Reus, plusz egy magyar címről viszonylag sok gündoganost rendelnének..Realista24 írta:És kinek az alsógatyáit áruljuk akkor?múgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 25., vasárnap 20:20
Reus, plusz egy magyar címről viszonylag sok gündoganost rendelnének..Realista24 írta:És kinek az alsógatyáit áruljuk akkor?múgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 20:19
És kinek az alsógatyáit áruljuk akkor?múgy én akkor adnám el, ha James és Bale is megy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 25., vasárnap 20:17
Ezért nem kéne eladni Khedirát, ha még akarunk nyerni.Realista24 írta:Ez igaz, de meg kell nézni, hogy amikor BL-t nyertünk, szinte kivétel nélkül nálunk volt a világ legjobbja.Előtte is nyertünk azért 9 BL-t.Utána is fogunk.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. január 25., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 20:12
Ez igaz, de meg kell nézni, hogy amikor BL-t nyertünk, szinte kivétel nélkül nálunk volt a világ legjobbja.Előtte is nyertünk azért 9 BL-t.Utána is fogunk.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 20:08
reeed_ati írta:
Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok, szerintetek Ronaldo távozása után jobb teljesítményre lennének képesek a csapattársak?
Vagy visszaesne az egész csapat teljesítménye, mivel hogy távozott az a személy, aki be szokta rúgni, ha bajban a csapat...?
Ati írta le jól.Csapat lennénk,nem olyan játékost kell keresni aki rúg 50 gólt,mert ez ritkább mint a fehér holló,hanem olyat akivel az erőssége miatt jók leszünk.Mondj már kérlek 2-3, de akár egy olyan játékost is aki hozható (és akkor ne vegyünk szezononként 50gólt) de rúg 40 gól környékén...?!
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. január 25., vasárnap 20:05
Én, akárcsak a cikkíró, elismerem Ronaldót, hogy nagyon sokat tett a Realért és hogy sokat köszönhetünk neki, ennek ellenére annyira ellenszenves az egoizmusa, hogy nem tudok szimpatizálni vele.A mérkőzéseken senki nem néz a kapu felé sem (most már pláne Bale nem), míg Őzselésége legalább egyszer be nem talált. Isten irgalmazzon annak, aki ilyenkor elvállal egy lövést és nem ér el belőle gólt, mert azonnal következik a CR-magánszám: hiszti, grimaszok és csapkodás.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 25., vasárnap 20:00
zarjuk leRealista24 írta:Na nesztek, flame on.
En hulyesegnek tartom hogy eladjuk a legjobbunkat es veszunk az arabol 2-3 jatekost. Kerdezd meg GT-t, hogy naluk ez mennyire valt be. Vagy akar a Pool szurkolokat. A masik meg az, hogy mindenki aron felul adna nekunk a jatekosait, mert tudnak, hogy most kulonoskepp van penzunk.miro írta:Holmi középcsapat? 100-150 milláról beszélünk háló.![]()
Szerinted ez nekünk semmi lenne?
Miért kéne megvárni azt hogy gyengüljön?Kevés ideje van,ha még lenne 1-2 jó éve és azt máshol töltené mondjuk 130 millió euró ellenében én benne lennék.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 19:58
miro írta:Holmi középcsapat? 100-150 milláról beszélünk háló.![]()
Szerinted ez nekünk semmi lenne?
Miért kéne megvárni azt hogy gyengüljön?Kevés ideje van,ha még lenne 1-2 jó éve és azt máshol töltené mondjuk 130 millió euró ellenében én benne lennék.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:57
Ewr írta:Nem látok bele a klub pénzügyeibe, de szerintem nem holmi középcsapat vagyunk, hogy eladjuk a legjobbunkat, mert jó pénzt fizetnének érte. Ha elkezd látványosan visszaesni akkor lehet az eladásról beszélni. Kisebb-nagyobb veszteséggel járna, de amíg ontja a gólokat, aranylabdákat nyer meg aranycipőket addig semmi pénzért nem engedném el.miro írta:Olyan nincs hogy valakit nem lehet pótolni.Ronaldot is lehet,sőt kell is lassan,öregedik,ha ekkora pénzt ajánlanának érte,értelmetlen lenne itt tartani.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 25., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 25., vasárnap 19:55
Nem látok bele a klub pénzügyeibe, de szerintem nem holmi középcsapat vagyunk, hogy eladjuk a legjobbunkat, mert jó pénzt fizetnének érte. Ha elkezd látványosan visszaesni akkor lehet az eladásról beszélni. Kisebb-nagyobb veszteséggel járna, de amíg ontja a gólokat, aranylabdákat nyer meg aranycipőket addig semmi pénzért nem engedném el.miro írta:Olyan nincs hogy valakit nem lehet pótolni.Ronaldot is lehet,sőt kell is lassan,öregedik,ha ekkora pénzt ajánlanának érte,értelmetlen lenne itt tartani.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:49
80 fölött.RealRaúl77 írta:Én se adnám el semmiképp. Ezzel a résszel nem értek egyet, de néhol van igazság abban, amit ír.
És akármennyit kapunk érte, nem tudjuk pótolni rendesen.
No offense, és Balet mennyiért? Tényleg csak kíváncsiságból.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 25., vasárnap 19:48
No offense, és Balet mennyiért? Tényleg csak kíváncsiságból.100 fölött eladnám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 19:43
100 fölött eladnám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 19:39
Nem gond, Ramos is lehozza a 1-0-ás meccskezdést :Đ trolololo+elveszítenénk egy aduászt, akivel tényleg 1-0ról indul a meccs.
Az árából ki lehetne hozni lehet négy játékost is, de a pályán csak egy hely szabadul fel.Mi pedig az árából megvéve Reust, egy normális szélső védőt és egy rendes riválist csatárposztra Benzemának, felépítjük a poszt-Ronaldo éra Real Madridját.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 25., vasárnap 19:38
Tudtommal nem, hogy egy, de mindjárt 3 normális szélső védő is van a csapatunkban.Mi pedig az árából megvéve Reust, egy normális szélső védőt és egy rendes riválist csatárposztra Benzemának, felépítjük a poszt-Ronaldo éra Real Madridját.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 25., vasárnap 19:36
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem