hala_madrid írta:Thiago11 írta:Azon a poszton, ahová szánjátok nem biztos, hogy képes lesz olyan teljesítményre amit elvártok tőle
Miért is ? A támadó középpálya jobb oldalára szánjuk alap helyzetben (ahol a Spursben is nyomta ősszel), de ez nem fifa hogy oda raknak ott maradsz. Bale, CR, Özil támadásban simán nyomhatnák a helycseréket.
Thiago11 írta: illetve Cr mellett csak másodhegedűs lehet,
Ha szerinted ez hiba akkor mit gondolsz Neymar + messi kettősről ? Mert Neymarnak legalább háromszor akkora egója van + benne brazil vér folyik, kíváncsian várom mi lesz amikor majd elmegy edzésre és ezt fogja hallani: passz-passz-passz-Messi-Messi-Messi.
Thiagora úgy rárepülnék ahogy kell. Akkor mehetne a 3 kp.
Verratti
Thiago-Modric
Bale/Özil-CR
Suarez/Benz
Ha nemcsak egy fél mondatot ragadnál ki a hsz-emből már lehetne normálisan érvelni. Nem akarok senkit leszólni, de sokan ha meghallják ezt a szókapcsolatot egyből ugranak a Neymar-Messi témára. Szerintem én egy szót sem szóltam, hogy kinek mennyi az ego-ja, és besértődne Cr mellett. Csupán arra céloztam, hogy míg a Spursben az egész csapat, a taktika rá épült, itt ez jó eséllyel nem fog megtörténni. Ez a váltás pedig nem tudni mennyire fogja befolyásolni a játékát és nem hiszem hogy akár 25+-os szezonokat produkálna.
R.M.C.F.-el nem értünk egyet, de ettől szép ez a fórum, attól, hogy olykor szokott játszani jobb szélen vagy középen nem az az igazi posztja, jó esély van rá, hogy ez kihathat a produkciójára. Sarkítva fogalmazva Iniesta is játszott jó párszor balszélsőt, de kp-n az igazi vagy Villa is hasonlóan pedig centerként a legjobb. Persze lehet,hogy rám cáfol és nagyot fog játszani, de sok tényező miatt az ő esetében is fennáll a bukás esélye.
Habár ez még mind fikció, ha minden igaz még a tárgyalások sem kezdődtek meg, úgyhogy igazán nincs miről beszélni, ahogy Neymar esetében sem lehet szinte semmit biztosra venni (pedig ő már megérkezett). Ha elkezdődik a szezon, meglátjuk ki erősödött és mennyit.