Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 15., szombat 14:02

azért remélem nem gondoltátok,hogy vidal\pogba-verratti\gündogan-modric kpval megyünk neki a szezonnak. :lol:

őszintén én örülök neki,hogy nem érkezett "nagyobb" név.hátha kukázunk valamit..

itt van isco,illarramendi a fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
lehet,hogy még nincs helye,de ha olyat robbant az egyik mint varane...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 15., szombat 14:00

schranzer írta: Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol.
na ne vicceljunk mar... egy kolyokert ne adjunk mar 40 milliokat. :roll:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 15., szombat 13:56

Akkor Verratti kihúzva. Nagy kár érte, de mondjuk semmi se biztos. Valahogy megoldják. Jovore jon Gundogan, ha minden igaz. Lehet idén még Xabival számoltak volna amúgyis. Ezt az Illaramendit meg hoznák valami cserének.
Nagyon úgy néz ki, hogy a kozeppályára megint nemfogunk akkora hangsulyt fektetni. Megint megerositjuk a támadórészleget, hogy miafrancnak, nemtudom. Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol. De ugy nez ki, hogy az idei igazolások: Suarez, Bale/Isco, Kondogbia (ilyen Carvajal meg Casemirot ne is vegyuk ide, mert ezek aztan kurvara semmi igazolasok voltak olyan téren, hogy nemkellett semmit se megmozgatni értuk). És hát valljuk be oszinten, egy Kondogbia/Casemiro nem valami nagy erosites a KPra.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 15., szombat 13:52

pedig még egy kezdőbe való középpályásra nagyon nagy szükségünk lenne, a pogba vidal kettősből jó lett volna az egyik :/
thiagoval is az a baj, hogy jobban ért a támadáshoz, mint a védekezéshez, vele megint nem lenne stabilabb a középpálya védekezésben, pedig az egyik kedvencem a srác
ha nem lenne itt modric, mindenképp kellene, így viszont sztem nem, bár úgysem jönne ide

illarramendit még nem nagyon láttam játszani, róla inkább nem mondok véleményt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

zolus
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 15., szombat 13:49

José Mourinho támogatásáról: “Mérhetetlenül hálás vagyok neki, mert kiválóan bánt velem,”
Ez igaz kedves Arbeloa,más edzőnél padozhattál volna egész szezonban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 15., szombat 13:45

Még mindig nem értem miért nem próbáljuk meg Gündogant, pénz+ Sahin ajánlattal. :x

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 15., szombat 13:45

kondogbián kívül marad még hozható név a tarsolyban?

illarramendi.remélem perezék is benne gondolkoznak..

nincs úgy felcuppantva mint a többiek,de nagyon jó játékos.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 15., szombat 13:40

akkor őt is húzhatjuk a képzeletbeli listáról
kondogbián kívül maradt még hozható név a tarsolyban? :hmmm: bár ha őt is ott hagyjuk kölcsönbe, akkor azzal jövőre megint nem sokat leszünk kisegítve
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 13:33

Verratti: A jövőmnek semmi köze Ancelottihoz. Boldog vagyok a PSG-nél és itt is akarok maradni.
Nem újdonság, tegnap reggeli hír; a Real Madrid érdeklődése arra azért mindenképp jó volt, hogy az ügynökével javítsanak a jelenlegi szerződésének feltételein! :roll: :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 15., szombat 13:04

Verratti: A jövőmnek semmi köze Ancelottihoz. Boldog vagyok a PSG-nél és itt is akarok maradni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 15., szombat 12:09

Na rá még én is azt mondom, hogy nagyon szívesen elnézném fehérben is. Ráadásul bagóért jönne, ahogy írta ronnie, szóval én tárt karokkal várom, és ha jól tudom, akkor Papa Flo is nyilatkozott valami ilyet, hogy szívesen látná a csapatban. Szerintem őt így elhozzuk, ami jó lenne. :salute:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 15., szombat 11:31

az eb előtt mondta hogy az eb után foglalkozik majd a jövőjével.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 15., szombat 11:22

madridronie írta:
Én inkább Őt adnám pl. a Moneyconak vagy a Shittynek,vagy akár a MU-nak ugyanis nemrég volt olyan hír hogy 47-ért vinnék.
Csak míg Fabregas kijelentette, hogy maradni akar és esze ágában sincs eligazolni, addig ez Thiago esetében baromira nem egyértelmű, sőt és még bármi megeshet! :coffee:
Mondjuk kétlem, hogy nyilatkozni fog az utánpótlás EB miatt még egy darabig. Ilyenkor nem nagyon szoktak megszólalni a játékosok... 80%-ot adok, hogy ő is marad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 11:13

amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én pedig arra gondolok, hogy ő és a menedzsere foglaltatta bele a szerződésbe, hogy kap-e elég lehetőséget, ha igen jó ha nem akkor eligazol. Remélem ide jön.
Én a helyzet előidézésére gondoltam, hogy a katalánoknak sikerült 60% alatt tartani a játékperceit/meccsszámát vagy mit tudom én mit! :mrgreen: :lol: :Đ Én is örülnék neki!

RealMadrid

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. június 15., szombat 11:09

madridronie írta:arról már nem is beszélve, hogy szerződés adta joga, ahogy Te fogalmazol "elárulni" a Barcát, amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával!

Én pedig arra gondolok, hogy ő és a menedzsere foglaltatta bele a szerződésbe, hogy kap-e elég lehetőséget, ha igen jó ha nem akkor eligazol. Remélem ide jön.
Modric - Kroos

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 11:06

Én inkább Őt adnám pl. a Moneyconak vagy a Shittynek,vagy akár a MU-nak ugyanis nemrég volt olyan hír hogy 47-ért vinnék.
Csak míg Fabregas kijelentette, hogy maradni akar és esze ágában sincs eligazolni, addig ez Thiago esetében baromira nem egyértelmű, sőt és még bármi megeshet! :coffee:

RealMadrid

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 15., szombat 11:04

Ezzel a Modricos uggyel csak 1 gond van. Hogy hiába teszi itt mindenki a TKP posztra, ott akkoris Ozil fog játszani, ha itt osszeszarja magat mindenki. Isco meg pont azért azért jon, hogy Ozil cseréje legyen. Tudom, hogy Modric kihagyhatatlan a KProl, és énsem hagynám ki, mert fontos játékos, ezért ugy fogják/kell ezt a helyzetet megoldani, hogy neki is helyet fognak/kell ott találni. Modric amúgysem az a tipikus TKP, inkabb picit hatrebb játszik, ugymondanám hogy a VKP es a TKP kozotti részen, mivel sokat kiveszi a részét a védekezésbol is. Úgy mondanám, hogy nem koncentrál 100%osan a támadásra sem, és a védekezésre sem, valahol a ketto kozott van az o jatéka. Ezért is vázolom fel mindig az Ancelottis diamond alakzatot, ott Modricnak is van helye, a támadások es a védekezések is megvannak oldva.
De felvázolom mégegyszer, a lehetséges érkezokkel:

--------Kondogbia/???--------
Modric--------------Verratti
------------Ozil---------------
--------------------C. Ronaldo
---Suarez----------------------

A szélekre ott marad Marcelo, CR, Carvajal, de akár Suarez is kiléphet, Modric es Ozil is ...amolyan pozicio váltogatós taktikával ...

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 15., szombat 10:59

h3x0r írta:
Drake írta:Nem tudom miért reménykedtek...Thiago tuja,hogy Xavinak 1 éve van hátra.A másik meg az,hogy Thiago nem egy Figo.Ő gyerek kora óta ott nevelkedett,és nem hiszem,hogy el fogja árulni a Barcát.
Fabregas nincs elotte a sorban? Vegulis nem azert menne el, mert osszeveszett a vezetoseggel, hanem mert nem jatszott eleget.

Annyira nem ismerem a jatekat, szoval a kerdes az, hogy nalunk hol lenne bevetheto?
A jelenlegi 4-2-3-1-be Ozil posztjan, Modric mogotte lenne, vagy 4-3-3-ba a kozepso harmas Modric, Thiago es meg valaki. Vedekezesben jobb mint Ozil? mennyire jatszik elol?
Fabregas Xavi posztján egy kalap :cens: .Fabregas igazi posztja az,amit az Arsenalban is játszott,vagyis a csatár mögötti támadó kp.A Barcában megpróbáltak belőle irányítót faragni,csakhogy ez nem ment.Én inkább Őt adnám pl. a Moneyconak vagy a Shittynek,vagy akár a MU-nak ugyanis nemrég volt olyan hír hogy 47-ért vinnék.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 15., szombat 10:55

madridronie írta: Van még ott egy Fabregas is, arról már nem is beszélve, hogy szerződés adta joga, ahogy Te fogalmazol "elárulni" a Barcát, amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával! Szerintem el fog igazolni, az már egy más kérdés, hogy hova --> elsőre azt mondanám, hogy a MU.-nak van a legnagyobb sansza, meglátjuk!
Azért néha mégis igazságos az élet, egy jól összerakott előszerződéssel megszerezték Neymart, egy elfuserálttal pedig elveszthetik a jelenlegi "utánpótlásuk" legfényesebb csillagát. Az utóbbi években nála jobb játékos nem került ki a La Masiaból.
Egyébként olasz születés, Brazíliában kezdett focizni és Spanyolországban csiszolódott, szóval ez akár jelentheti azt is, hogy nem esik nehezére váltani(vagy az apja, aki a képviselője is egyben, jól reagál a kínálkozó lehetőségekre). Persze ettől függetlenül, ha el is igazol, kétlem, hogy pont minket választana. Pedig jól tenné :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 15., szombat 10:51

Drake írta:Nem tudom miért reménykedtek...Thiago tuja,hogy Xavinak 1 éve van hátra.A másik meg az,hogy Thiago nem egy Figo.Ő gyerek kora óta ott nevelkedett,és nem hiszem,hogy el fogja árulni a Barcát.
Fabregas nincs elotte a sorban? Vegulis nem azert menne el, mert osszeveszett a vezetoseggel, hanem mert nem jatszott eleget.

Annyira nem ismerem a jatekat, szoval a kerdes az, hogy nalunk hol lenne bevetheto?
A jelenlegi 4-2-3-1-be Ozil posztjan, Modric mogotte lenne, vagy 4-3-3-ba a kozepso harmas Modric, Thiago es meg valaki. Vedekezesben jobb mint Ozil? mennyire jatszik elol?

Vissza: