Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Sierra

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 25., vasárnap 14:00

h3x0r írta:Cristiano Ronaldo - All 50 Free Kick Goals In Career
5:00 utan a Realos golok.

Azert regebben mennyivel tobb csavarast rakott bele..
Jó volt ezt végignézni. Te jóisten mekkora gólokat vert már szabadrúgásokból... Ehhez képest eléggé elfelejtette mostanában, hogyan is kell rúgni. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 13:53

de gonosz. :lol:
Csak az igazat írtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. január 25., vasárnap 13:51

Kaszás Edina írta:Sziasztok ! Lemaradt az a buta kérdésem,hogy ugye ,ne is reménykedjünk,hogy CR7 játszhat 31.-én ? A férjem szerint biztosan nem fog,ááááááááááááááááááááá,ez mikor lesz hivatalosan is megerősítve ? köszönöm nektek :)
hát a következő fordulóban 100% hogy nem játszhat.
piros után egy meccs eltiltás mindig jár, ő meg még plusz meccseket is fog kapni a tegnapiért.
Realista24 írta:Real Madrid - Barcelona meccs pedig legközelebb vagy a BL-ben lesz, vagy a következő szezonban.
de gonosz. :lol:

Kaszás Edina
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real-Madrid

HozzászólásSzerző: Kaszás Edina » 2015. január 25., vasárnap 13:50

Sziasztok ! Lemaradt az a buta kérdésem,hogy ugye ,ne is reménykedjünk,hogy CR7 játszhat 31.-én ? A férjem szerint biztosan nem fog,ááááááááááááááááááááá,ez mikor lesz hivatalosan is megerősítve ? köszönöm nektek :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 13:48

Kaszás Edina írta:Sziasztok ! Amatőr de lelkes anyuka vagyok,most mentem volna a gyerekeimmel 31.-én Real meccsre,erre tegnap Cristiano piros lapot kapott :( A repűlőjegyet át tudnám rakatni,de mikorra ? már csak ma lehet,különben bukom az egészet,legyetek szívesek segíteni,ha tudtok, köszönöm :) Edina
A Real-Madrid-Barcelona meccsre hol kezdődnek a jegyárak ?
Szia, azt gondolom tudod, hogy ha Cristiano pirosat kap, még nem törlik el a fordulót. Ezért gyanítom csak Cristiano miatt mennétek meccsre. De akkor gondoljunk bele abba, hogy mi van, ha átrakatod a repjegyet 1-2 hónappal későbbre, hátradőlsz és aztán lehet megint pirosat kap, lesérül meccs előtt, mikor már kint vagytok Madridban vagy a meccs első percében vagy Carlo csak a padra rakja, ami a meccs előtt egy órával derül ki?

Real Madrid - Barcelona meccs pedig legközelebb vagy a BL-ben lesz, vagy a következő szezonban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kaszás Edina
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real-Madrid

HozzászólásSzerző: Kaszás Edina » 2015. január 25., vasárnap 13:42

Sziasztok ! Amatőr de lelkes anyuka vagyok,most mentem volna a gyerekeimmel 31.-én Real meccsre,erre tegnap Cristiano piros lapot kapott :( A repűlőjegyet át tudnám rakatni,de mikorra ? már csak ma lehet,különben bukom az egészet,legyetek szívesek segíteni,ha tudtok, köszönöm :) Edina
A Real-Madrid-Barcelona meccsre hol kezdődnek a jegyárak ?

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2015. január 25., vasárnap 13:02

Mikorra várható döntés ? gondolom olyan csütörtök csak....Sztem 3 mecs lesz belőle :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 12:45

Balón de Ogro, valahol ilyen szalagcímet adtak egy cikknek, ami az esettel foglalkozik. Szellemes :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 25., vasárnap 12:44

CS0ki írta:
Én csak az elképzelést nem értem a szabadrúgásaiban, hogy olyan mintha mindig ilyen laposan/félmagasan szeretné erőből eltenni, pedig amikor hetente verte be akkor kőkeményen zúdult be a felső sarokba a labda, valahogy azt kéne elővenni. Mintha egy fölé lőtt kísérlet után csak laposan próbálkozna :hmmm: Amíg nem lesz Bale vagy kettőt berúg, aztán majd elő kell jönnie mit tud :)
Már nagyon régen is írtam, hogy CR speciális technikával lövi legtöbbször a szabadokat. Nagyjából picsánrúgja a labdát hatalmas erővel úgy, hogy ideális esetben szépen lecsapódik időben, és a kapus csak néz, hogy mi történt, lehet elnevezni a lövését bazukának vagy minek. Viszont ezen kívül az történhet, hogy elszáll 20 méter magasan, vagy telibe kapja a védőket. Olyan nem nagyon van, hogy szépen kapura megy, de a kapus kiüti, vagy éppen fölé vagy mellé megy. Ramos vagy a legtöbb játékos rácsavarja, sokkal többször találják el a kaput vagy lőnek a kapu közelébe, viszont többször háríthat a kapus is. Csak mostanság sosem találja el úgy a labdát, ahogy kéne, ráadásul ettől csak idegesíti magát, mert a közelében sincs a kapunak, szurkolók röhögnek, stb.
Cristiano Ronaldo - All 50 Free Kick Goals In Career
5:00 utan a Realos golok.

Azert regebben mennyivel tobb csavarast rakott bele..

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 25., vasárnap 11:35

Edimar nyilatkozatától azért nem ájulok el. Persze szép dolog, de csak akkor, ha meccsen nem hergelte Cét gusztustalan módon, mondjuk Irinával. Azért majdnem minden évben van egy ilyesmi piros lapos balhéja neki, bár ez volt a legdurvább mióta itt van. Remélem csak két meccses eltiltást kap és Atletico ellen berámol pár gólt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 10:59

A masik gaz dolog, ami manapsag szinten a meccsek resze sajnos, h Edimar, miutan CR megrugta, az arcahoz kapott, es ugy fentrengett, mintha kinok kinjat elne at. Az o fule mogott is volt tehat egy kis vaj.
Megütött az arcát is.
http://futbol.as.com/futbol/imagenes/20 ... grande.jpg

Amúgy kérdezték a klub vb címeres dologról is:
De nem ült fel a kérdésnek, nem használta ki a dolgot és mondta, hogy erről nehéz beszélni, soha nem szokta az ilyen dolgokat kommentálni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 25., vasárnap 10:57

Le a kalappal Edimar elott, minden tiszteletet megerdemel, ritka manapsag az ilyen, igazi sportszeruseg.

2 gondolat:
CR, ideges volt, kiborult, csunya, palyara nem illo jelenet volt. megis megtortent, szomoru, de volt is, meg lesz is meg ilyen mas jatekosokkal is.
Azonban, amilor levonulasnal lesoporte a VB cimert, az ultra gaz volt, igazi seggfejkent viselkedett. De persze madridistak vagyunk, nem fujjuk ugy fel, mint amikor Messi lekopott valakit, vagy indulatbol a nezok koze rugta a labdat.
A masik gaz dolog, ami manapsag szinten a meccsek resze sajnos, h Edimar, miutan CR megrugta, az arcahoz kapott, es ugy fentrengett, mintha kinok kinjat elne at. Az o fule mogott is volt tehat egy kis vaj.
Ezzel egyutt is a piros lap jogos volt, a nyilatkozatt pedig igazi sportszeru, tiszteletre melto megnyilvanulas. Jar a pacsi!

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 25., vasárnap 10:47

Edimar barátunknál lehet csippant a telcsi,hogy utalás érkezett :mrgreen:

Viccet félretéve nagyon korrekt a pali :salute:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 25., vasárnap 10:42

edimar nyilatkozata? :agree: :agree:
na ilyet nem hallani sztem sehol senkitől. kibaszott nagy respect neki. sztetek egy piqué mit mondott volna? v xavi? hu, rohadt nagy tisztelet neki.

ennyit arról, h vki szerint még a 3+ meccses eltiltás is jogos.

vagy hasonlítsuk össze mexes tegnapi ámokfutásával. akkor őt akasztani kellene, nem is eltiltani.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 25., vasárnap 10:32

Nem értem, hogy miért visszaeső. Ha csak a korábbi, Bilbao elleni meccsen elkövetett kakaskodásra gondolunk, akkor semmiképpen. Ott utólag Iturraspe és Gurpegui is lenyilatkozta, hogy rájátszottak, nem ütötte meg őket. Elég szégyen volt, hogy akkor annyi meccsre meszelték el ennek ellenére is.
Szerintem a három meccs jogos, több semmiképpen sem. Tegnap is, amikor a második emberrel pofozkodott, akkor előtte már őt is lökdöste a srác rendesen, úgyhogy ott már " magát védte".
Véleményem szerint 3 meccstől ha többet kap, az már költői túlzás. Bár valószínűleg többet fog, mert vele akarnak példát statuálni, hogy ne vinnyogjon megint a fél Barca meg a katalán sajtó.

Szerintem ha nem állítják ki tegnap, nem nyerünk. Van a Realnak egy olyan hülye mentalitása, hogy sokszor 10 emberrel jobban hajt, az rázza őket fel. (Volt olyan Valencia meccs, hogy kilenc emberrel is rúgtunk gólt 11nek)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 10:20

http://madridom.hu/?p=61013
:mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 25., vasárnap 10:15

VanillaSky írta:Sőt még az sem elképzelhetetlen, hogy földön tùli erőkkel vetették rá CR-t a cselekedetére.:-) Még a végén kiderül, hogy ő az áldozat és nem saját maga baromságának köszönheti majd amit kapni fog.
Oké, kicsit üldözési mániás hangvételű volt az írásom.. Teljesen magának köszönheti.. De szerintem a büntetés mértékét kinyomják majd, ameddig csak tehetik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 25., vasárnap 10:10

RealRaúl77 írta:
Ramioli írta:Ezért 5 meccset fog kapni:-( :-(
Főleg, hogy így legálisan kibaszhatnak a Reallal és Cr-rel....
Sőt még az sem elképzelhetetlen, hogy földön tùli erőkkel vetették rá CR-t a cselekedetére.:-) Még a végén kiderül, hogy ő az áldozat és nem saját maga baromságának köszönheti majd amit kapni fog.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 10:07

Ennyit azért nem ihattam. :lol: Elég érdekesen sikerült megfogalmazni. No mindegy nem akarok réy 2.0 lenni úgyhogy "pihizek" kicsit. Eléggé felidegesített most a mai este. CR is meg a csapat is a mutatott játékával. Kis időre offra teszem magam. :)
Már az vagy, lényegtelen. Réj is pihent eleget, főleg az öt végleges közben, mégsem segített neki. Mielőtt rányomsz az "Elküld" gombra olvasd át, gondold át, és gondolj rám. Aztán dönts, hogy tényleg elküldöd-e.

ON: Edimar meg korrekt volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. január 25., vasárnap 9:58

A sevilla ellen a 16. fordulót pótolják, ha jól tudom. Ronaldot a 15. fordulóban ugye nem állították ki, tehát elvileg papíron játszhatna, nem? Vagy ilyen pótlásoknál ez nem számít?

Vissza: