Nem tudom milyen sarkításról beszélsz.ziro4vr írta:Nem, de ha már sarkítás, nézzük meg melyik mennyibe került és mire képes.tucsoki írta: Most komolyan Kroos a mérce (aki világelit a posztján) egy kiegészítő embernél?![]()
Én sem értem azt a szintű mellőzést, ami a srác kapcsán van, de amikor játszott egy pillanatra sem győzött meg. Ha már James vagy Bale kapcsán meg lehet jegyezni az árat, akkor én meg Illarra kapcsán jegyzem meg. Mert kumma fontos posztról van szó...de egyébként meg mindegy, ennek a sztorinak egy megoldása lesz, a srác távozik és annyi.
Azért valljuk be, James és Bale ára valamilyen ilyen-olyan szempontok alapján mindenképpen magyarázhatóak. Illarra-é már akkor sem volt magyarázható, egyedül abban bíztunk, hogy a "vezetőség" (beleértve mindenkit aki rábólintott a transzferre) tudja mit csinál és egy csiszolatlan gyémántot vettünk.
...És ez az ár amit kiadtunk érte még jobban bizonyítja hogy mi rontottuk el, mert jóval áron felül vásároltuk, és e mellé még csak meg sem próbáltunk belőle "embert" faragni, sosem kapta meg igazán a bizalmat.
@Realista24
Ja oké, bár nem én írtam...