PEEtör írta:Barcelona -2.0, -2.5 @ 2.025, ajándék az égiektől. Fel lesz forgatva a Barca, mert jön az Atma hétközben, de még B csapattal is 0-4-re mentek az Elche ellen kupában. Ha csak kettővel nyernének, a tét fele visszajön, de meg lesz a legalább 3 közte.
Nagyon erős tippnek érzem, nem is akarok NBA-ig mást rakni, talán lesz még egy Sociedad meccs 5.5 sárga felett 1.72-ért, de itt az odds ismét lement 1.86-ról, így annyira nem tetszik.
3. gól után kivettem, 500 ft-ot buktam a végösszegből, amihez képest nem érte meg ez a -kicsi- kockázatot már.
Ma Soci meccs helyett nézem a Villarreal 0-ra nyer opciót, de valszeg csak 1-2 unitos akció.
Holnapra egynek említettem a Bristolt, a másik fogadás a Valencia-Sevilla meccs 7.5 lap felett. Santiago Jaime Latre a spori, eddig 13 első ligás meccsén 85 sárga, 1 piros (6.5 átlag), 7 meccsén osztott 8 vagy több lapot, igazából az húzza le az átlagot, hogy volt egy-két 2-3 lapos meccse.
Hozzáteszem, utóbbiak a sima meccseken születtek pl.:Elche-Barca 0-4, Cornella-Real 1-4. A második ligában is simán meg volt a 7-es átlag neki, a mostani találkozó, mit találkozó, derbi jellegét tekintve, a csapatokat hozzávéve 7.5 lap felett 1.90-ért? Tortaszelet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.