Cristiano Ronaldo
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
igen
Ronaldo se elsőre csinálja, valamelyik atletico meccsen is pofán vágta a csávót
Ronaldo se elsőre csinálja, valamelyik atletico meccsen is pofán vágta a csávót
miért szted az 10 meccset érdemelt?Úszómester írta:ja, akkor Suarez is csak 1-2 meccset érdemelt volna, mások lábakat törnek , ő meg csak kicsit megkarcolta Chiellini vállát
harmadjára csinált ilyen igazán kirívó faszságot, azért jött ennyi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Szerintem kizárt a 2 meccs! Minimum 3, de ha többet kap sem lehet szólni egy szót sem.[/quote]
mértne lehetne?
vkik lábat törnek, karriereket tesznek tönkre, aztán jó, ha 1 meccset kap. de volt már példa olyanra, h sárgát se kap.
szóval, ha 3nál többet kap, akkor igenis lehet szólni.[/quote]
ja, akkor Suarez is csak 1-2 meccset érdemelt volna, mások lábakat törnek , ő meg csak kicsit megkarcolta Chiellini vállát
mértne lehetne?
vkik lábat törnek, karriereket tesznek tönkre, aztán jó, ha 1 meccset kap. de volt már példa olyanra, h sárgát se kap.
szóval, ha 3nál többet kap, akkor igenis lehet szólni.[/quote]
ja, akkor Suarez is csak 1-2 meccset érdemelt volna, mások lábakat törnek , ő meg csak kicsit megkarcolta Chiellini vállát
mértne lehetne?VanillaSky írta:Szerintem kizárt a 2 meccs! Minimum 3, de ha többet kap sem lehet szólni egy szót sem.Remélem nem kap többet kettőnél,
szóval, ha 3nál többet kap, akkor igenis lehet szólni.
azért be ne állítsuk már olyannak, mint aki vmi főbűnt követ el.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Szerintem kizárt a 2 meccs! Minimum 3, de ha többet kap sem lehet szólni egy szót sem.Remélem nem kap többet kettőnél,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ebben semmi pedagógiai célú pihentetés nincsen. Idióta volt, megkapja a jogos büntetést. A PR menedzser csapott egy fb postot gyorsan, aztán ennyi.A pedagógiai célú pihenés remélem jót tesz neki, bár így, kulcsemberek sérülésével (Iscoé nem tudom, mennyire súlyos),
Isco elvileg nem bajlódik sérüléssel, Isco, Bale, James, Kroos, Karim ötösnek oda kell rakniuk magukat rendesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt a viselkedést nem lehet magyarázni. Atleti szintjére azért ne állatiasodjunk már le. (Más kérdés, hogy amikor az Atmás R.Garcia üt Real meccsen, vagy löki el vita után két kézzel a Nou Campban Iniestát, akkor semmi nincs.) Az eltiltás jogos lesz, és ami a legrosszabb, hogy ez a mostani Roanaldo nem is fog hiányozni. Tavaly jogosan a világ legjobbja volt, ezért óriási a kontraszt. Oké, hogy magánélet meg minden, de egy igazi profi ezt valamilyen szinten külön kell hogy tudja választani a munkájától.
Az ilyen hisztis, nagyképű viselkedése miatt nem lesz soha sokak kedvence, pl. az enyém sem, azzal együtt, hogy elévülhetetlen, amit a Realért tett. Talán nem véletlen az sem, hogy a kapitányi karszalagnak a közelébe sem jutott eddig, hiába ő a legnagyobb sztár. Erre nem is alkalmas (mondjuk Ramos sem nagyon).
A szabikat meg tényleg el kéne venni tőle. Írja valaki, hogy 20ból egyszer talál be. Bár így lenne, az utolsó szabi gólja óta (maximum a régi öregek emlékeznek rá, olyan régen volt, még fekete-fehér tvben) szerintem több, mint 20 kísérlet volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem. A tiziket viszont szerintem olyan százalékban lövi, mint a világon senki.
A pedagógiai célú pihenés remélem jót tesz neki, bár így, kulcsemberek sérülésével (Iscoé nem tudom, mennyire súlyos), eltiltásával pl. az ellenünk mindig rendesen felkészülő Atleti ellen idegenben szinte biztos a pontvesztés. Viszont össze kell szedni magát a srácnak, mert a jelenlegi Ronaldonak semmi hasznát nem tudjuk venni.
Az ilyen hisztis, nagyképű viselkedése miatt nem lesz soha sokak kedvence, pl. az enyém sem, azzal együtt, hogy elévülhetetlen, amit a Realért tett. Talán nem véletlen az sem, hogy a kapitányi karszalagnak a közelébe sem jutott eddig, hiába ő a legnagyobb sztár. Erre nem is alkalmas (mondjuk Ramos sem nagyon).
A szabikat meg tényleg el kéne venni tőle. Írja valaki, hogy 20ból egyszer talál be. Bár így lenne, az utolsó szabi gólja óta (maximum a régi öregek emlékeznek rá, olyan régen volt, még fekete-fehér tvben) szerintem több, mint 20 kísérlet volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem. A tiziket viszont szerintem olyan százalékban lövi, mint a világon senki.
A pedagógiai célú pihenés remélem jót tesz neki, bár így, kulcsemberek sérülésével (Iscoé nem tudom, mennyire súlyos), eltiltásával pl. az ellenünk mindig rendesen felkészülő Atleti ellen idegenben szinte biztos a pontvesztés. Viszont össze kell szedni magát a srácnak, mert a jelenlegi Ronaldonak semmi hasznát nem tudjuk venni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most nézem, hogy két embert is megütött/rúgott...nagyon nem kellett volna.
Eddig öt pirosat kapott a Realban, abból négy egyből kiállítás volt. Ő betartja, ha piros, akkor legyen oka.
Remélem nem kap többet kettőnél, kipolírozza az Aranylabdát, meg a csaja a bohócot, aztán olyan tavasza lesz, hogy ggbb.
Eddig öt pirosat kapott a Realban, abból négy egyből kiállítás volt. Ő betartja, ha piros, akkor legyen oka.
Remélem nem kap többet kettőnél, kipolírozza az Aranylabdát, meg a csaja a bohócot, aztán olyan tavasza lesz, hogy ggbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ebben egyetértünk, de most majd lesz lehetősége rá. Nélküle is hozni kell a meccseket.Csabi írta:ideje lenne összeszedni magát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ne legyen benne, már 1 hónapja szétmentek. ideje lenne összeszedni magát.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Aki nem érti ezt meg, azt még nem baszták igazán át a nők. Legyen profi a fazon, vagy sem, ilyen feszültség mellett benne van, ő is ember.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem tetszett. Amúgy rá is fért ez a pár meccs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
késő. nem az első ilyenje volt már. minden évben van 1 vagy 2. gondolkodni kell nem twitteren üzengetni. ez még számomra is szánalmas. és nem érdekel a nője.hala real írta:mar elnezest is kert facebookon: "Pido disculpas a todos y especialmente a Edimar por mi acto irreflexivo en el partido de hoy."
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Pontosan mit jelent?hala real írta:mar elnezest is kert facebookon: "Pido disculpas a todos y especialmente a Edimar por mi acto irreflexivo en el partido de hoy."

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Persze ezt értem, meg ez világos , régen is előfordult felrúgta a felső tribünre, csak valahogy ezeket a laposan lőtt labdákat úgy éreztem direkt próbálgatja, de sanszosabb neked van igazad és nem oda szánná.
Egyébként kiváncsi vagyok kiderül-e mit mondtak neki, de szerintem nem fog pontosan napvilágot látni

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Már nagyon régen is írtam, hogy CR speciális technikával lövi legtöbbször a szabadokat. Nagyjából picsánrúgja a labdát hatalmas erővel úgy, hogy ideális esetben szépen lecsapódik időben, és a kapus csak néz, hogy mi történt, lehet elnevezni a lövését bazukának vagy minek. Viszont ezen kívül az történhet, hogy elszáll 20 méter magasan, vagy telibe kapja a védőket. Olyan nem nagyon van, hogy szépen kapura megy, de a kapus kiüti, vagy éppen fölé vagy mellé megy. Ramos vagy a legtöbb játékos rácsavarja, sokkal többször találják el a kaput vagy lőnek a kapu közelébe, viszont többször háríthat a kapus is. Csak mostanság sosem találja el úgy a labdát, ahogy kéne, ráadásul ettől csak idegesíti magát, mert a közelében sincs a kapunak, szurkolók röhögnek, stb.Én csak az elképzelést nem értem a szabadrúgásaiban, hogy olyan mintha mindig ilyen laposan/félmagasan szeretné erőből eltenni, pedig amikor hetente verte be akkor kőkeményen zúdult be a felső sarokba a labda, valahogy azt kéne elővenni. Mintha egy fölé lőtt kísérlet után csak laposan próbálkoznaAmíg nem lesz Bale vagy kettőt berúg, aztán majd elő kell jönnie mit tud
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tucsoki írta:Akkor áll oda ha az ő "szöge", azaz jobb lábbal bombázható el. Amikor ballábas pozícióban van a szabadrúgás akkor rendre átengedi.
nekem az tetszett hogy az az antitálentum farkas benyögte amikor cr 28 ról odaállt,hogy ez rendkívül nagy egyenlítési lehetőség.
Hát ez a fallo* arcú nem látja a meccseinket? Cr 20 ból egyből talál gólt......jamest kellene odaengedni,.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
mar elnezest is kert facebookon: "Pido disculpas a todos y especialmente a Edimar por mi acto irreflexivo en el partido de hoy."
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Bullet T
mocsok írta:hát nekem meg közel se a kedvencem cé. és úgy írom ezeket.
mondjuk ezt nem tudom honnan vetted:
Bullet T írta:nehogy mar ot hozzuk ki aldozatkent ebbol az esetbol
Igazad van kicsit rosszul fogalmaztam, a meccs felhuzott rendesen. Inkabb akkor helyesbitek. Sokan nem erzik a sulyat, hogy mit csinalt...
- mocsok
hát nekem meg közel se a kedvencem cé. és úgy írom ezeket.
Bullet T írta:nehogy mar ot hozzuk ki aldozatkent ebbol az esetbol