HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 18:34
Mondjuk én külön választanám a dolgokat. Egyik részről az egyéni állapotok/formák/mentális tényezők sincsenek rendben, részben érthető, részben érthetetlen okoknak köszönhetően.
Másrészt, nyilván részben ezzel összefüggően, de részben nem, a támadásépítésünk kritikusan gyenge. Vagy alapból ívelünk fel, vagy a felezőig kihozza Kroos (Isco segít csak, esetleg Benzema) aztán valahogy eljut Bale oldalára és jön a beadás. Vagy ha a másik oldalra, akkor Marci csinál valamit, esetleg Cé és annyi. Szarul belőtt labda és kirúgás. Na most én ezért venném elő korábban Jamest, mint Balet. Ha már ez a felállás, akkor a kolumbiai itt nagyobb fék, mert ha ott egy top DM lenne, vagy mondjuk Pogba, Gündogan vagy éppen Modric-Isco páros, akkor nem korlátozódnának a lehetőségeink arra, hogy kidobjuk a jobbosra a walesinek, ő meg húzza meg. Ezzel nem hajráfot védem, de nekem, akinek a kp-s játék a szívügyem, ez a legzavaróbb. És ezért is látom akkora problémának Modric kiesését. Az ő párosa a némettel a szíve a mostani csapatnak, hogy ennyire függ tőlük az előrejáték minősége, az részben természetes, mert amit ők ketten csináltak az kb páratlan, másrészt viszont hiba, mert nem lett továbbgondolva, nem volt b terv. Carlo pedig nem tud változtatni úgy tűnik.
Nem illik.