Ha tényleg érdekel a véleményem, akkor leírom. Először is nem Gabriel Paulistával van bajom. Az FA-kupa győzelem után azt vártam, hogy idén bajnoki címért fog harcolni az Arsenal és ha Wenger nem makacskodik és vesz Alexis mellé még egy KH-t és egy igazi vkp-t akkor az Arsenal nem lenne ilyen távol megint a bajnoki címtől. Végre adott volt az ágyúsok számára, hogy egy bő kerettel vágjanak neki az idénynek, pláne úgy, hogy Campbell visszament, maradt Podolski és jött Sanchez meg Welbeck. Erre képes volt wenger vkp nélkül meg 2 db középhátvéddel (meg egy hosszútávon sérült Debuchyvel) neki vágni a szezonnak. Az a gyenge védelem rendesen meg is itta a dolgok levét miután Monrealnak kellett sokszor középen játszania és a fiatal Chambersnek (akinek a tehetségét nem vitatom). Ha teszem azt a nyáron végre lett volna hajtva erre a két posztra a megfelelő igazolás akkor az Arsenal most a Chelseavel és Cityvel harcolna a bajnoki címért nem pedig megint a TOP4ért.
Úgy érzem Gabriel Paulista leigazolása már csak veszett fejszenyele. (Azt pedig már tényleg csak zárójelben írom meg, hogy elküldi a 3 csatárát, amikor úgy is mindig van 1 sérülés hullám a csapatnál.) Összegzésül szerintem Arsene Wenger önfejűsége és makacssága miatt itta meg sokszor az Arsenal a levét a sérüléshullámoknak. Tavaly például képest volt 1 szem Girouddal lehozni egy teljes szezont.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a nyáron kb 90 milliót költött el Wenger, ez ott nagyon a max!Ő azért nem tud 150-180 milliót elkölteni egy nyáron!Ő úgy gondolkodott, hogy a két vkp/kk posztra ott van Wilshere,Ramsey,Flamini,Arteta,Chambers,Diaby(?) ez neki elég volt, ebbe bele lehet kötni, én is már régóta szeretnék egy jó vkp(btb)-t(egyébként Wenger többször is szándékozott venni egyet) de azért nem is 0 db megfelelő játékossal vágott neki!A középhátvéd kérdésben egyetértek oda inkább kellett volna valaki, de szerintem ott már nem lett volna annyi pénz igazolni!Nem véletlen, hogy Hummels is folyamatosan szóba kerül!Még két minőségi játékosra(főleg a jelenlegi piaci árakat nézve)biztosan nem lett volna pénz, az meg, hogy töltelék embert miért nem hozott már Wenger döntése, nem hiszem, hogy akkor a bajnoki címért mennének!Viszont most legalább a télen próbálja rendbe hozni a dolgokat Coquelin visszajött a kölcsönből, jön Paulista, illetve hozott egy 17 éves lengyel tehetséget!
A csatárkérdésről már lentebb írtam, szerintem 1 posztra 4 ember elég lesz még ha nem is mind vérbeli csatár!Viszont akkor szerinted sem rossz igazolás Gabriel Paulista igazából erre voltam kíváncsi!
A mostani nyári átigazolási szezon nagyon fontos lesz ha legalább annyi pénzt kap Wenger mint tavaly, most már csak tényleg 1-2 komolyabb játékos kellene(kh,btb, esetleg egy csatár ha Sanogora nem számít hosszútávon sem, és talán egy kapus bár Ospina még beválhat) és akkor tényleg lehetnek komolyabb tervek, hogy Wengerrel vagy nélküle az más kérdés!