt Hugo Sanchez,Ivan Zamorano,Raul,Zidane,Figo,Ronaldo Lima...és majd lesz most Bale...
Akivel az égadta világon semmi bajom nem lenne,ha:
-Nem kerülne annyiba,amennyibe;
-Meg ha teret nyerne ismét a játékos foci madrid fehér felén...
Egyvalami biztos.Én nem kivánok már többet ezzel a témával foglalkozni addig,amíg ide nem igazol,mert akkor tudok mondani róla érdemben úgy negatívat,mint pozitívat...Abban viszont RMCF-el muszály egyet értenem,hogy ha jön,miénk lesz europa leggyorsabb szélei...Talán még meg kellene győzni Usain Boltot hogy jöjjön(bár nemrég Rómába Gatlin megverte

)aztán mindenkinek rakéta lenne a seggébe elöl...
A lényeg az,hogy mindig azt mondtam,ahogy most is,hogy Gareth Bale nem illik bele a Real Madridba,de aztán cáfoljon csak rám,mindenkinek az lenne a legjobb.Én a magam részéről ennyivel le is zárnám...(egyenlőre

)