őszintén én örülök neki,hogy nem érkezett "nagyobb" név.hátha kukázunk valamit..
itt van isco,illarramendi a fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
lehet,hogy még nincs helye,de ha olyat robbant az egyik mint varane...
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 15., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 15., szombat 14:00
na ne vicceljunk mar... egy kolyokert ne adjunk mar 40 milliokat.schranzer írta: Verrattiért simán odadnám azt a 40 vagy mennyi milliot, amiert az allitolagos egyik jatekosunk eligazol.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 15., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 15., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 15., szombat 13:49
Ez igaz kedves Arbeloa,más edzőnél padozhattál volna egész szezonban.José Mourinho támogatásáról: “Mérhetetlenül hálás vagyok neki, mert kiválóan bánt velem,”
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 15., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 15., szombat 13:45
kondogbián kívül marad még hozható név a tarsolyban?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 15., szombat 13:40
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 13:33
Nem újdonság, tegnap reggeli hír; a Real Madrid érdeklődése arra azért mindenképp jó volt, hogy az ügynökével javítsanak a jelenlegi szerződésének feltételein!Verratti: A jövőmnek semmi köze Ancelottihoz. Boldog vagyok a PSG-nél és itt is akarok maradni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 15., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 15., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 15., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 15., szombat 11:22
Mondjuk kétlem, hogy nyilatkozni fog az utánpótlás EB miatt még egy darabig. Ilyenkor nem nagyon szoktak megszólalni a játékosok... 80%-ot adok, hogy ő is marad.madridronie írta:Csak míg Fabregas kijelentette, hogy maradni akar és esze ágában sincs eligazolni, addig ez Thiago esetében baromira nem egyértelmű, sőt és még bármi megeshet!Én inkább Őt adnám pl. a Moneyconak vagy a Shittynek,vagy akár a MU-nak ugyanis nemrég volt olyan hír hogy 47-ért vinnék.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 11:13
Én a helyzet előidézésére gondoltam, hogy a katalánoknak sikerült 60% alatt tartani a játékperceit/meccsszámát vagy mit tudom én mit!amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én pedig arra gondolok, hogy ő és a menedzsere foglaltatta bele a szerződésbe, hogy kap-e elég lehetőséget, ha igen jó ha nem akkor eligazol. Remélem ide jön.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. június 15., szombat 11:09
madridronie írta:arról már nem is beszélve, hogy szerződés adta joga, ahogy Te fogalmazol "elárulni" a Barcát, amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 15., szombat 11:06
Csak míg Fabregas kijelentette, hogy maradni akar és esze ágában sincs eligazolni, addig ez Thiago esetében baromira nem egyértelmű, sőt és még bármi megeshet!Én inkább Őt adnám pl. a Moneyconak vagy a Shittynek,vagy akár a MU-nak ugyanis nemrég volt olyan hír hogy 47-ért vinnék.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 15., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 15., szombat 10:59
Fabregas Xavi posztján egy kalaph3x0r írta:Fabregas nincs elotte a sorban? Vegulis nem azert menne el, mert osszeveszett a vezetoseggel, hanem mert nem jatszott eleget.Drake írta:Nem tudom miért reménykedtek...Thiago tuja,hogy Xavinak 1 éve van hátra.A másik meg az,hogy Thiago nem egy Figo.Ő gyerek kora óta ott nevelkedett,és nem hiszem,hogy el fogja árulni a Barcát.
Annyira nem ismerem a jatekat, szoval a kerdes az, hogy nalunk hol lenne bevetheto?
A jelenlegi 4-2-3-1-be Ozil posztjan, Modric mogotte lenne, vagy 4-3-3-ba a kozepso harmas Modric, Thiago es meg valaki. Vedekezesben jobb mint Ozil? mennyire jatszik elol?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 15., szombat 10:55
Azért néha mégis igazságos az élet, egy jól összerakott előszerződéssel megszerezték Neymart, egy elfuserálttal pedig elveszthetik a jelenlegi "utánpótlásuk" legfényesebb csillagát. Az utóbbi években nála jobb játékos nem került ki a La Masiaból.madridronie írta: Van még ott egy Fabregas is, arról már nem is beszélve, hogy szerződés adta joga, ahogy Te fogalmazol "elárulni" a Barcát, amit nem mellesleg pont imádott csapata készített elő egy ilyen amatőr hibával! Szerintem el fog igazolni, az már egy más kérdés, hogy hova --> elsőre azt mondanám, hogy a MU.-nak van a legnagyobb sansza, meglátjuk!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 15., szombat 10:51
Fabregas nincs elotte a sorban? Vegulis nem azert menne el, mert osszeveszett a vezetoseggel, hanem mert nem jatszott eleget.Drake írta:Nem tudom miért reménykedtek...Thiago tuja,hogy Xavinak 1 éve van hátra.A másik meg az,hogy Thiago nem egy Figo.Ő gyerek kora óta ott nevelkedett,és nem hiszem,hogy el fogja árulni a Barcát.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem