fiatal generáció,csapjunk le rájuk.ne 3-4 év múlva vegyük meg 50ért.
Pont ezt akartam mondani. Minden nagyobb név elérhetetlen. Ehhez hozzátartozik, hogy tavaly nyáron 12 millió euróért lehetett volna hozni egy Verratti - Pogba csomagot... Egyik ugye ingyen. Csak a Real megfigyelői a szemüket a nadrágjukban hordják. Illetve itt volt a ragyogó Xabi - Khedira kettős, elég is az.
Mivel most már nincs sansz ezekre az emberekre, én már örülnék egy Kondogbia - Illarramendi kettősnek is. Különösebben nem ismerem egyiküket sem, néhány meccsen, meg videón láttam csak mindkettőt. Szóval az "örülnék" csak annak szólna, hogy sokak szerint ígéretes, fiatal tehetségeket igazolunk, és bizakodnék, hogy valamelyikük robbant. Casemiroval kiegészülve azért nagy esély lenne rá, hogy egyikük tényleg képes a Realban is hozni a szintet.
A francia amúgy is jó felépítésű, erős, magas srác, a spanyol meg nagyon technikás, jól lát a pályán, a fiatal, erőtől duzzadó Alonsot látják benne elvileg.
Most nem mondom, hogy ovisokra kell bízni a középpályát, de okosan beépítve őket később lehetnének az alapjai ennek a csapatrésznek, ha tényleg van bennük annyi, mint amennyire tartják őket.
-------------Kondogbia--------------
-----Illarra----------------Modric---
1-2 év múlva lehetne is realitása (csak rengeteg a "ha"

).