Továbbra is érthetetlen hogy nulla futballtudással, hogy a fenébe tud valaki 5 évig megragadni egy Real Madridnál.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 25., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 25., vasárnap 10:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 25., vasárnap 1:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 23:06
Pogba, remélem.mi jöhet még.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 23:05
Arra hát, csak lusta vagyok és figyelmetlen.Realista24 írta:Sztem erre gondolt, mint sarkítás.a korosztálya legjobb belső középpályása, nagyon jó kis passzer lehet, aki képes megteremteni az egyensúlyt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 23:02
Sztem erre gondolt, mint sarkítás.a korosztálya legjobb belső középpályása, nagyon jó kis passzer lehet, aki képes megteremteni az egyensúlyt
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 24., szombat 23:01
Nem tudom milyen sarkításról beszélsz.ziro4vr írta:Nem, de ha már sarkítás, nézzük meg melyik mennyibe került és mire képes.tucsoki írta: Most komolyan Kroos a mérce (aki világelit a posztján) egy kiegészítő embernél?![]()
Én sem értem azt a szintű mellőzést, ami a srác kapcsán van, de amikor játszott egy pillanatra sem győzött meg. Ha már James vagy Bale kapcsán meg lehet jegyezni az árat, akkor én meg Illarra kapcsán jegyzem meg. Mert kumma fontos posztról van szó...de egyébként meg mindegy, ennek a sztorinak egy megoldása lesz, a srác távozik és annyi.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 24., szombat 22:57
Prométheusz írta:a korosztálya legjobb belső középpályása
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 24., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 22:54
Szerintem drága volt, egy év volt csak hátra a szerződéséből. Khedira jóval olcsóbb volt.Nem, de ha már sarkítás, nézzük meg melyik mennyibe került és mire képes.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 22:52
Nem, de ha már sarkítás, nézzük meg melyik mennyibe került és mire képes.tucsoki írta: Most komolyan Kroos a mérce (aki világelit a posztján) egy kiegészítő embernél?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 24., szombat 22:52
Ennyi. Semmi logika nincs benne, nem tudok mást elképzelni, Carlo pikkel rá.Realista24 írta:Kíváncsi lennék az Illarra aktára. Mert ha idejön a Lucas gyerek és sokat fog játszani, akkor játszhatott volna Illarra is. Ha így lesz, miért nem játszott?
Ha meg Lucas is epizodista lesz, ami bőven benne van Modric visszatérésével, akkor kidobott pénz 2.0
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 24., szombat 22:47
Amíg egy játékos sosem kapja meg a bizalmat, majd beáll 5 percekre, fogalmunk sincs, nem tudjuk hogy az edző milyen szerepkörbe, milyen utasításokkal küldi pályára, és addig csak ilyen (szvsz) fals képet lehet róla formálni, ami nem túlságosan igazságos. Ezt csak tetézi az hogy nem egy Ronaldinho féle labdazsonglőrről beszélünk, hanem alapjában véve egy szűrő felfogású zsugásról. Az biztos hogy több van benne mint amit nálunk valaha is mutatott, elkótyavetyéltük 32 millióért. Azt meg hogy 20-ért vinnék erős jóindulattal sem tudom elhinni, már a 15-öt is jó biznicnek tartanám ennyi játékperccel...ziro4vr írta:Volt egy eset, amikor Illarra helyezkedett, megkapta a lasztit, felnézett, megfordult aztán hátrapasszolta...nekem ez jól jellemezte a faszit. Csak a tuti, az is a legkönnyebb módon. Semmi váratlan, semmi különös.
Most komolyan Kroos a mérce (aki világelit a posztján) egy kiegészítő embernél?ziro4vr írta:Csak pl egy Kroos esetében nem ez a leírás definiálja a játéka 87%-át. Az övét meg igen. Kinek mi elég, nekem ez nagyon nem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 22:45
Csak pl egy Kroos esetében nem ez a leírás definiálja a játéka 87%-át. Az övét meg igen. Kinek mi elég, nekem ez nagyon nem.Prométheusz írta:volt. ahogy bárkivel, aki valaha focipályára lépett.ziro4vr írta:Volt egy eset, amikor Illarra helyezkedett, megkapta a lasztit, felnézett, megfordult aztán hátrapasszolta...nekem ez jól jellemezte a faszit. Csak a tuti, az is a legkönnyebb módon. Semmi váratlan, semmi különös.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 24., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. január 24., szombat 22:43
volt. ahogy bárkivel, aki valaha focipályára lépett.ziro4vr írta:Volt egy eset, amikor Illarra helyezkedett, megkapta a lasztit, felnézett, megfordult aztán hátrapasszolta...nekem ez jól jellemezte a faszit. Csak a tuti, az is a legkönnyebb módon. Semmi váratlan, semmi különös.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem